Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת גיפ

-Prestige-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון אין לי כיום מכונית רשומה על שמי מהסיבה הפשוטה שאני לא אוהב את כל ההתעסקות מסביב לרכב, אלא רוצה רכב נוח שיוביל אותי ממקום א' למקום ב'. התקציב לא מהווה שיקול משמעותי, עובדה שאני לוקח רכבי מנהלים מליסינג כבר כמה שנים טובות שיכולתי לרכוש לעצמי את הדגם בעצמי אבל ההסתבכות עם הביטוחים והאחריות וזה נשמעת לי די ארוכה ומסורבלת.

אבל לאחרונה התחלתי להיכנס לטיולי שטח (נסעתי לאחרונה לטיול גיפים בעמאן ומאוד נהניתי) ורציתי לקנות לעצמי גיפ שאוכל לטייל ברכבי ארץ ישראל (ד"א, מישהו יודע אם אני יכול לעבור עם הרכב שלי גבולות ?).

הדרישות שלי:

1. אמינות - לא לרוץ למוסך ולממש את האחריות.

2. נוח לשניים (לא יהיו יותר מזה)

3. יכול להעמיס מטען.

4. לא טנדר.

מה שלא אכפת לי:

צריכת דלק - מדובר ברכב שיישמש בעיקר לטיולי שטח כי אני נשאר עם רכב הליסינג נכון לעכשיו בנוסף.

הערה:

אני מחפש גיפ אמיתי, לא מחפש רכב בסגנון X6

מחפש פולקסווגן טרנספורטר (אספנות) במצב נסיעה.

אשמח לקבל הצעות בפרטי בצירוף תמונות ומחיר.

פורסם

על הלאדה נוותר :-D

וגם על הריינג' רובר ספורט עם תג המחיר האסטרונומי נדלג, אין גיפים סבירים בתקציב 300K ?

מחפש פולקסווגן טרנספורטר (אספנות) במצב נסיעה.

אשמח לקבל הצעות בפרטי בצירוף תמונות ומחיר.

פורסם

רנגלר רוביקון יופי של רכב שטח (שני סרנים חיים, טרנספר חזק, ים של שיפורים זמינים), ג'יפ אמיתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

+1 על הרוביקון, ונראה לי שהאח שלו או המקביל הטיפה פחות קרבי = לימיטד, במבצע במכשירי תנועה, שווה לברר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה לא יכול לעבור עם הרכב שלך את הגבול למצריים, כן יכול לעבור את הגבול לירדן. לא יודע כמה זה מומלץ במצב הבטחוני הנוכחי, אבל טכנית זה אפשרי.

הלאה - ריינג' רובר ספורט לא ממש מומלץ. גם כי אין לו יכולת שטח של ממש וגם כי הדגם המחליף קרוב מתמיד.

בתקציב של עד 300 אלף ש"ח אתה יכול לקנות טויוטה לנד-קרוזר קצר, מיצובישי פג'ארו, ניסאן פאת'פיינדר או ג'יפ רנגלר. אלו פחות או יותר רכבי השטח ה"אמיתיים" האחרונים שעדיין נמכרים בארץ. חוץ מזה, יש בעיקר טנדרים ואולי גם לנדרובר דיפנדר (שזה יותר גרוע מטנדר במובנים רבים).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
+1 על הרוביקון, ונראה לי שהאח שלו או המקביל הטיפה פחות קרבי = לימיטד, במבצע במכשירי תנועה, שווה לברר

אני עדיין לא מחזיק רנגלר, דגש על עדיין.:evil:

הייתי הולך בעיניים עצומות על הרכב הזה.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

• תוכן חדש...