Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש תוכנית בדיסקברי על שני אחים שגם מתעסקים בזה ועושים דברים לצבא ארה״ב.

שחכתי את שם התוכנית.

למשרדי הנדסה שעובדים עם מערכת הבטחון אצלנו לא נכנס צוות צילום TV.לחדרים מסוימים עם דלתות של בונקרים גם לא כל מהנדסי המשרד. כמובן שהמזמינים מחלקים את הפרויקטים לחתיכות קטנות. לא כל מהנדס יודע חלק של מה הוא מתכנן.האמריקאים שומרים על בטחון שדה הרבה יותר מכאן. ראה פולארד. שם לא מוציאים ב-4 שנים חיילת ממשרד אלוף שהוציאה אלפי מסמכים.

מזה תסיק כמה התכנית רצינית.

אני מבין שמהתכנית הבין מישהו שהצבא האמריקאי ככה עובד. 2 חבר'ה מתכננים לו את רכב העתיד.

סורי, גם לא בצבא טימבוקטו.

תגובתי לא הייתה בכדי להמעיט ולזלזל בעבודתם , זה הדבר הראשון שעלה לי לראש, התוכנית.

מצטער אם זה הובן ככה.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא ראיתי בתמונות זכר לאמצעי תאורה.

כדאי להוסיף mud guards בנקודות אסטרטגיות. זה לא רק עניין אסתטי - יש גם שיקול בטיחות.

ברור לי שמדובר באב טיפוס אבל אני מציע שתשלבו מעצב תעשייתי בפיתוח הדגם האזרחי.

גם בגרסה ה"ערומה" של הרכב יש כמה פרטים של חיבור ב Roll cage ומסגרת החלון שמבקשים תשומת לב.

יש מעצב רכב בפרויקט אפילו מישהו ידוע ועוד שני מהנדסי רכב וכרגע הרכב ללא חיפויים ולכן אין פנסים.

כך ניראה הרכב בהדמיה עם חיפוי

21212121.JPG

ATV200.JPG

צי.JPG

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם
איפה אפשר לקנות ג'אנט כזה? :mm_wink:

לפי התמונה של הפורמולה אתה יודע:lol:

קבלו כתבה על הצייסר בגיפולוג

http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2763-%D7%A4%D7%99%D7%A6-%D7%A8-ITS-%D7%A6-%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%A8-%D7%90%D7%91-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A1-%D7%A9%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%AA%D7%A7%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%A7%D7%9C

צ'ייסר-19.jpg

צ'ייסר-21.jpg

צ'ייסר-14-יריב.jpg

צ'ייסר-29-חולות.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דרך אגב מעצב הרכב חתום על עוד כמה יצירות כמו קסודוס 9 וRX7

בקיצור דורי רגב המעצב חתום גם על הצייסר

RX7.jpg

פורסם

מבלי להמעיט מכבודו של דורי רגב, הוא לא חתום על עיצוב ה-RX7, עד כמה שאני זוכר נכון הוא עיצב שם חלקים מסויימים אבל הוא ממש לא חתום על עיצוב הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תמונות מהיום של הרמת גלגל עד שגלגל אחר מתנתק וזה לאחר הרמה של 70 ס"מ מהריצפה

30121.jpg

30122.jpg

30123.jpg

30124.jpg

3012.jpg

פורסם

לדעתי אתם קצת מאחור.

יש כבר בצבא כמה דגמים של זיבר וזיבר AXE, ויצא כבר זיבר חדש שאני לא יודע אם הצבא יקנה אותו גם, מה שבטוח זה שמדובר במוצר מוגמר ונראה עם עבירות מעולה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
יש מעצב רכב בפרויקט אפילו מישהו ידוע ועוד שני מהנדסי רכב וכרגע הרכב ללא חיפויים ולכן אין פנסים.

כך ניראה הרכב בהדמיה עם חיפוי

הסתכלתי באתר של דורי רגב וראיתי את הסקיצות המוקדמות. אני חייב לאמר שהעיצוב איבד בדרך חלק ניכר מן הקוים הנקיים. זה כנראה מקרה בו העיצוב נעשה לאחר התיכון ההנדסי ולא באופן סינרגי.

הקליפה החיצונית נראית "מאולצת" על תוואי השלדה. זה בולט במיוחד באזור השמשה הקדמית וב"חיסכון" שהשאיר חלקו התחתון של ה- roll bar חשוף.

אם הייתי צריך לנחש - במאבק בין המעצב למתכנן המכני- רגב הפסיד בנקודות.

פורסם

לדעתי היצרן המערבי הכי מוכר והרכב הכי ידוע בתחום שייך לאושקוש

http://www.oshkoshdefense.com/products/1/sandcat

נסעתי עליו , יש לו המון יתרונות בעיקר בנושא המחיר ,זמינות ויכולת שינוי המרכב (מבוסס על טנדר אזרחי עם מיגון של חברת פמס הישראלית ).

בנוסף לרמת"א יש רכב בפיתוח עצמי ראם ( ram 2000) לאותה משבצת.

שניהם נראים מעט יותר גדולים ואולי כבדים יותר אך מאד זריזים ומאד ורסטילים.

אם נלך קצת מזרחה יש ל KAMAZ גם גלי מרשים מאד

BPM-97

שיצא לי לראות אותו בקצרה אך לא לנהוג ולא לראות בפעולה.

ואם נלך לאפריקה יש את המרודר המרשים

http://en.wikipedia.org/wiki/Marauder_(vehicle)

ממוגן מלא הוא כ 10000 ק"ג אבל ניתן לקבל גם ללא מיגון במשקל של 4000 ק"ג (שוב מיגון של פמס הישראלית).

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
לדעתי אתם קצת מאחור.

יש כבר בצבא כמה דגמים של זיבר וזיבר AXE, ויצא כבר זיבר חדש שאני לא יודע אם הצבא יקנה אותו גם, מה שבטוח זה שמדובר במוצר מוגמר ונראה עם עבירות מעולה.

הרכבים עם תפיסה שונה לחלוטין

1 בהנדסה

2 בגודל

3 במשקל

4 ביעוד

5 ובתג מחיר !

ולכן איין קשר ביין הצייסר לזיבר אפילו לא בצחוק

ולגבי העיצוב כרגע מדובר על תכנון ראשוני וסביר מאוד שסדרה הראשונה שתיוצר תיראה מעט שונה בחיפוי בהתאמה לזיוודים וציודים לפי מפרט של המזמין.

העיצוב של דורי כנראה ילך לגרסה האזרחית :arrow:

• תוכן חדש...