Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איגוד ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לקבל חוות דעת של מי שיצא לו להתעסק ו/או לעשות עסקים עם אגוד ליסינג. מדובר ככול שידוע לי על שיתוף פעולה של בנק איגוד כחברה מממנת וחברת אוטו שי כחברת הליסינג שלה ההסכמים עם היבואנים.

אני שואל כי החברה הציעה לי מחירים מאוד אטרקטיביים ביחס למתחרים. אני לא מדבר על חצי מחיר אבל כן בכמה אלפים מול האלטרנטיבות. העניין הוא שמאז שהחלטתי שאני רוצה להתקדם איתם כבר כמעט שבועיים עברו ועוד לא שלחו לי את ההסכם המלא (היה לי אותו ריק בהתחלה כדי לראות שאין חתול בשק מבחינת הדרישות שלהם). הנציג שלהם שהוא גם אחד השותפים בחברה בקושי חוזר אלי. בקיצור, התנהגות מאוד תמוהה שאני כבר מתחיל לחשוד (אם כי לא עשו כלום וגם לא שילמתי להם דבר).

אשמח לדעתכם ולמי שכבר עשה או שהחליט לא לעשות עסקים איתם

• תוכן חדש...