Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלל זהירות תמיד

כאשר אתה מקבל מייל מאתר כספי כלשהו, עם קישור

אף פעם לא ללחוץ על הקישור,

תמיד להכנס לאתר בדרך הרגילה ושם לעשות מה שרוצים.

כל האתרים שמכבדים את עצמם , כולל כל הבנקים בישראל , לא שולחים מייל עם קישור זאת הונאה ידועה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

קרה לי מקרה דומה, לא להכניס פרטים דרך הקישור, זו הונאה פשוטה על מנת לקבל קוד וסיסמה ואז לחגוג עליך.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

נעביר הלאה,

תודה על העידכון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במיקרה שלי קיבלתי מייל שהשם של השולח היה פייפאל משהו,

היה כתוב שאני צריך לשנות כתובת וסיסמא כי עוד מעט פג התוקף שלהם,

מתחת היה קישור לכניסה לאתר של פייפאל, אבל חדי העין מבחינים שהכתובת בכותרת היא משהוא אחר, והאתר ניראה בדיוק אותו הדבר אבל רואים בקושי שכאילו עשו עבודת פוטושופ טובה,

הזנת הסיסמא ושם המשתמש באתר הפקטיבי הזה נותנת להם את כל פרטי הכרטיס שלך ואז אפשר לחגוג.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
נשלח לי הבוקר מייל שאני צריך לעדכן את פרטי הפייפל אם הלוגו שלהם והכל והאתר זה אתר שמתחזה !!!!!!

כולנו נשמח אם תצרף את הלינק החשוד

כך נוכל לחזות בו במו עיינינו

והדבר ישמור אותנו מפניו

אישית, קיבלתי מייל מ- PayPal עם שאלון למילוי לצורך שביעות רצון משירות האתר

על פניו, נראה שזה האתר "האמיתי"

יעזור באם נראה את "המזויף" שלך

אליי נישלח - https://www.paypal-research.com?id=IL1211090205567

אזהרה (!!): נעשה "העתק- הדבק" לשם המחשה בלבד. כול הלוחץ על הקישור, על אחריותו הבלעדית

תודה מראש

שברולט קפריס 350, 88

פסח

פורסם
כולנו נשמח אם תצרף את הלינק החשוד

כך נוכל לחזות בו במו עיינינו

והדבר ישמור אותנו מפניו

תודה מראש

האתר הבא מרכז את כל כתובות פייפל המזוייפות: http://www.phishtank.com/

וגם אליו ניתן לדווח.

פייפל לעולם לא יפנו אליך בבקשה ללחוץ על קישור שהם שולחים אליך. כל בקשה כזו היא זיוף. הדרך היחידה להתחבר אליהם היא על ידי כניסה שאתה יוזם. אם מתקבל מכתב המבקש שתלחץ על קישור, הפנה אותו (forward) מיידית ל [email protected].

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

ובעניין הזה אני מקבל הודעה כבר מספר פעמים כדוגמת ההודעה המצורפת מה לדעכם ניתן לעשות

Unfortunately, you've hit your initial PayPal sending limit of $5,000.00 USD. That's why your recent payment was declined.

Your sending limit is the maximum amount of money you can send or use for purchases before you need to become Verified. Why do I need to verify my account?

We place initial limits on all accounts to increase security and help prevent fraud. Once you link and confirm a bank account or get approved for PayPal credit, your account will be Verified and you'll be able to make as many payments as you like with PayPal.

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

זה בסדר ותהליך תקין ורגיל. עלה ביזמתך לאתר, הזדהה ופעל לפי ההנחיות (אני קבלתי אותה הודעה מתוך האתר אחרי לוגין, הבעיה נפתרה ואני נשארתי בחיים).

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

מנסה כבר כחודשיים לפתור את הבעיה ללא הצלחה מול האתר אשמח לעזרה ...

זה בסדר ותהליך תקין ורגיל. עלה ביזמתך לאתר, הזדהה ופעל לפי ההנחיות (אני קבלתי אותה הודעה מתוך האתר אחרי לוגין, הבעיה נפתרה ואני נשארתי בחיים).

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

• תוכן חדש...