Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... קניתי רמקולים אחוריים ביצות 6x9 של אודיו ליין 400 וואט...

עכשיו אני לא יודע אם אני צריך מגבר... ואם כן מגבר אז איזה מגבר... כמה וואט ?

אם אני יכול לשים אותם בלי מגבר וששום דבר לא ייהרס לי....

תודה מראש חבר'ה... יניב

פורסם

תחבר בלי מגבר ותשמע אותם.

אם שומעים טוב - לא צריך מגבר.

אם לא שומעים טוב - צריך מגבר.

כמה וואט RMS הם?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אה וגם אם תרצה מגבר תפנה אליי בפרטי יש לי מגבר של לוג'יק 800 וואט 4 יציאות במחיר טוב המגבר בקושי עבד :!:

פורסם

צריך להבין אלה רמקולים לא מוכרים ולכן סביר להניח שהם לא שווים הרבה וביום שהם יהיו 400 וואט מצבך יהיה טוב. מניסיון שלי ה-HU אמור להספיק חבל גם להשקיע מגבר על הרמקולים האלה. בדרך כלל HU פשוט עם רמקולים (פשוטים) נשמע טוב יותר מאותה מערכת עם מגבר בינוני ומטה.

פורסם

יאללה!! תעשו לי טובה...

לאחרונה יש פה מעין טרנד כזה של אם לא שמעתם על החברה אז היא לא טובה ואיך אמר אחד מקודמי "מוציאה רק רעשים"?!

אבל שצריך לדחוף לו את המגבר שלך אז הרמקולים כבר לא מוציאים רעשים?!

מה אתם חושבים שאלפיין וקלריון התחילו ביום הראשון כחברות בעלות שם?

כול אחד שמע על נקאמיצ'י או הרמן קרדון?!

לסרווין ווגה אין רמקולים שלא שווים חצי ממחירם?!

אם אין לכם משהו מועיל או חכם לומר..

תשתקו :!:

פורסם

כל אחד פה נותן הרצאות איך ישמעו ולמה ישמעו ומספר סיפורים תענו לשאלה וזהו....

לא שמעתם את הרמקולים אז אל תזלזלו...

תענו רק על השאלה הפשוטה וזהו...

גבר אני איתך.....

זה שיש לך ספויילר ואגזוז לחץ זה לא אומר שיש לך מקלארן תכניס את זה טוב טוב לראש שלך...

פורסם

לפי הנתון הזה תבדוק אם צריך מגבר.

אם זה בין 30-40 אז לא צריך מגבר אם יותר אז כדאי לשים מגבר.

פורסם

לא,חבל על הכסף בשביל הגברה לרמקולים כאלו ...

חבל מאוד שאנשים לא מתייעצים לפני קנייה, זה יכול למנוע בזבוז כסף מיותר ...

400W ?! אני אומר אולי 25RMS :mad:

פורסם

חשבתם אולי לבדוק לאן הרמקולים מחוברים? אולי הראש לא טוב?

לאיזה HU הרמקלים מחוברים בכלל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יאללה!! תעשו לי טובה...

לאחרונה יש פה מעין טרנד כזה של אם לא שמעתם על החברה אז היא לא טובה ואיך אמר אחד מקודמי "מוציאה רק רעשים"?!

אבל שצריך לדחוף לו את המגבר שלך אז הרמקולים כבר לא מוציאים רעשים?!

מה אתם חושבים שאלפיין וקלריון התחילו ביום הראשון כחברות בעלות שם?

כול אחד שמע על נקאמיצ'י או הרמן קרדון?!

לסרווין ווגה אין רמקולים שלא שווים חצי ממחירם?!

אם אין לכם משהו מועיל או חכם לומר..

תשתקו :!:

אח שלי למה אני באתי לדחוף לו את המגבר אמרתי שאם הוא יחליט שהוא רוצה מגבר אז שידע שאני מוכר.

לא באתי לדחוף לאף אחד כלום אם אתה לא רוצה לקנות אז אל תקנה אף אחד לו הכריח אותך לעשות את זה.

פורסם
תחבר בלי מגבר ותשמע אותם.

אם שומעים טוב - לא צריך מגבר.

אם לא שומעים טוב - צריך מגבר.

כמה וואט RMS הם?

זאת התשובה הנורמלית היחידה שנרשמה בכל הת'רד הזה :!::!::!:

פורסם

לא עניתם לי לשאלה לגבי אם משהו יכול להשרף.... אם אני יחבר אותם בלי... ואני ממש אבל ממש לא יודע איך לחבר אותם... דבר ראשון יש לי מאזדה לאנטיס ויש מין כיסוי על הרמקולים שאין לי מושג איך להוריד כדי להוציא את הרמקולים הקיימים ברכב....

ודבר שני הציעו לי מגבר של לוג'יק כבר... 800 וואט חדש חדש מחנות ב800 שקל.... ועוד משהו ב 120 שקל.... שאני לא יודע מה הוא... אבל השאלה שלי היא אם אני צריך כזה מגבר... ולא משהו בסביבות ה 400 וואט...? על זה אני צריך תשובה....

עכשיו ברמקולים הקיימים ברכב יש מן פלסטיק לבן שהחוטים נכנסים אליו והוא מודבק או לא יודע מה למשטח הכסוף שיש ברמקול... אותו דבר יש ברמקולים האלה רק בלי הפלסטיק... ואין לי מושג איך לחבר בלי התקנה מקצועית....

והרמקולים הם 400 וואט!! לקחתי אותם למתקין והוא בעצמו אמר... וגם השוויתי אותם עם 300 וואט של פיוניר והמגנט שלי יותר גדול ובכללי הם נראים איכותיים מאוד!!

פורסם

דבר ראשון הרמקולים שלך הם 400וואט MAX, שזה נתון בלי הרבה משמעות הRMS שלהם הוא בטח משהו כמו 60W, שזה נתון החשוב והמעניין. גם הפיוניר 300W שראית היו בMAX ולא בRMS. גודל המגנט לא יגיד לך שום דבר.

גם המגבר של LOGIC שהציעו לך הוא בנתון MAX ואולי הוא יהיה 200 וואט RMS ב4 אוהם.

אם אתה עדיין בטוח שהם 400 וואט אני מוכן שנחבר אותם על המגבר מונו שלי שיתן לשניהם משהו כמו 800 וואט ונראה איך הם מתמודדים עם זה, יהיה נחמד לצלם את זה.

אני לא מבין למה כל השאלות האלו, אמרת כבר כמה פעמים שאתה לא יודע איך לחבר, אז לך למתקין שיחבר לך אותם.

פורסם

הלכתי אליו.... והוא אומר שהוא רוצה 1000 שקל על המגבר עוד משהו שכחתי מה והתקנה...

אז נראה לי לא שווה להשקיע 1000 שקל על רמקולים של 200 שקל.... מה דעתך?

• תוכן חדש...