Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. שמתי לב (כמו כולם) שמחירי המצברים עלו מאד (מאד!) בזמן האחרון, ויש לי שאלה בנושא: ברשותי טוסטוס טייפון 50 סמ"ק נאמן ושמור. הנ"ל צורך מצבר קטן של 4-6 אמפר/שעה. החבר'ה הללו עולים הרבה מאד כסף... ממש בלי שום היגיון.

מצבר של אוטו לא מעשי לייבא מבחינה משקלית, אבל לגבי מצבר קטן שכזה אני חושב שאולי זה אפשרי וכדאי.

1. מה דעתכם בנושא?

2. האם אתם מכירים אתר (או אולי אי-ביי?) שמוכר און ליין מצברים?

3. מישהו מכם עשה זאת פעם?

תודה מראש ושבת שלום.

פורסם

שלום וברוך הבא לעולם הדו גלגלי. העולם בו מחירי החלפים לא הגיוניים בעליל. מצבר לאופנוע ספורט יכול להיות יותר יקר ממצבר איכותי של רכב עם מנוע גדול פי שלוש ממנוע האופנוע.

עד היום מעולם לא ייבאתי בעצמי מצבר לדו גלגלי מחו"ל עקב שני סיבות.

הראשונה היא שמעטים מאוד ימכרו לך מצבר למשלוח מעבר לים מיכוון שמצבר הוא אחד הדברים שאסורים למשלוח במטוס עקב החומצה שבו. גם במשלוח בים לא אוהבים ממש את הרעיון שיש חומצה במצבר או שהיא באה איתו באריזה בנפרד.

שנית, המשקל של המצברים הוא לא קטן. במונחים של משלוחים במיוחד באויר מדובר בדבר כבד מאוד ולכן יקר למשלוח.

בקיצור, בכדי להחליט אם הדבר הוא פרקטי או לא בוא ונתחיל מכך שתתן את איזה סוג מצבר אתה מעדיף, כלומר האם אתה מעדיף חברה ידועה או מה שהכי זול? תן גם את קוד הדגם של המצבר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תודה עבור תגובתך;

עד היום מעולם לא ייבאתי בעצמי מצבר לדו גלגלי מחו"ל עקב שני סיבות.

הראשונה היא שמעטים מאוד ימכרו לך מצבר למשלוח מעבר לים מיכוון שמצבר הוא אחד הדברים שאסורים למשלוח במטוס עקב החומצה שבו. גם במשלוח בים לא אוהבים ממש את הרעיון שיש חומצה במצבר או שהיא באה איתו באריזה בנפרד.

ובכן, חשבתי שכאשר שולחים מצבר מעבר לים הוא נשלח ריק, וכאן אני ממלא את האלקטרוליט

שנית, המשקל של המצברים הוא לא קטן. במונחים של משלוחים במיוחד באויר מדובר בדבר כבד מאוד ולכן יקר למשלוח.

אני מעריך את משקל המצבר במשהו כמו 3-4 ק"ג?

בקיצור, בכדי להחליט אם הדבר הוא פרקטי או לא בוא ונתחיל מכך שתתן את איזה סוג מצבר אתה מעדיף, כלומר האם אתה מעדיף חברה ידועה או מה שהכי זול? תן גם את קוד הדגם של המצבר.

אין לי העדפה, המצבר הכי זול כיום שניתן לרכוש בארץ הוא חסר שם סיני כלשהו, שמיובא ע"י שנאפ. מניסיון אישי, כולם מתפגרים לאחר כשנה- שנה וחצי. שוב תודה עבור העזרה.

פורסם

כמה עולה מצבר לאופנוע ?

אני לאחרונה קניתי מצבר של שנפ, 14AH לטרקטורון ב-290 ש"ח (מחיר 'קומבינה').

רוכבי קטנועים משתמשים בסוללות פשוטות שעושות את העבודה :

http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=790

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תרשום את הקוד של המצבר ונראה אם שווה להביא כזה מחו"ל בכלל. לפעמים ההפרשים לא תמיד מצדיקים את זה. לעומת זאת, אם אתה יכול להזמין מצבר ולחכות כמה שבועות עד שהוא יגיע בדואר ים אתה בהחלט יכול לחסוך לעומת הארץ.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

התכוונתי לשם הדגם של המצבר כמו סתם לדוגמה YTX10BL

ואגב על איזה קטנוע ואיזה שנה מדובר? כמה רוצים ממך בחנות על מצבר מתאים עבורו? העניין הוא לא להביא רק מצבר לפי הנתונים שרשמת אלה גם במימדים הנכונים בכדי שיתאימו למקום שיש בקטנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...