Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו את הצייסר הנדסת רכב ישראלית הרכב עדיין לא 4*4 וממש לא גמור כרגע רק 2*4 וכמובן שזה זמני ובשלבי פיתוח ובדיקת מערכות בתנאי קיצון

http://www.youtube.com/watch?v=gsO1fH9tYr8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד צעצוע חובבני.ברזלים מודבקים איפה שמסתדר.

רכב שמשרד מהנדסים רציני השקיע בו אלפי שעות בתכנון ,מפרטים ותיקי ייצור ,כמו שצריך, רואים ממייל.הסופה החדשות מתחילים להיראות כאלה ויש להם סיבה למה הם, עם הכי הרבה ייתרונות יחסיים בישראל לתכנן "רכב תקיפה", - לא עושים. אולי כי מי שתכנן את הדיפנדר,האמר,ג'יפים צבאיים אירופאים שכאן לא שמענו עליהם ומשאיות צבאיות עד 8X8

לא עשו כאלה.

מי שעשה פוך פינצגאואר או פיאט קמפניולה ואפילו תעשיות לכיש שפיתחו גוררי מטוסים לחיל האויר,- סתם לא ממשיך לכאלה אם יש כאן כסף ? את טטרה/מאן/זיל/גאז/אושקוש.... ילמדו "מהנדסי" החצר האחורית ?

פורסם

כן זה אב טיפוס שרחוק מסיום ובשלבי ניסוי

והאבנים בסרט ממש לא קטנות

הרעש ממשאבת ההגה כוח שלא עומדת בלחץ והוזמנה מערכת הגה חדשה

והרכב מהונדס ולא הדביקו חלקים היכן שמסתדר זה ניבנה לפי מפרט:

1 של שלושה לוחמים

2 גודל

3 משקל

4 גובהה

5 מהירות סופית

6 טווח נסיעה ללא תדלוק

7 אורך + רוחב

ועוד

http://www.youtube.com/watch?v=Ylkv-21JSNY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

וזה עוד מוצר של החברה

http://www.youtube.com/watch?v=KWPpoi7dnJI דרך יוטיוב

32.jpg

31.jpg

34.jpg

35.jpg

52.jpg

50.jpg

פורסם

שלום,

אני מגיע מגיע מרקע של פיתוח פרויקטים דומים.

נשמע מאוד מעניין ומאתגר להשתתף בפרויקט כזה.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובות קבלו את העיצוב והמפרט למוצר הבסיסי האזרחי

חברת ITS - פיתוח מכונות תיכננה את הצ'ייסר תוכנן כרכב תקיפה קל.

פותח ע"י מחלקת אוטומוטיב בהתאמה לדרישות הכוחות המיוחדים.

מלבד שימושים צבאיים, הרכב הינו רכב שטח מקצועי, אשר בתוספות קטנות יכול להפוך לרכב תחרותי במגוון מרוצי שטח.

מפרט טכני-

מנוע\גיר:

4 צילינדר מחזור otto

הספק - 140כ"ס@5500 סל"ד

מומנט- 18ק"ג*מטר@3500 סל"ד

תמסורת ידנית \ אוטומטית

מצבי טרנספר - 2HIGH ,4HIGH ,4LOW

מתלים\גלגלים:

מתלי עצה כפולה מלפנים ומאחור

הלך 400 מ"מ

מערכת קפיצים ומרסנים COIL OVER בעלי אקומולטור גז.

צמיגים 245/75R16

מערכת בילום במבנה II:

בוכנה ראשית ללא מגבר בלם ובעלת פרופרצייה משתנה סרן אחורי\סרן קדמי

רוטור 265 מ"מ ((X4

קליפר 4 בוכנות (X4)

מידות ומשקלים:

בסיס גלגלים - 2300 מ"מ

רוחב - 1820 מ"מ

גובה - 1750 מ"מ

מרווח גחון - 410 מ"מ

רדיוס הפניה מנימלי - 5500 מ"מ

זוית גישה - 85 מעלות

זוית נטישה - 78 מעלות

משקל עצמי - 1350 ק"ג

כל מי שבתחום וזה מעניין אותו אשמח להיפגש או לדבר 0544565641 יריב קלר ברוך

צי.JPG

פורסם

אני מעריך שיהיו לכם עלויות יצור גבוהות מאוד ,ישנם אלטרנטיבות אחרות אצל יצרני חו"ל עם פס יצור מסודר , חלפים זמינים והיסטוריה ועוד.

אני גם בספק אם צה"ל ירכוש כמות כזאת , מספיק שתחלה אחת קוראת והרכב נתקע זה יכול לעלות בחיי אדם.

הרכב שלכם הוא יותר ניסוי מעבדה עם עלויות גבוהות.

פורסם
אני מעריך שיהיו לכם עלויות יצור גבוהות מאוד ,ישנם אלטרנטיבות אחרות אצל יצרני חו"ל עם פס יצור מסודר , חלפים זמינים והיסטוריה ועוד.

אני גם בספק אם צה"ל ירכוש כמות כזאת , מספיק שתחלה אחת קוראת והרכב נתקע זה יכול לעלות בחיי אדם.

הרכב שלכם הוא יותר ניסוי מעבדה עם עלויות גבוהות.

הרכב בשלבי ניסוי ובדיקת מיכלולים ובסוף ירד ליצור עם התוצאה הסופית תעמוד בסטנדרטים העולמיים !

צה"ל זה לקוח אחד מרבים אחרים באופציה .

אשמח על תראה לי פרוייקטים של רכב תקיפה קל שאתה מכיר כדי לראות את שינוי התפיסה והבדלי רמות.

ובמידה ואתה בתחום אשמח לדבר איתך ותבין כמה הכלי למשקל ולגודל גלגל ולמצב נתון 2*4 בעל יכולות מפתיעות .

כמובן שמוצר סופי היה 4*4

201.jpg

פורסם

נשמע כמו פיתוח מעניין, רק כמה דברים לא ברורים לי:

1) רכב תקיפה? הוא צריך להיות ממוגן ועם זאת בעל יכולת לירות. איך זה אמור לקרות?

2) מה מבדיל אותו מכל מוצר מדף אחר? הרי יש כבר ריינג'רים בצבא שעושים בדיוק מה שהכלי הזה עושה.

3) בתור שריונר, נתקלתי בחיילים שפחדו להיכנס לכלי במשקל 70 טון ובעל יכולת אש של מחלקת חי"ר מחשש שיהיו מטרה קלה להשמדה. אני רוצה לראות אותך משכנע חייל להיכנס לדבר זה בלב שדה הקרב כשהוא יודע שלאויב יש RPG שינדף אותו ברגע.

הכלי השני, לעומת זאת, מגניב ביותר! אחח כמה הייתי רוצה אחד כזה בצבא.

פורסם
נשמע כמו פיתוח מעניין, רק כמה דברים לא ברורים לי:

1) רכב תקיפה? הוא צריך להיות ממוגן ועם זאת בעל יכולת לירות. איך זה אמור לקרות?

2) מה מבדיל אותו מכל מוצר מדף אחר? הרי יש כבר ריינג'רים בצבא שעושים בדיוק מה שהכלי הזה עושה.

3) בתור שריונר, נתקלתי בחיילים שפחדו להיכנס לכלי במשקל 70 טון ובעל יכולת אש של מחלקת חי"ר מחשש שיהיו מטרה קלה להשמדה. אני רוצה לראות אותך משכנע חייל להיכנס לדבר זה בלב שדה הקרב כשהוא יודע שלאויב יש RPG שינדף אותו ברגע.

הכלי השני, לעומת זאת, מגניב ביותר! אחח כמה הייתי רוצה אחד כזה בצבא.

היי הרכב צריך להיות קל בהגדרה וללא מיגון ועדיין לא מוצר מוגמר

1 רכב תקיפה ליחידות מיוחדות כולל עמדת קלע על הגג

2 הרכב לא היה לשימוש בשדה קרב אלה לכניסה מהירה ויציאה מהירה הדגש על תנוע מהירה בשטח מהמורתי

3 החייל שיעלה על הכלי יהי מטובי בנינו או המובחרים מיחידות אחרות בעולם

והכלי השני כבר קיים ובעל יכולת מבצעית ותוכנן ופותח ע"י אותו צוות מה שמעיד על היכולות

ATVtest000.jpg

ATV200.JPG

פורסם

אני לא מהתחום, אבל האם 1350 ק"ג זה לא קצת יותר מדי לרכב קטן שכזה? רכב עמוס (3 לוחמים + ציוד + מקלע ותחמושת + אמצעים אופטיים + קשר + ...) ישקול כ-1800 ק"ג. הג'יפ המקורי שקל בערך טון אחד.

שאלה היפותטית (לא קשורה למשקל) - האם פתרון של הנעה היברידית חלקית (גלגלים קדמיים מונעים חשמלית) לא מתאים לרכבים כאלו?

או לחילופין הנעה היברידית טורית (מנוע משמש כגנרטור בלבד ו-4 מנועים חשמליים קטנים לגלגלים) שתאפשר יותר גמישות בתכנון תחתית הרכב ומאפשרת יכולת תנועה שקטה (ועם פחות חתימת חום) למרחקים נתונים (על ידי חבילת סוללות נתיקה בגודל משתנה בהתאם למשימה)?

פורסם
אני לא מהתחום, אבל האם 1350 ק"ג זה לא קצת יותר מדי לרכב קטן שכזה? רכב עמוס (3 לוחמים + ציוד + מקלע ותחמושת + אמצעים אופטיים + קשר + ...) ישקול כ-1800 ק"ג. הג'יפ המקורי שקל בערך טון אחד.

שאלה היפותטית (לא קשורה למשקל) - האם פתרון של הנעה היברידית חלקית (גלגלים קדמיים מונעים חשמלית) לא מתאים לרכבים כאלו?

או לחילופין הנעה היברידית טורית (מנוע משמש כגנרטור בלבד ו-4 מנועים חשמליים קטנים לגלגלים) שתאפשר יותר גמישות בתכנון תחתית הרכב ומאפשרת יכולת תנועה שקטה (ועם פחות חתימת חום) למרחקים נתונים (על ידי חבילת סוללות נתיקה בגודל משתנה בהתאם למשימה)?

יש דרישת בסיס עד משקל מסויים והרכב נחשב לרכב קל יחסית לדרישות!

לגבי הנעה היברידית נכון להיום זה מעלה את המשקל ומוריד טווח נסיעה הרכב כרגע עובר מעל 400 קילומטר ביין התדלוקים

פורסם

רכב מעניין ביותר. מה שמתאיג אותי אם רכב הזה צריך להכנס לאיזורים של אש, הרי הנוסעים בו אינן ממוגנים כלל, אין אפילו דלתות. יש לזה פיתרון? גם עמדה של תת מקלע אינה ממוגנת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...