Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרדיאטור שמן של האופנוע שלי חוזר מחר מריתוכי סדקים והברזות חדשות.

בעייה:כל הרדיאטור מלא מים(בדיקת אטימות) ושבבי אלומניום.

מבקש עצות איך לנקות את הרדיאטור ממים ושבבים.

תודה מראש

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
למה שלא תפתח אותו ותנקה ?
???

לא הבנתי אותך בכלל???

הוא לא מורכב על האופנוע!

יש פתח כניסה ופתח יציאה!

מה חשבת בדיוק לקחת פטיש ואיזמל?

עם כל הכבוד מבקש התייחסות רק מאנשים שמבינים איך נראה רדיאטור שמן של אופנוע!

תודה

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

יש פתח כניסה ויציאה, הכי הגיוני זה להזרים מים בלחץ מהכניסה ולתת להם לצאת עם הג'יפה מהיציאה לא?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש פתח כניסה ויציאה, הכי הגיוני זה להזרים מים בלחץ מהכניסה ולתת להם לצאת עם הג'יפה מהיציאה לא?

רדיאטור שמן!

אם אני מוציא את הג'יפה עם המים איך אני דואג שהרדיאטור יהיה נקי ממים לפני שאני מרכיב אותו חזרה!!!

•  

פורסם

רדיאטור שמן!

אם אני מוציא את הג'יפה עם המים איך אני דואג שהרדיאטור יהיה נקי ממים לפני שאני מרכיב אותו חזרה!!!

אם אין יכולת לפרק, אין מה לעשות רק אולי לחץ אויר חזק. עוד אופצייה למלא את הרדיאטור בשמן חדש ולשפוך אותו (או לסנן אותו אם אתה ממש קמצן) עד שיהיה נקי.

אם אתה יכול לפרק שטוף טוב טוב במים ותשאיר ליבוש.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אני חשבתי להתחיל בשטיפה של מים לאחר מכן לעבור לשטיפה בדלק ולבסוף לשטוף בשמן

לאחר מכן לנקות טוב בלחץ אוויר ולהשאיר לייבוש בשמש.

מישהו חושב שצריך להוסיף\לשנות משהו בתהליך.

•  

פורסם

תגיד אתה עושה צחוק? מקודם הצעתי לך ניקוי במים אמרת לי זה שמן, עכשיו אתה רוצה עם מים דלק שמן ולייבש?

מה רע בשטיפת מים בלחץ ולייבש?

מה אתה ישר קופץ על מי שמנסה לעזור?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שלום

הרדיאטור שמן של האופנוע שלי חוזר מחר מריתוכי סדקים והברזות חדשות.

בעייה:כל הרדיאטור מלא מים(בדיקת אטימות) ושבבי אלומניום.

מבקש עצות איך לנקות את הרדיאטור ממים ושבבים.

תודה מראש

בדיקת אטימות אמיתית עושים בוואקום !

המולקולה של מיים הרבה יותר גדולה מיזו של האויר

ושמן חם יותר חודרני ממיים

עכשיו תנקה את הרדיאטור עם סולר וזה גם יוציא ליכלוכים אחרים חוץ ממים ומשבבים ואז תעביר ברדיאטור כמות שמן זול ותנזה להביא אותו לריקון עם קומפרסור אויר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תגיד אתה עושה צחוק? מקודם הצעתי לך ניקוי במים אמרת לי זה שמן, עכשיו אתה רוצה עם מים דלק שמן ולייבש?

מה רע בשטיפת מים בלחץ ולייבש?

מה אתה ישר קופץ על מי שמנסה לעזור?

:-) איפה בדיוק קראת שקפצתי עליך?

התכוונתי שרק שטיפה במים כנראה שלא כל-כך תעזור והייתי רוצה למצוא דרך לנקות יותר ל"עומק"

כפי שאתה יודע יש המון דיזות שימון במנוע ומעברים קטנטנים ואין לי חשק להרוס מנוע שעלה לי המון המון המון כסף !

אז סליחה על ההסטריה:wink:

•  

פורסם
בדיקת אטימות אמיתית עושים בוואקום !

המולקולה של מיים הרבה יותר גדולה מיזו של האויר

ושמן חם יותר חודרני ממיים

עכשיו תנקה את הרדיאטור עם סולר וזה גם יוציא ליכלוכים אחרים חוץ ממים ומשבבים ואז תעביר ברדיאטור כמות שמן זול ותנזה להביא אותו לריקון עם קומפרסור אויר

קודם כל תודה

אני מנהל תחנת דלק כך שסולר בא לי בקלות:wink:

אולי יאשה ימכור לי מחר רדיאטור וזהו?:mm_wink:

•  

פורסם
קודם כל תודה

אני מנהל תחנת דלק כך שסולר בא לי בקלות:wink:

אולי יאשה ימכור לי מחר רדיאטור וזהו?:mm_wink:

דווקא שהיה לי אופנוע חשבתי דווקא להחליף את הראדיאטור שמן באינטרקולר קטן הרבה יותר יעיל ממה שהגיע עם ה R750 שנות ה 80..

פורסם
דווקא שהיה לי אופנוע חשבתי דווקא להחליף את הראדיאטור שמן באינטרקולר קטן הרבה יותר יעיל ממה שהגיע עם ה R750 שנות ה 80..
אני פתוח לכל רעיון

אתה יכול להרחיב?

תודה

•  

פורסם

הרעיון להזרים מיים בלחץ בתור שטיפה ראשונה הוא טוב. לאחר מכן תשטוף בנפט (אחחח... חומר מדהים). לבסוף, אם יש לך לחץ אוויר להוצאת עודפים מה טוב, אחרת תיבש וסיימתה.

ראובן

:mm_cool:

I refuse to tiptoe through life, Only to arrive safely at death.

מה פספסתי הפעם :conf:

• תוכן חדש...