Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש בדר"כ בפלסטלינה פוליש ווקס. הבעיה שאין מספיק ברק. המוצרים שאני משתמש בהם הם של חברת מגווירס. הרכב בן 3 בצבע כסף.

יש המלצה לגלייז טוב שיתן ברק ואפקט מראה במחירים סבירים?

פורסם
אני משתמש בדר"כ בפלסטלינה פוליש ווקס. הבעיה שאין מספיק ברק. המוצרים שאני משתמש בהם הם של חברת מגווירס. הרכב בן 3 בצבע כסף.

יש המלצה לגלייז טוב שיתן ברק ואפקט מראה במחירים סבירים?

מעולם לא ניסיתי גלייז אבל שמעתי וקראתי רבות על Prima Amigo Polymer Glaze ,קישור ל CYC

החומר הזה הוא להיט בחול.

ויש כמובן את ה-Chemical Guys - Blacklight שהוא שילוב של גלייז וחומר איטום למיטב הבנתי, נותן תוצאות מרשימות (יותר חומר איטום מאשר גלייז למען האמת )

בארה"ב אוהבים את Meguiars #7 Show Car Glaze שלדעתי ניתן לרכוש גם בארץ

חוזר ומציין שאין לי ניסיון עם גלייז אבל הייתי מקווה להתנסות במוצרים אלו בחודשים הקרובים.

עריכה :

עשית לי חשק אז נכנסתי לקרוא קצת על הגלייז של מגיוורס והופתעתי לגלות שיש להם מבחר מרשים ומלחיץ של כמות גלייזים (לינק)

ישנם המון גלייזים רגילים,עמוקים,רטובים,מסירי שריטות,עם פוליש ובלי פוליש, בתוספת חומר איטום, לעבודה ידנית,מכונה, לתצוגות... בחיי שהסתבכתי :shock:|

שאלה -באיזה ווקס אתה משתמש?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני בהחלט הייתי מתחיל עם Meguiars #7 Show Car Glaze

והנה תמונה של אוסף מרשים של המוצר הזה..

800_M07Collection.jpg

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אני לא מכיר את הרכב שלך ואת מצב הצבע אבל יכול להיות שגלייז או ווקסים למינהם לא יעזרו הרבה מבחינת ברק ואולי הגיע הזמן לאיזה טיפול פוליש?

להורים שלי יש ניסן טידה גם בערך בת שלוש, קצת יותר אפילו, ויש עליה כמות לא מבוטלת של סויירלים שבהחלט פוגעים בברק ובמראה של הרכב..

פורסם

זה לא נראה כאילו צריך פוליש. אני רוצה לנסות גלייז לפני הפוליש. יש עוד מוצרי גלייז מומלצים חוץ ממגווירס?

פורסם

עד עכשיו לא קבלת שום המלצה מבעל ניסיון/מומחה אמיתי - ממליץ לך לחכות להמלצה כזאת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא נתת תקציב, והעדפה לספריי או קרם, אז אתן לך כמה אופציות:

1. אם תעדיף ספריי- Supernatural Caranuba Glaze, מסדרת הפרמיום של Dodo juice, סדרה שכל המוצרים שלה קוטפים פרסים בתחום, ומקבלים ביקורות משבחות בלי סוף. הגלייז הזה נטול סיליקון (דיטיילרים מקצועיים פחות אוהבים סיליקון לפי הדעה הרווחת) והוא מכיל ריכוז גבוה מאוד של קארנובה, רק לרסס את המשטח המטופל ולנגב, יתן לך תוצאות מדהימות על צבע כסף.

2. Black Light של Chemical guys, הוא מוצר הייבריד, משמע שיש לו 2 פעולות, גם גלייז וגם אוטם צבע. אל תתן לזה להטעות אותך לחשוב שהוא כנראה פחות טוב כי הוא מתפזר על 2 כיוונים, הוא אחד המוצרים הכי מוערכים בשוק, ויש לו תוצאות באמת מדהימות. ההמלצה הכללית שלו היא לשימוש על צבעים כהים, כי שם התוצאה מיטבית באמת, אבל הוא ניתן לשימוש גם על בהירים ועדיין נותן תוצאות טובות מאוד.

3. Poorboys white diamond glaze זאת המלצה על חומר שראיתי על רכב של חבר בארה"ב, גם תוצאה טובה.

פורסם

על הספריי של dodo לא שמעתי, לעומת זאת על הגלייז של קימיקל גאיז שמעתי ביקורות טובות אבל זה היה על צבעים כהים. יש לך ניסיון עם הספריי של דודו? ואיך הוא על לבן?

פורסם
על הספריי של dodo לא שמעתי, לעומת זאת על הגלייז של קימיקל גאיז שמעתי ביקורות טובות אבל זה היה על צבעים כהים. יש לך ניסיון עם הספריי של דודו? ואיך הוא על לבן?

יש לי ניסיון עם כל החומרים שאני ממליץ עליהם, לא אמליץ על משהו שלא ניסיתי בעצמי אלא אם כן אציין זאת במפורש.

אני היבואן של דודו וכימיקל, את הפורבוייס ראיתי על רכב אפור בהיר מאוד של חבר בקליפורניה, הוא ציין שהוא אוהב מאוד את החומר אבל הוא פחות עמיד מהאחרים שציינתי.

תוכל לעשות גוגל על כל המלצה שאתה מקבל פה בפורום, בחו"ל השוק של המוצרים האלה עצום ותמיד תמצא ביקורות ולרוב גם תמונות של המוצר על רכב כלשהו.

תוכל לקרוא עליו ביקורת קצרה באחד האתרי דיטיילינג הכי מוכרים שיש:

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=267945

כלל אצבע שלי, כל מה שיוצא מסדרת supernatural של Dodo Juice פשוט לא מאכזב, ברצינות, הם פשוט לא שמים על מוצר את הלוגו של S אם הוא לא ברמה גבוהה מאוד.

פורסם

Skitz,

יש לך התנסות עם ה glossworkz glaze?

אני מתלבט בינו לבין ה blacklight.

הרכב כסוף ואני חושש שהנ''ל מכוון יותר לצבעים כהים.

או שאשמח לשמוע המלצות לגלייזים נוספים.

פורסם

לפי סדר השאלות:

1. כן Blue Velvet נכנס למלאי יחד עם יתר המוצרים של החברה בתחילת ינואר, שם גם תחל המכירה המסודרת לצרכנים פרטיים, יחד איתו יש גם את Purple Haze שהוא המקביל שלו רק בטקסטורה רכה הרבה יותר. חלק מעדיפים את זה וחלק את זה, הרך הרבה יותר קל ליישום מצד אחד, ומצד שני הקשה מחזיק מעמד עוד שבועיים שלוש בלי בעיה.

2. אין לי קישור קסם להביא לך כי כשמזמינים את המוצרים האלה תמיד המשלוח יקר מאוד, אם תמתין מעט תוכל לקנות את המוצרים פה בארץ, ועם הנחה יפה לחברי הפורום.

3. כן ראיתי את ה Glossworkz, אני מעדיף את התוצאות של ה Black light, אל תחשוש מזה שבכותרת שלו הוא מיועד לצבעים כהים, כי 50% מהכותרת זו שיטה לשווק עוד ועוד מוצרים ולהרחיב את הקו, הבלק לייט עובד מצויין גם על צבעים בהירים, וכמו הרבה מוצרים אחרים אין ספק שעל צבע כהה הוא בולט קצת יותר.

תוכל לקרוא על הרבה אנשים שניסו אותו על רכבים בהירים ומרוצים לא פחות מאלו שיש להם רכב כהה, לדוג':

http://www.autogeekonline.net/forum/product-reviews/52648-product-review-chemical-guys-blacklight-v07-combo-4.html

(התגובה ה-5)

ד"א זה אחלה פוסט כדי לראות את התגובות של אנשים על הקומבו של Black light יחד עם V7, אלו 2 מוצרים באמת מדהימים. כמו שאמרתי בהודות קודמות לגבי ה Black Light, אפילו שזה לא חלק מההגדרה שלו, הוא ממש מטשטש Swirls, תסתכלו שם בתמונות זה באמת מטורף ההבדל של לפני ואחרי.

• תוכן חדש...