Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה.

אני בעל סוזוקי ליאנה 4דל GLX 2007

קניתי אותה לא מזמן.עד עכשיו יש לי תחושה שהיא שותה דלק.

כל נסיעה אפילו לא קצרה אני רואה שמד הדלק יורד לי.עכשיו פעם ראשונה תדלקתי אותה מלא

(עד הקפיצה) ונכנס רק 38 ליטר (מיכל 50 ליטר) נשארו בפנים עוד 12 ליטר ונדלקה מנורה.

אז שאלה האם זה תקלה במד הדלק ואם כן אז איפה אפשרי לסדר את זה.אני מחיפה.תודה

פורסם

גם לי רכב זהה לשלך. במקום להישאר עם ספקולציות, אולי פשוט תמדוד צריכת דלק, בשיטה "של פעם"? כלומר, איפוס ותדלוק עד הסוף, נסיעה וחישוב כמה ק"מ הרכב נסע, וכמה ליטר תודלקו. רצוי לבדוק זאת במתאר משולב במשך 4-5 פעמים לפחות עם אותו הנהג ואז לבצע ממוצע של כל הבדיקות, אחרת הבדיקה לא ממש מהימנה...

אצלי במתאר משולב יצא 11.5 ק"מ לכל ליטר. נחשב סביר למשפחתית אוטומטית 1600 מהשנתונים הללו, ושמעתי שיש כאלו שיצא להם טוב יותר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בליאנה שהיתה לשתי (דגם 2007) היתה למד הדלק נטיה לרדת בצורה חדה דווקא בתקופה הראשונה לאחר מילוי ואח"כ הירידה האטה, וזאת בשונה ממרבית המכוניות שאני מכיר שבהן המחוג נשאר בקצה העליון או בקרבתו לפחות 100 ק"מ לאחר המילוי ואז מתחיל "ליפול". עם זאת - מעולם לא הגעתי לאור הצהוב, אולי כיון שאני ממלא דלק כאשר המחוג מגיע לחחצי, או, במקרה הקיצוני, לשליש מיכל.

צריכת דלק נבדקת רק בדרך אחת - והיא בחישוב ממילוי למילוי (כלומר הנסועה מאז המילוי הקודם חלקי כמות הדלק שנכנסה), וגם אז רצוי לבצע את המדידה מספר פעמים כדי להחליק פלוקטואציות הנובעות מתנאי נהיגה משתנים. בעבר ניהלתי טבלת צריכת דלק בגליון אלקטרוני ואז נהגדתי לבצע חישוב למילוי האחרון וכן ל-10 המילויים האחרונים, בשנים האחרונות חדלתי מנהג זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...