Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש רכיבים מעולים.

גם אני ככבר מספר חודשים מסתובב עם חתן בלי כלה.

הdc lvl 2 מופעל בלי מונו ומעניין מאוד איך הוא יהיה על ה1.2.

נקווה להיפגש באחד המפגשים ולהתרשם מהמערכת החדשה בהצלחה.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

שמע,

הסאב נראה פשוט מטיל אימה :shock: והוא הולך לשבת על מונובלוק רציני מאוד.

אבל יש לי כאן שני דברים שמאוד צורמים לי:

1. אתה ציינת את כל הדברים הבאים לגבי תשתית -

נתחיל בתשתית חשמל וכו

1. שתיי הרצות מהמנוע לתא מטען של Kolossus Fleks Kable 1/0

2. שתיי בתי פיוז כפולים של צונמי עם מד מתח ליציאה של המצבר הקדמי וכניסה למצבר האחורי.

3. מצבר XS POWER D3100 בתא מטען והמצבר הגדול ביותר שיהיה אפשר להתקין במנוע.

4. שלוש מדי מתח שיותקנו בתוך הרכב אחד לכל מצבר ואחד שעדיין לא החלטתי למה לחבר אותו.

5. כבלי Kord Ultra Flex 10 Gauge Speaker Wire לרמקולים שיותקנו

6. כבל שנשאר לי עוד מהתקופה של ה IDMAX ויעבור לרכב שלי Karma SS 8 Gauge Speaker Wire לסאבוופר.

7. כמובן שיעשה שלושת הגדולים עם הכבל 0 גייג' שציינתי לפני כן.

והשאלה שלי היא - אלטרנטור?!?

כמה זמן אתה חושב שהמערכת שלך תוכל לפעול בטרק SPL לפני שהמצברים שלך ישחטו והאלטרנטור ישרף? -> מוזיקה אני פחות מודאג.

כזו השקעה בתשתית החשמל אבל האלטרנטור נשאר יתום ומקורי? -> אני מקווה לפחות שזה אלטרנטור חזק יחסית במקור - משהו מאזור ה120 אמפר לפחות.

2. היי אנרג'י XL של הרץ -

יצא לי כבר לשמוע ולכוון אותו כמה וכמה פעמים.

באמת - סט מאוד נחמד ואפילו יש לו איזון לא רע ע"י היצרן בקרוס אובר שלו.

אבל הם שמו שם מאמץ רב להפוך את המידבאס יותר לוופר וניסו לחפות על זה ככל הנראה בעזרת טוויטר שיורד כנראה קצת נמוך יותר או לפחות נקי יותר מקודמו.

עדיין לסט הזה יש מחסור מסויים במיד שהוא מורגש וזה מכמה מערכות שכבר יצא לי לשמוע עליהן את הסט הזה - אני באמת חושב שהסט הזה לא רע סה"כ, לא רע בכלל - אבל בשביל תוצאה טובה באמת צריך להוסיף לו מידריינג' (מאוד מזכיר לי הרבה סטים של מוראל דווקא במאפיין הזה).

עכשיו - אתה בוחר את הסט הזה להיות הסט הקדמי שלך לפי כל מה שאני מבין ואתה הולך לשים שם סאב מפלצתי ביותר - כמו שאני רואה את זה יהיה לך מחסור רציני בתחום המיד.

הייתי הולך על פוקאל K2P או על סט ישן של MBQ במקרה שהייתי בוחר לסאב כזה סט שני חלקים קדמי ומרגיע את הטוויטרים (שזה קל מאוד לביצוע כמעט עם כל איקולייזר הכי בסיסי).

נקודה למחשבה מטעם אישי - מבוסס רק לפי הנסיון שיש לי עד עכשיו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמע,

הסאב נראה פשוט מטיל אימה :shock: והוא הולך לשבת על מונובלוק רציני מאוד.

אבל יש לי כאן שני דברים שמאוד צורמים לי:

1. אתה ציינת את כל הדברים הבאים לגבי תשתית -

נתחיל בתשתית חשמל וכו

1. שתיי הרצות מהמנוע לתא מטען של Kolossus Fleks Kable 1/0

2. שתיי בתי פיוז כפולים של צונמי עם מד מתח ליציאה של המצבר הקדמי וכניסה למצבר האחורי.

3. מצבר XS POWER D3100 בתא מטען והמצבר הגדול ביותר שיהיה אפשר להתקין במנוע.

4. שלוש מדי מתח שיותקנו בתוך הרכב אחד לכל מצבר ואחד שעדיין לא החלטתי למה לחבר אותו.

5. כבלי Kord Ultra Flex 10 Gauge Speaker Wire לרמקולים שיותקנו

6. כבל שנשאר לי עוד מהתקופה של ה IDMAX ויעבור לרכב שלי Karma SS 8 Gauge Speaker Wire לסאבוופר.

7. כמובן שיעשה שלושת הגדולים עם הכבל 0 גייג' שציינתי לפני כן.

והשאלה שלי היא - אלטרנטור?!?

כמה זמן אתה חושב שהמערכת שלך תוכל לפעול בטרק SPL לפני שהמצברים שלך ישחטו והאלטרנטור ישרף? -> מוזיקה אני פחות מודאג.

כזו השקעה בתשתית החשמל אבל האלטרנטור נשאר יתום ומקורי? -> אני מקווה לפחות שזה אלטרנטור חזק יחסית במקור - משהו מאזור ה120 אמפר לפחות.

2. היי אנרג'י XL של הרץ -

יצא לי כבר לשמוע ולכוון אותו כמה וכמה פעמים.

באמת - סט מאוד נחמד ואפילו יש לו איזון לא רע ע"י היצרן בקרוס אובר שלו.

אבל הם שמו שם מאמץ רב להפוך את המידבאס יותר לוופר וניסו לחפות על זה ככל הנראה בעזרת טוויטר שיורד כנראה קצת נמוך יותר או לפחות נקי יותר מקודמו.

עדיין לסט הזה יש מחסור מסויים במיד שהוא מורגש וזה מכמה מערכות שכבר יצא לי לשמוע עליהן את הסט הזה - אני באמת חושב שהסט הזה לא רע סה"כ, לא רע בכלל - אבל בשביל תוצאה טובה באמת צריך להוסיף לו מידריינג' (מאוד מזכיר לי הרבה סטים של מוראל דווקא במאפיין הזה).

עכשיו - אתה בוחר את הסט הזה להיות הסט הקדמי שלך לפי כל מה שאני מבין ואתה הולך לשים שם סאב מפלצתי ביותר - כמו שאני רואה את זה יהיה לך מחסור רציני בתחום המיד.

הייתי הולך על פוקאל K2P או על סט ישן של MBQ במקרה שהייתי בוחר לסאב כזה סט שני חלקים קדמי ומרגיע את הטוויטרים (שזה קל מאוד לביצוע כמעט עם כל איקולייזר הכי בסיסי).

נקודה למחשבה מטעם אישי - מבוסס רק לפי הנסיון שיש לי עד עכשיו.

קודם כל האטרנטור המקורי שלי הוא 110AMP שנית כל אני בתהליכים לרכישה לאלטרנטור של 240AMP

לגבי הסט שמעתי אותו ואהבתי אותו יחסית למחיר שלו הוא נותן תמורה טובה לכסף.

שידרוגים יהיו עוד בעתיד.

התיכנון הסופי דרך אגב הוא דאבל LEVEL 5 12 ודאבל במונו כמובן שזה לא בזמן הקרוב ויש הרבה דברים אחרים שדורשים

יותר תשומת לב עד שנגיב לזה.

זה פרייקט שחשבתי על כל אספקט ולא ישאר חוליה חלשה אחת.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

240 אמפר זה בהחלט יהיה מספק, כל הכבוד.

חשבתי בעצמי להביא לטויוטה שלי אלטרנטור 250 אמפר בזמנו (מכלולים זהים לראב4) אבל הגעתי למסקנה שזה לא נחוץ :-D

לגבי הסט - הוא מאוד נחמד, באמת עליה ברמה לסטים הפשוטים של הרץ, תיקח בחשבון שברגע שה5 יכנס לך לפעולה לסט הזה יהיה מאוד קשה לעמוד מולו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגלל הסיבה הזאת וויתרתי עם סט קונבנציונילי ולקחתי ארבע פרו מידים 6.5" שמאוד חזקים בתחום המידריינג'.

עכשיו נותר לחכות שזה יגיע.

פורסם

ידוע לי שהוא יתקשה עם הלבל 5 זה אחת הדאגות שלי כרגע זה מה שיש לי מהאילוצים שיש לי אולי בעתיד במידה וזה לא יספק נחשוב על שידרוג או החלפה בסט אחר הגברה נוספת. ונלך לסט spl הרדקור.

JVC KW-AVX836

פורסם

לסט SPL הארדקור תבדוק הורנים של GNZ ביחד עם דאבל מידבאס

עד כמה טוב זה ישמע - אני בספק.

Pioneer TS-X150

פורסם

הגיעו כל הממתקים מ KnuKonceptz אפשר להתחיל עם ההתקנה של המפלצת כנראה יבוצע שבוע הבא.

רשימה קצרה מה יש:

0 גייג' אדום ושחור 50FT כל אחד.

4 גייג' אדום ושחור 10FT כל אחד.

10 גייג' כבל רמקולים נחושת מלאה 100FT.

8 גייג' כבל לסאבוופר 6FT.

שתיי מפצלים/בתי פיוז של צונמי לשתיי הרצות של ה 0גייג'.

בית פיוז ANL.

בית פיוז MINI ANL.

שתיי טרמינלים של מצבר.

פיוזים של 300AMP.

פיוזים של 250AMP.

3 וולטמטרים.

שמתי תמונה להשוואה בין 4 גייג' ל 0 גייג'.

לא חסר עבודה על הרכב תהנו עם התמונות.

IMG_0636.JPG

IMG_0638.JPG

IMG_0640.JPG

IMG_0641.JPG

IMG_0642.JPG

IMG_0647.JPG

IMG_0651.JPG

IMG_0652.JPG

JVC KW-AVX836

פורסם

התשתית הזו היא אחת הרציניות שנראו בארץ.

שתי הרצות של כבל 0 גייג' מנחושת מלאה!

כבל רמקול 4 מ"מ נחושת מלאה!

כאשר הכבל הוא מנחושת מלאה, ההתנגדות שלו נמוכה יותר והמתח גבוה יותר.

הנה סרטון קצר עעל מנת להמחיש את המדובר:

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אל תשכח שגם לג׳וניור יש זור הרצות אפס,מינוס 4/0 ושלל מצברים ;)

אבל כן אסלן יושב ממש מאחוריו מבחינת תשתית. רק צריך את האלטרנטור.

פורסם

אני פשוט לא מצליח להבין למה מראה של כל כך הרבה חיווט וטרמינלים תמיד מצליח לחרמן אותי

:-D

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...