Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לנקות את המיכל? וכיצד עושים זאת? האם בכלל מומלץ או שפשוט עדיף להחליף למים ייעודים עם סבון ולא להתרגש יותר מדי.

מדובר ברכב עבודה שהיו נוהגים להכניס לשם מי ברז, כמובן שהאבנית יצרה סתימות לסירוגין במשך השנים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יש במיכל עצמו לכלוך?

משהו שיכל לגרום לסתימה בעתיד?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש במיכל עצמו לכלוך?

משהו שיכל לגרום לסתימה בעתיד?

ל'

לכלוך מיוחד כנראה שלא

אולי שיירי אבנית שהגיעו ממי ברז

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

יש אפשרות לפרק את המיכל בקלות?

באיזה רכב מדובר?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא יודע האם זה מתפרק בקלות או לא.

כיום הכל עובד תקין לצורך העניין, מדובר בקנגו 2009.

אולי ישנו חומר כלשהו? שניתן לשים במיכל ועל ידי כמה השפרצות הוא ינקה אותו? בדיוק כמו שאנשים מנקים צנרת ביתית עם חומר ייעודי.

פורסם

אם אפשר לפרק, תוכל לנקות עם מסיר אבנית וקצת חצץ שמכניסים למיכל ומנערים.

אם לא ניתן לפרק, ואפשר לנקז מים על ידי פירוק המנוע של השפריצרים, תוכל לנקות בעזרת מסיר אבנית, וגם מים רותחים עושים את העבודה יופי.

אם לא ניתן לפרק ולא ניתן לנקז, תצטרך לנקות בעזרת מסיר אבנית , ואז לשאוב הכל עם מזרק וקשית, על מנת שהחומר לא ישאר במיכל.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אם לא ניתן לפרק, ואפשר לנקז מים על ידי פירוק המנוע של השפריצרים, תוכל לנקות בעזרת מסיר אבנית, וגם מים רותחים עושים את העבודה יופי.

אם לא ניתן לפרק ולא ניתן לנקז, תצטרך לנקות בעזרת מסיר אבנית , ואז לשאוב הכל עם מזרק וקשית, על מנת שהחומר לא ישאר במיכל.

תענוג

אני אעדכן בהמשך..

פורסם

שיטה נוספת שעובדת היטב למרות שלכאורה נראית פרימיטיבית :

1. גש לשוק/מרכול וקנה 2 קילו לימונים טריים וצהובים. (כ - 15 ש"ח) .

2. סחט לבקבוק את המיץ לאחר סינון .

3. דלל את מיץ הלימון ביחס של 1:1 למים מזוקקים/מי מזגן.

4. הכנס למיכל המתזים כשהוא ריק את התמיסה.

5. המתן כיום , ואח"כ הפעל את המתז החשמלי של הוישרים לסירוגין עד סיום מי הלימון.

פורסם

חומר להסרת אבנית מקומקום.

תן לזה לשכב יומיים שלושה.

אחרי זה להשפריץ הכל החוצה ולשטוף מייד את האוטו עם מיים זורמים שלא יגרום לנזק לצבע.

תגלה מיכל מבריק. שים מים יעודיים וסע לשלום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הכנ פשוט והכי מהיר לקחת מלח לימון ולהמיס במים למים ולדלל טיפה אחרי זה במים פושרים ולשפוך בפנים לתת לזה לשבת שעה ולדחוף בפנים צינור גינה ותן למין לצאת כמה דקות עד שהמיכל מתנקה לגמריי

פורסם

ניתנו כאן רעיונות טובים.

בדיוק קיבלתי באחת מרשתות הDIY 2 קפסולות כאלה, ששמים קפסולה לכל 2 ליטרים וזה אמור לנקות את האבנית במיכל המים לוישרים.

הייתי מנסה את זה (עדיין לא ניסיתי, ואצלי יש מן רשת כזאת במיכל, ככה שאי אפשר).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
חומר להסרת אבנית מקומקום.

תן לזה לשכב יומיים שלושה.

אחרי זה להשפריץ הכל החוצה ולשטוף מייד את האוטו עם מיים זורמים שלא יגרום לנזק לצבע.

תגלה מיכל מבריק. שים מים יעודיים וסע לשלום.

שיטה נוספת שעובדת היטב למרות שלכאורה נראית פרימיטיבית :

1. גש לשוק/מרכול וקנה 2 קילו לימונים טריים וצהובים. (כ - 15 ש"ח) .

2. סחט לבקבוק את המיץ לאחר סינון .

3. דלל את מיץ הלימון ביחס של 1:1 למים מזוקקים/מי מזגן.

4. הכנס למיכל המתזים כשהוא ריק את התמיסה.

5. המתן כיום , ואח"כ הפעל את המתז החשמלי של הוישרים לסירוגין עד סיום מי הלימון.

הכנ פשוט והכי מהיר לקחת מלח לימון ולהמיס במים למים ולדלל טיפה אחרי זה במים פושרים ולשפוך בפנים לתת לזה לשבת שעה ולדחוף בפנים צינור גינה ותן למין לצאת כמה דקות עד שהמיכל מתנקה לגמריי

המון עצות מועילות, תודה רבה חברים!

פורסם
... ולשפוך בפנים לתת לזה לשבת שעה ולדחוף בפנים ... ותן למין לצאת כמה דקות עד שהמיכל מתנקה לגמריי

הלו... זה רדיו ?

נא לקחת בהומור ובלי כוונות כחלחלות.

ולפותח השירשור - אם אי אפשר לפרק בקלות יחסית את המיכל - בדוק אם אפשר לנתק בלי להזיק את הצינורית לפני חריר ההשפרצה על החלון - ואז תוכל להפעיל את המשאבה כדי לרוקן את המים עם חומר הניקוי, כמו שכבר הציעו, למיכל או לאדמה כדי לא לפגוע בצבע או חלק אחר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...