Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר בחירות - טייק III

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

למי תצביעו בבחירות הקרובות?  

162 הצבעות

1. 1. למי תצביעו בבחירות הקרובות?

• הליכוד ביתנו
    • קדימה
      0
    • העבודה
    • חרדים (ש"ס/יהדות התורה)
    • מרצ
    • רשימות ערביות (רע"מ-תע"ל/חד"ש)
      0
    • הבית היהודי/האיחוד הלאומי
    • יש עתיד
    • עם שלם
    • עוצמה לישראל
    • אחר (נא לפרט בגוף השרשור)

פוסטים מומלצים

פורסם
גם מתוך הקואליציה אפשר להתנגד לחוקים\החלטות.

עם הימצאות מפלגות שלא חושבות כמו ביברמן - מקשה עליהם להעביר חוקים\החלטות שהם היו רוצים להעביר וכך בעצם מצמצמת את החופש פעולה שלהם.

כי אין כמו ממשלה שנתונה ללחץ מפלגות קטנות ולא מסוגלת לבצע את תפקידה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 473
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלה קטנה.

מה אתה יודע על נפתלי בנט יותר מאשר אתה יודע על יאיר לפיד?

איך אתה יודע מה חשוב לו?

שים לב. לא טענתי משהו נגדו. שאלתי מה הוא מביא איתו?

על יאיר לפיד אני לא יודע כמעט שום דבר.

אבל הרבה לפני מערכת הבחירות הנוכחית, יצא לי לקרוא ראיונות של בנט בעיתונות. וראיונות שהוא נתן בטלויזיה.

בעמוד ענן עקבתי אחרי הראיונות שנתן בתקשורת הזרה. ואני קורא את מה שהוא כותב בפייסבוק.

הוא לא האדם הסוחף ביותר במילים שלו, אבל הכיוון שלו נכון לדעתי. דרך החשיבה שלו נכונה לדעתי ומשקפת את מה שאני חושב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
והיחיד שאומר שהוא ישנה אותה זה יאיר לפיד :lol:

בגלל שהאיש שקרן פטולוגי, http://www.facebook.com/Yair.Bagrut (לקט סרטונים וציטוטים)

מאוד קשה לי להאמין שללא ניסיון פוליטי קודם ועם רשימה יחסית חלשה שגם להם אין שום ניסיון פוליטי (הוא הצהיר שלא יהיו פוליטיקאים ברשימה) , הוא יצליח לשנות משהו בשיטה (הסעיף הכי הזוי,עד כדי גיחוך, מכל הכוונות שלו) שלא לדבר על הנושאים האחרים.

היום כל אחד מCARSFORUM יכול לעשות רשימת נושאים נכונים שמעניינים את מרבית הציבור, ולהשתמש בזה כדלת כניסה לפוליטיקה. מי שחושב שלפיד יחסיר שעות שינה אם יעבירו עליו ביקורת בציבור אחרי שלא קיים דבר ממה שהבטיח, שיחשוב שוב לפני שזורק את הקול שלו לשם.

אם אתבדה, והוא יעשה מעל המצופה , יש גם את הבחירות הבאות , ביינתים אני מעדיף לשמור את הקול שלי למישהו אחר (המצפון שלי יהיה יותר נקי לתת אותו לאדם עם עשייה ושהקריב משהו למדינה).

התלבטות קלה בין ביברמן לבנט, תיפתר עד הבחירות.

אשמח אם מישהו יכול להרחיב על נושא של ישיבה בכנסת כפועל יוצא מכמות מצביעים למפלגה X , לטובת אלה שלא מתכוונים ללכת להצביע, ולא מבינים שיש לכך השפעה.

כרגע אנשים שלא מבינים את המשמעות, בטוחים שקול שלא קיים לא פוגע באף אחד, כי יש רוב חילוני גם על פני בני המיעוטים וגם על פני החרדים. אבל לא מכירים את הניואנסים הקטנים , שקשורים להצבעה תקציב/חוקים לטובת אוכלוסיות שחיות על חשבונו של זה שלא מצביע.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

תסלח לי אבל התגובה הזאת לא ראויה, הבאת פה לינק לעמוד פייסבוק מטופש שלא מוכיח שום דבר.

מצד אחד אתה מעביר ביקורת אל קהל מצביעיו של לפיד ומצד שני אתה רושם "אם אתבדה, והוא יעשה מעל המצופה , יש גם את הבחירות הבאות , ביינתים אני מעדיף לשמור את הקול שלי למישהו אחר", גם אני יכול להגיד אני מצביע ליאיר כי הוא חדש בפוליטיקה (לדעתי זה יתרון) וכי האג'נדה שלו דומה לשלי אבל אם אני אתבדה תמיד יש את הבחירות הבאות ..........

פורסם

בעמוד המטופש הזה יש גם סרטונים של ראיונות שנתן לפיד וכתב בעמוד שלו, עובדות שלא ניתן להתווכח איתן.

לי ולך יש השקפה שונה, אמרתי שכל עוד אדם לא הוכיח את עצמו בשום אספקט בחייו, ועוד שיש לי בעיה עם האישיות שלו, את הקול שלי הוא לא יקבל.

אם יקרו דברים דרמטיים שיצליחו לתקן פה את העיוותים מבלי לפגוע באספקטים הביטחוניים והריבוניים שלנו, אולי אשנה את עמדתי, אבל הסיכויים לכך מאוד נמוכים (אולי בזכות אנשים נוספים שיעשו משהו ברשימת מפלגתו מי יודע).

זה שאין במי לבחור, לא אומר שאתדלק לעיתונאי סוג ג' את הרכב ואשלם לו על הביטוח עד הבחירות הבאות.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אי אפשר לקיים דיון עם מישהו שחושב כמוך.

אל תיתן לעובדות לבלבל אותך, אה?

אני לא מישהו שמגן על פוליטיקאים (וכיום זה כולל את יאיר לפיד) אבל אתה סתם מסית בלי סיבה ובלי להתייחס למציאות.

הבן אדם עיתונאי מכובד שהצליח להרוויח את כבוד הציבור.

כמעט כל מה שיש בקישור הדבילי הזה זו קבוצת אנטי, שכל המטרה שלה היא להשפיל, לסלף, לשקר ולשטוף את המוח לאנשים שלא יודעים שום דבר מעבר למה שהחברים שלהם אומרים.

זה לא אובייקטיבי וזה לא מדד לשום דבר, כי גם מה שהוא אמר, ברגע ששמים אותו שם, מוציאים אותו מההקשר המקורי.

להצביע לביברמן זה פשוט דבילי כי בשנים האחרונות הם אלו שגרמו לכל המצב המפגר הזה שיש לנו פה, שבו אף אחד לא רואה עתיד כלכלי סביר בתוך המדינה (חוץ מאלו שכבר יש להם כסף או עסקים שכבר מצליחים מלפני תקופת נתניהו), בנוסף למצב שלנו מול כל העולם, שנוצר בגלל חוסר דיאלוג ובגלל שביבי מתקפל כמו דשבורד של דייהו לאנוס באילת באמצע אוגוסט מול כל לחץ מכל גורם בתוך הקואליציה.

פורסם

אשמח אם מישהו יכול להרחיב על נושא של ישיבה בכנסת כפועל יוצא מכמות מצביעים למפלגה X , לטובת אלה שלא מתכוונים ללכת להצביע, ולא מבינים שיש לכך השפעה.

http://orikatz.wordpress.com/2012/10/25/voting1/

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
זו הסיבה שבגללה גם אני לא רוצה להצביע לו, אני בטוח שהוא יחבור לנתניהו.

הבעיה היא שגם יחימוביץ לא פסלה זאת רשמית...

אני מתלבט בין העבודה למר"צ, אני מאוד מעריך ואוהב את ניצן הורוביץ, אבל מפחד שמר"צ כלל לא תעבור את אחוז החסימה.

כאן נמצא הפתרון - במידה וללפיד יש ביצים ויש עתיד .

יש עתיד צריכה לחבור לנתניהו , במקום הדתיים ולשנות את המצב לטובת מעמד הביניים השפוי באמצע .

העבודה + מר"צ הם לא גוש גדול אשר יש אפשרות כי יזכה ברוב .

רק חסר כי העבודה תגיע לאפשרות לרוב ,, היא תחבור מיד לדתיים כמו שעשו בעבר עם התרגיל המסריח של פרס (העבודה)

מי שטבע בדיעבד את השם "התרגיל המסריח" היה יצחק רבין, בראיון בתקשורת בתאריך 12 במאי1990. רבין נימק את מתן השם במלים: "הבלוף הזה וכל ההסתאבות שבאה לחיים הפוליטיים בישראל בניסיון להרכיב ממשלה צרה, נכשל לא רק באופן טקטי אלא גם קונספטואלית".

העבודה הבטיחה לדתיים כפול אם יעזבו את הליכוד ויחברו אליה - ואז הליכוד שילש את ההטבות לדתיים והדתיים נשארו איתם -

ומאז הופנו כל הכספים היחודיים בכמויות לדתיים - ממש לא דבר שאנו צריכים .

לכן ברירת המחדל שלנו - זה יש עתיד - לא חובה לראשות ממשלה ,יותר כגוש גדול נגד הדתיים , ומתוך הממשלה לבצע שינוי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני לא מישהו שמגן על פוליטיקאים (וכיום זה כולל את יאיר לפיד) אבל אתה סתם מסית בלי סיבה ובלי להתייחס למציאות.

עיתונאי - כמו כל דמות תקשורת - לא מרוויח דבר מהציבור, אלא מקבל הכרה אוטומטית מעצם הפרסום. באותה מידה זה יכל להיות יעקב איילון או חיים יבין; דווקא, ככל שאתה יותר פרווה ונייטרלי, יוטב לך. בן כספית, למשל, לא היה יכול לבצע מהלך דומה שכן הוא שוטח את דעתו מדי שבוע. יאיר לפיד מעולם לא התיימר לספק איזו השקפת עולם מוצקה אלא רק טור אנקדוטלי ותו לא.

אני לא חושב שהוא מושחת או מזיק (כמו אלדד יניב למשל), אני כן חושב שאין מאחוריו שום משנה סדורה, מהות או אג'נדה מעבר למה שאתה שומע בשיחות סלון סתמיות; עצם העובדה שיעקב פרי נמצא ברשימה שלו צריכה להדליק אצלך נורה אדומה.

פורסם

אז שכל אחד יצמד לעקרונותיו , כרגע המשנה של לפיד מנוגדת לעקרונות שאני מאמין בהם. חלילה לא מזלזל בכבוד הציבור , אבל יש קהל נכבד שצופה גם באח הגדול, וחונך על פי ערכים של תרבות צריכה בלתי פרופורציונלית ליכולתיו הכלכליות (משתדלים לא לחשוב על מחר, רוצים כאן ועכשיו כמו לשכן). קל מאוד להשפיע על קהל בוחרים אשר לא בודק לעומק מה ההשלכות של עליה של איש כזה או אחר למעמד של מקבל החלטות. (ספר לי יוסי אם קיים מקום בו לפיד פירט את העמדה שלו לסכסוך , כיצד בדיוק הוא מתכוון לשנות את שיטת הבחירות ועל חשבון מי הוא מתכוון לשפר את מצבך הכלכלי). לי אישית זה דיי ברור שאדם שמציג את עצמו מרכז, זה רק כדי למשוך אליו את הקהל הנייטרלי שבין כה לא היה הולך להצביע, אבל תקופה קצרה לאחר שיעלה, לא יפתיע אותי אם נראה זליגה של מפלגתו לכיוון מרץ או עבודה.

הרע במיעוטו הוא שלפיד יבזבז את הקולות ויהנה מהפריבילגיות של כניסה לעולם הפוליטיקה, אבל יכול להיות מצב עוד יותר גרוע שבו המצב הכלכלי יפגע עוד יותר בגלל טעויות, ושיום אחד נתעורר למצב שבו יש רוב ערבי סביבך ויהיה מאוחר מדי לצעוק זאב זאב.

לגבי למה ככל הנראה אבחר שוב בבירמן, אתן להודעות של חן וROEE לדבר בשרשור המקביל, המצע שלהם (לפחות בעמדת הסכסוך והבטחון) משקפת את עמדתי. לצערי בשאר הסעיפים הקשורים לכלכלה וחינוך יש המון מקום לשיפור וכולי תקווה שיהיו מספיק אנשים שפויים אמביציוזיים מתוך ליכודביתנו "המתחדשת" שיביאו לשיפור הנ"ל. (כפי שעשה כחלון בקדנציה שלו בממשלה הנוכחית, וגם יושם חלק מסויים מן המחאה החברתית...נכון זה עדיין לא מספיק אבל בהחלט משהו)

אם קראתי נכון "בין השורות" אולי עדיף שציבור הבוחרים יישאר בבית.:wink:

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

העניין הוא שאני לא מדבר על האידיאולוגיה שלך, אלא על צורת הדיאלוג.

צריך להיות פתוח לרעיונות חדשים ולא לרדת לרמה שבה אתה צריך לעשות דמוניזציה לבן אדם בשביל שלא יבחרו בו.

אם יש למישהו טענות לוגיות ונקודתיות,, שיציגו אותם כך, במקום לתקוף בלי הפסקה את האדם עצמו.

אני לא בן אדם שכל כך קל להשפיע עליו מהבחינות האלו. אני ציני ברמות ולא מאמין לשום פוליטיקאי (כולל לפיד).

העניין הוא שראיתי מה שביבי עשה ואני יודע שליברמן קצת מטורף (למרות שבהמון עניינים אני מסכים איתו ברמה התיאורטית), וברור לי שמצד אחד האינטרסים שלהם ממש לא מקבילים לאלו של העם, וברור לי שאנשים שמובלים על ידי אידיאולוגיה של "אנחנו" מול "הם, פשוט לא יכולים לפתור את הסכסוכים.

אין לממשלה כמו שהיא כיום את הכוח לעשות שינויים כמו שצריך, בין אם זה לתת שטחים תמורת שלום או לרסק את האויב עד שהוא מתחנן לרחמים.

לא אכפת לי ש"ישפרו את המצב הכלכלי שלי" על חשבון מישהו אחר. אני עובד ומשלם מיסים, אחרי שעשיתי צבא ותרמתי למדינה.

כל מה שאני רוצה זה שיעשו התייעלות כללית בכל מני ארגונם שקשורים לממשלה, שירסקו את ועדי העובדים שתוקעים את כולנו ושיפסיקו להעלות את המיסים עד למצב שבו הם גורמים למיתון כמו זה שאנחנו נכנסים אליו עוד כמה חודשים.

והסיבה שהוא מציג את עצמו כמרכז זה כי גם הימין של ביבי הזוי וגם השמאל של מרצ לא ממש קשורים למציאות.

הפיתרון הוא להסתכל על המצב מבחוץ בלי שום לחץ ובלי אידיאולוגיות ורודות או שחורות.

הפלסטינים קיימים, הם יהיו קיימים עוד הרבה זמן ואם אנחנו רוצים להמשיך להתקיים כמדינה, חייבים לתת להם מדינה.

זה שיש מפגרים (כי אין מילה אחרת לזה) שחושבים שאפשר להעיף אותם מפה או לטבוח בהם, או שיש כאלו מהצד השני שרוצים לספח אותם אלינו ולתת להם זכות הצבעה, זה אידיוטי.

הפיתרון צריך להיות הפיתרון הכי טוב שאפשר, וזה אומר לתת להם את השטחים שלהם, שיעשו בהם מה שהם רוצים ושיעזבו אותנו בשקט (ואם הם לא מפסיקים להציק, להפציץ אותם עד שיבינו שזה לא פיתרון ותהיה הפיכה אזרחית אצלם)

פורסם

בתקופה האחרונה התחלתי להתעניין יותר בנושאים שקשורים למדינה, לפני כן היו תחומי עניין אחרים.

זכור לי שהצבעתי אולי פעם או פעמיים מתוך 4 האופציות שהיו לי עד כה, ואם כבר אז אני מעדיף ללמוד כמה שניתן על המועמדים.

ברשת יש מספיק מידע וכתבות שמוציאות את לפיד באור נייטרלי וכמובן את המידע שהוא דאג שיפורסם, פה ושם תמצא איזה פוליטיקאי תוקף אותו.

היתרון היחיד שיש לקבוצה, רדודה עד כמה שתהיה, זה הריכוז של הסרטונים שמראים את לפיד משתמש בכל הדרכים הקיימות כדי לא לחשוף את האג'נדה האמיתית שלו, ולדעתי האישית היא ריקה מתוכן . כאלה שלאף אחד אין זמן לחפש. כשהמידע מוסתר מהציבור יותר קל לצבור מנדטים.

שכל אחד ישתמש במידע כרצונו, לביבי וליברמן לא חסרות קבוצות בסגנון, ההבדל הוא שאתה יודע בדיוק מי הם לעומת לפיד שמסתתר מאחורי אי הוודאות.

אתה יוצא מנקודת הנחה שכל הבוחרים שלו מכירים את כל צדדיו, שזה בסדר , אני חושב שיש מקום שאנשים יראו את לקט הפנינים שהוא מפיץ בתקשורת. אם לאחר מכן הם נשארים באותה דיעה, סעו ברכה לקלפי עם מצפון נקי.

הסתה? אדם אינטלגנטי ידע להבדיל בין שטיפת מוח לאמת.

הפלסטינים קיימים, הם יהיו קיימים עוד הרבה זמן ואם אנחנו רוצים להמשיך להתקיים כמדינה, חייבים לתת להם מדינה.

הכל טוב ויפה, השאלה באיזה תנאים תתן להם את המדינה ומי יממן אותם, והאם זה יעשה בתנאים שלא יפגעו בבטחונך בעתיד. אל תשכח גם איזה ארגון עומד בראשם ומה מניע אותו כשהוא מתעורר בבוקר, מישהו שלא מכיר בך (זה מושג מאוד עדין, המקביל שלו הוא רוצה להשמידך) ורוצה שתפנה את ירושליים ושאר הערים.

אתה צודק שאתה אומר הפלשתינאים ישארו ויהיו פה, אבל מנגד אל תשכח שעד כה אף מדינת ערב לא רוצה לכלכל או לספח אותם לעצמה. יש להן מספיק בעיות משלהן , הדבר היחיד שהן מוכנות ובכיף זה להשתמש בפלשינאים כשהידים וככלי שפוגע בחיינו.

קשה לאנשים להבין את זה אבל לא לכל דבר יש פתרון, יכול להיות שהסכסוך יימשך במתווה הזה עוד 100 או 400 שנים, עד שיוולד הפרטנר המתאים לשלום אמיתי. היו ממשלות שלנו שהיו מוכנות לתת ולהקריב , אבל הצד השני תמיד רצה יותר ולא עמד במילתו.

לא אכפת לי ש"ישפרו את המצב הכלכלי שלי" על חשבון מישהו אחר. אני עובד ומשלם מיסים, אחרי שעשיתי צבא ותרמתי למדינה.

כל מה שאני רוצה זה שיעשו התייעלות כללית בכל מני ארגונם שקשורים לממשלה, שירסקו את ועדי העובדים שתוקעים את כולנו ושיפסיקו להעלות את המיסים עד למצב שבו הם גורמים למיתון כמו זה שאנחנו נכנסים אליו עוד כמה חודשים.

קטונתי מלענות לך על זה, ROEE הסביר פה במספר שרשורים שיש מחיר לבקשתך , צריך תכנית מפורטת לשינויים הללו וראינו שגם ועדת טרכטנברג ניסתה להכין המלצות שהיטיבו עם צד אחד אבל פגעו באחר, כשאף אחד לא באמת יודע מה תהיה עוצמת הפגיעה בשוק, כמה משקיעים יעזבו את הארץ , ומי בדיוק יהנה מההטבות הללו.

אני בעד שינוי, אבל שיהיה מדוד. תאר לך מה יקרה אם ההיסתרדות תשבית את המשק עד להודעה חדשה , החרדים יצאו לרחובות במטרה לסחוט עוד יותר , הערבים יצאו לאינטיפאדה נוספת והאבטלה כאן תגיע למימדים של ספרד ויוון . את מי נאשים אז והאם זה לא יהיה מאוחר מדי?

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

התוצאות של הסקר החדש מאוד מפתיעות נכון לעכשיו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...