Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג חנוכה שמח! , לפני כמה ימים התחילו להישמע תקתוקים מאזור הגלגלים בצד השמאלי של הרכב.

את הרעש שומעים בנסיעה כשחלון הנהג פתוח , שמתי לב שאני נוסע יותר מהר שומעים יותר את התקתוקים .

בדקתי את הגלגלים וראיתי שיש הרבה מאוד אבנים , הסרתי את כולם ועדין יש את הרעשים המעצבנים האלה.

בנוסף לא מצאתי בורג/מסמר בגלגל .

מה מומלץ לעשות במצב כזה? , יש סיכון ? , למי מומלץ לפנות? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

חפש טוב, רוב הסיכויים שיש לך מסמר או בורג בצמיג, קח בחשבון שאתה לא תראה את כל היקף הצמיג בפעם אחת, אחרי שסרקת את הצמיגים, הזז את הרכב 20 סנטימטר וסרוק שוב.

פורסם
איפה מצאת אבנים? בתוך גומייה קרועה (צירייה)?

את האבנים מצאתי בחריצים של הצמיג .

פמפם לי קרה אתה זה

איזה בורג השתחרר והרעש נוצר פתח את הגלגל

אף פעם לא פירקתי/החלפתי גלגל , כדי ללכת לפנצ'מכר כדי שיעשה זאת? .

חפש טוב, רוב הסיכויים שיש לך מסמר או בורג בצמיג, קח בחשבון שאתה לא תראה את כל היקף הצמיג בפעם אחת, אחרי שסרקת את הצמיגים, הזז את הרכב 20 סנטימטר וסרוק שוב.

עשיתי זאת, לא מצאתי כלום.

מה השלב הבא? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

לא הצלחתי לערוך את ההודעה הקודמת שלי אז אני כותב חדשה.

אז החלטתי ללכת לבעל מקצוע כדי לטפל בבעיה , פנצ'מכר זה בעל המקצוע המתאים לטיפול בבעיה ? .

יש המלצות? , אני גר בראשון לציון .

חשבתי ללכת לגבריאל גורלי בהרצל 34 , קראתי המלצה בפייסבוק זה בן אדם בן 75 קראתי שהוא מאוד מקצועי וחביב .

מה אתם אומרים?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

לך לכל פנצריה יעשו לך את זה כמה כסף כבר יקחו ? חלק יתנו שירות בחינם אפילו המקס בישביל פירוק גלגל זה 50 שקל אבל אם יש פנצר וצריך לתקן זה יעלה קצת יותר אבל עדיף מאשר לנסוע עם פנצר

• תוכן חדש...