Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביומיים האחרונים הרכב שלי התחיל להרעיש בסרק קצת יותר מהרגיל מישהו יודע עם זה קשור לכוסית דלק שצריך להחליף

כי אני ממש לא רוצה לפתוח מנוע..

חוץ מזה הרכב נוסע מעולה מחליף הילוכים בזמן רק בסרק שהוא עומד הוא התחיל להרעיש יותר

לרכב יש 61.000 ק"מ אם זה משנה ומטופל לא החלפתי כוסית או PVC אף פעם

נכון לעכשיו עד שאני לא אדע מה זה אני לא נוסע עליו

על השם משתמש הזה יש כ4 אנשים שונים ו4 מכוניות שונות.

פורסם

הסל"ד יציב בסרק?

המנועים האלה מתקתקים זה נורמאלי, השאלה אם התקתוקים האלה נהיו יותר מורגשים.

בכל מקרה, כדאי לחבר לסורק תקלות ולבדוק.

פורסם

ההערה מעליי נכונה, אבל חשוב לזכור שיש תקתוקים שסורק לא יעלה עליהם. כלומר, מדובר כאן בדבר מכני, ולא בעניין אלקטרוני.

וכן, לדעתי, צריך להאזין לצליל ולחשוב אם הוא חורג מצליל הנורמה (שוב, תלוי מזג אויר, ואם זאת התנעה ראשונה של בוקר וכו' וכו').

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לבדוק כוסית דלק ודחוף!

זה ממש לא סיפור, מפרקים את המשבה ורואים

אתה לא רוצה "לפתוח" מנוע - אם הכוסית תתפרק תחליף את הראש ואת המשבה אולי גם שסתומים ותשלם באיזור ה 20K

התנהגות הרכב לא משתנה עד שהכוסית מתפרקת.

פורסם

שלום לך.

אתה מוזמן לקפוץ אלינו למוסך בבני ברק ( לא למגרש באזור) לבדיקה, במידה וזו הכוסית יש לנו כאלו במלאי חדשות מקוריות עם אחריות לשנתיים ובמחיר החברה עם 30% הנחה!!! על החלק...

במידה וזה משהו אחר תקבל המלצה לתיקון... ( אם נדרש )

בהצלחה...

מוסך טי גי בני ברק

035792448

• תוכן חדש...