Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, Fraysa כתב:

אוכלוסיית הדו גלגלי היא האוכלוסייה הכי שפלה שקיימת, אני באמת מאמין שהם צריכים להיכחד.

אפילו בסרט לא כולם נוסעים כמו משוגעים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, Fraysa כתב:

צריך להיות ממש טיפש כדי לרכב על אופנוע ככה. 

אוכלוסיית הדו גלגלי היא האוכלוסייה הכי שפלה שקיימת, אני באמת מאמין שהם צריכים להיכחד.

עם המשפט הראשון אני מסכים, אם הוא מתייחס לרוכב שמרים גלגל בכביש ליד מכוניות, עם השני לחלוטין לא.
תדע לך, כמעט בטוח שיושב לו איזה צקצקן קפוץ תחת בפורום אחר או באיזו קבוצת פייסבוק וכותב בדיוק אותם דברים על אוכלוסיית חובבי המכוניות או חובבי השיפורים. צריך לדעת לקבל תחביבים של אחרים גם אם הם לא מעניינים אותנו ולהבדיל בין ערסים מטומטמים לאנשים שבסך הכל רוצים להנות בלי להפריע לאף אחד.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבעייה היא שרוב האוכלוסיה הזו מייוצגת ע"י נהגים בעייתיים. ביניהם: שליחי אוכל, שוטרים (כן כן, הם אמנם אמונים על לשמור על החוק אבל מבחינתם זה בסדר לעבור בין הרכבים שעומדים בפקק כשהם כנראה שוכחים שלא רואים אותם בשטח המת בצד ימין), או סתם נהגים פרעיים כמו שראינו בסרטון.

בלי שום קשר, הכלי הזה הוא מסוכן וכמות התאונות שהייתי עד אליהן קבעה את דעתי בנוגע לכך. אני זוכר איך עשיתי טיול רגלי באחד הערבים ובזמן הזה הייתי עד ל-2 התחלקויות באמצע צומת בהפרש של דקה. עוד מקרה של רוכב מתקרב לצומת עם רמזור אדום, מתקרב, מתקרב ונתקע ברכב שעמד ברמזור (לא ברור למה לא עצר). עוד מקרה של רוכב שמנסה לבצע פנייה, לחוסר מזלו לא הגיע במהירות הנכונה, ולנגד עיניי, המדרכה הקפיצה אותו לגובה של כ-2 מטר.

• משעמם 1
פורסם

בישראל יש נהגים חרא, הם יכולים לנהוג על דו גלגלי, על תלת גלגלי, ארבע גלגלי, או אפילו על 18.

רק מה, כשזה קורה על 18 גלגלי אף אחד לא מתעסק איתם כי יש להם יתרון מאסה וגודל, כשזה קורה על ארבע גלגלי התרגלנו, כשזה קורה על דו ותלת גלגלי ואנחנו בארבע-גלגלי הם "מתחתינו בשרשרת המזון" (בערך כמו שאנחנו בעיניי נהגי ה-18 גלגלים) ולכן אנחנו מסתכלים עליהם בעין יותר ביקורתית.

לזה יש להוסיף שבדו גלגלי מנעד החרא שלהם גדול יותר, אי אפשר לעשות ווילי עם רכב, אי אפשר לעבור בין רכבים בפקק עם רכב (בד"כ).

להוסיף לזה שעבור חלקם זה העבודה (שליחים ואפילו שוטרים) אז כדי לרצות את הבוסים הם יעשו גם קיצורי דרך. אצל השליחים זה להספיק להביא את המשלוח מהר, אצל השוטרים זה לעבור בין הרכבים כדי לראות מי נוגע בסלולרי.

אם נסתכל על זה מנקודת מבט פיזיקלית, יש להם פוטנציאל חרא הרבה יותר גדול. השאלה מה עושים עם הפוטנציאל הזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 8 שעות, m3x7r3m3 כתב:

השאלה מה עושים עם הפוטנציאל הזה.

רוכבים עם שיקול דעת ובזהירות(כן אפשר לרכב בזהירות גם אם עוברים בין הרכבים או בשול לאט מספיק בזמן פקק), גם הנוסעי הרכבים יכולים להתחשב ולהיות מודעים לזה.

איכשהו שאני על רכב אני כן מצליח לראות אופנועים אחרים ומסתכל לפני שאני עובר נתיב וכמובן שמשתדל לא לחתוך נתיבים.

לא מאשים אותך, אלא כותב באופן כללי. 

• אהבתי 1
פורסם

אז מה, רק קטנוענים יכולים לנסוע נגד כיוון התנועה?

זה אפילו לא עניין של רצון, הכל שאלה של יכולת. השליחים\מתאבדים\איך שלא תקראו להם עושים כי הם יכולים. והנה- אפשר גם עם לגאסי סטיישן. נהגי מכוניות או רוכבי דו"ג עבריינים; אלה נבלות ואלה טרפות, ואין באמת הבדל בינהם.

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 16.11.2020 בשעה 17:45, FoxLight כתב:

רוכבים עם שיקול דעת ובזהירות(כן אפשר לרכב בזהירות גם אם עוברים בין הרכבים או בשול לאט מספיק בזמן פקק), גם הנוסעי הרכבים יכולים להתחשב ולהיות מודעים לזה.

איכשהו שאני על רכב אני כן מצליח לראות אופנועים אחרים ומסתכל לפני שאני עובר נתיב וכמובן שמשתדל לא לחתוך נתיבים.

לא מאשים אותך, אלא כותב באופן כללי. 

מי שרוכב בשיקול דעת ובזהירות לא שייך לשרשור הזה 😂

לפני 12 שעות, yohai71 כתב:

אז מה, רק קטנוענים יכולים לנסוע נגד כיוון התנועה?

זה אפילו לא עניין של רצון, הכל שאלה של יכולת. השליחים\מתאבדים\איך שלא תקראו להם עושים כי הם יכולים. והנה- אפשר גם עם לגאסי סטיישן. נהגי מכוניות או רוכבי דו"ג עבריינים; אלה נבלות ואלה טרפות, ואין באמת הבדל בינהם.

מה לא יעשו בשביל לחסוך דקה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סחתיין על האנרגיות לתעד ולהעלות כל רגע כזה, כי זה פשוט קורה כל הזמן - בכל מקום

הפסקתי מזמן לנסות לחנך אנשים בכביש... פשוט עושה נונונו עם הראש וממשיך הלאה

פורסם

זאת העבירה הכי נפוצה שיש.

כשאני נכנס לכיכר ורוצה לעשות פרסה או שמאלה, אני תמיד מאותת.

לפעמים נהגים מבינים את הכוונה (בזכות האיתות) ועוצרים.

לרוב הם פשוט נכנסים ואני מוכן לבלימה.

העבירה בוצעה עם או בלי הבהובי אורות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...