Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך זה אמור להתחרות ראש בראש עם האמר סיור

3 לוחמים+נהג+ציוד+שטח לציוד מאחור

או בכלל שיש את הבטשית.

הרכב מגיע בשלושה שלדות שונות באורכים שונים

1 3 מקומות

2 4 מקומות

3 5 מקומות

שגרסת 3 מקומות תהיה מוצר מוגמר נייצר את השלדה והמכלולים של ה 4 ונריץ סדרת בחינות .

לגבי ה 5 מקומות הרכב מתוכנן להיות על צמיג מינימום 35 ומכלולים אקסטרים כי הכלי צריך להיות בעל יכולת העמסה גדולה ולשמש מתחרה ישראלי להאמר

61.jpg

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על לוגיסטיקה חשבתם ? לשדה הקרב מגיע בנזין ? אנחנו כבר לא בעידן השרמן הראדיאלי והסנטוריון בנזין. גם הריו בנזין איננו.

צעצוע של טלאי על טלאי. עם זה תלכו מול יצרני רכב צבאי /טרקטורונים ? שי אגסי יש ביניכם ?

פורסם

יש לכם רוחב מקסימלי שאתם צריכים לעמוד בו? כי אם לא אולי כדאי לחשוב על הרחבת ה-track. לפי הזוויות גילגול בסרטון ומההיכרות שלי עם נהגי צהל, הכלי הזה יהפוך מהר מאוד מ-4X4 ל-0X4.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

1 הרכב בגרסה צהלית מונע מנוע טורבו דיזל וגיר אוטומט

2 הרכב רחב מאוד 1.80 מטר

3 הרכב בשלבי כיוונים כיולים וגיבוש מכלולים וכיולים למוצר סופי אנחנו משתפים עד כמה שניתן .

נכון להיום הרכב הרכב לא הרים גלגלים בסיבוב אלה שקע צד אחד משמעותית וניפתח צד שני .

פורסם

יש תוכנית בדיסקברי על שני אחים שגם מתעסקים בזה ועושים דברים לצבא ארה״ב.

שחכתי את שם התוכנית.

פורסם
יש תוכנית בדיסקברי על שני אחים שגם מתעסקים בזה ועושים דברים לצבא ארה״ב.

שחכתי את שם התוכנית.

למשרדי הנדסה שעובדים עם מערכת הבטחון אצלנו לא נכנס צוות צילום TV.לחדרים מסוימים עם דלתות של בונקרים גם לא כל מהנדסי המשרד. כמובן שהמזמינים מחלקים את הפרויקטים לחתיכות קטנות. לא כל מהנדס יודע חלק של מה הוא מתכנן.האמריקאים שומרים על בטחון שדה הרבה יותר מכאן. ראה פולארד. שם לא מוציאים ב-4 שנים חיילת ממשרד אלוף שהוציאה אלפי מסמכים.

מזה תסיק כמה התכנית רצינית.

אני מבין שמהתכנית הבין מישהו שהצבא האמריקאי ככה עובד. 2 חבר'ה מתכננים לו את רכב העתיד.

סורי, גם לא בצבא טימבוקטו.

פורסם

כל העולם יודע איך בנוי האמר, כל העולם יודע איך סופה בנויה, שניהם רכבים שיצאו בגרסה אזרחית וגרסה צבאית, אין ברכבים עצמם שום דבר שקשור לבטחון שדה.

הבחור שפתח את השרשור לא פרסם פה איזה מפרט אמצעי לחימה או מערכות קרביות שיותקנו, סה"כ מפרט של רכב בסיסי.

מעבר לזה, יש גם בארץ הקודש ה-מ-ו-ן חברות אזרחיות שמתעסקות עם רכיבים צבאיים מאוד מסווגים והמידור לא ברמה כזאת מחמירה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
האמריקאים שומרים על בטחון שדה הרבה יותר מכאן. ראה פולארד. שם לא מוציאים ב-4 שנים חיילת ממשרד אלוף שהוציאה אלפי מסמכים.

וגם אצלם יש WikiLeaks (שכחתי את שם החייל שיושב וממתין למשפט על ההדלפות, שהיו בקנה מידה אחר לגמרי מהפרשיות אצלנו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כל העולם יודע איך בנוי האמר, כל העולם יודע איך סופה בנויה, שניהם רכבים שיצאו בגרסה אזרחית וגרסה צבאית, אין ברכבים עצמם שום דבר שקשור לבטחון שדה.

הבחור שפתח את השרשור לא פרסם פה איזה מפרט אמצעי לחימה או מערכות קרביות שיותקנו, סה"כ מפרט של רכב בסיסי.

מעבר לזה, יש גם בארץ הקודש ה-מ-ו-ן חברות אזרחיות שמתעסקות עם רכיבים צבאיים מאוד מסווגים והמידור לא ברמה כזאת מחמירה.

על מחירי השכירות בהונג קונג "לימדת" אותי. עכשיו אתה גם מסביר לי כמה חמור המידור ? הסודיות ביב"א בה הייתי בקר (ומי שהיה יודע מה בקרים יודעים) פחותה מזו שבמשרד האזרחי בו אני מבקר הרבה.

פורסם

שמע, אתה כזה שמוק שזה משהו.

דיון ענייני אחד אתה לא יכול לנהל מבלי לנסות להתנצח אבל אני בכל זאת אתאמץ, מתוקף עיסוקו של אבי הוא ביקר בלא מעט חברות אזרחיות שמספקות שירותים כאלה ואחרים לתעשיה הבטחונית, בחלקן יש רמת אבטחה מאוד גבוהה, בחלקן- אין בכלל אבטחה.

להגיד בצורה גורפת שהמידור ואבטחה בכל חברה אזרחית שנותנת שירותים לענף הבטחון הינה גבוהה- זה ממש לא יהיה נכון, וחבל שכך.

אני כן מסכים שהאבטחה צריכה להיות מאוד גבוהה (כמובן שמדובר על אבטחת מידע ובטחון שדה).

אבל אין קשר בין רכב כמו האמר לבין בטחון שדה בדיוק כשם שאין קשר בין הרכב שהציג פותח השרשור לבטחון שדה, בטח ובטח כאשר מדובר ברכב שמשווק גם בשוק האזרחי.

בטחון שדה יהיה רלוונטי כאשר יגיעו לרזולוציות של מערכות לחימה, אופטיקה, סוג מיגון ויתר מאפיינים צבאיים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברים יקרים עד לפני שבועיים הרכב הוגדר סודי ואפילו לי אסור היה לצלם ולהראות למישהו מחוץ למעגל העבודה על הרכב אפילו לא לעובדים אחרים בחברה שלא לקחו חלק בפרויקט!

ביום שהחלטנו על גרסה אזרחית זה היום שהדברים השתנו ויש הרבה דברים שאני לא יכול לפרסם .

וכל מה שאפשר לחלוק ולהראות אני משתף ומעוניין גם לקבל פידבק חיובי או שלילי :idea:

תודה על ההשתתפות שלכם בדיון על הרכב בקרוב עוד פרטים

33.jpg

פורסם
שמע, אתה כזה שמוק שזה משהו.

בטחון שדה יהיה רלוונטי כאשר יגיעו לרזולוציות של מערכות לחימה, אופטיקה, סוג מיגון ויתר מאפיינים צבאיים.

תמיד יהיה חכם תורן אשר יקפוץ לומר את מה שהוא חושב,

כמו בשרשור הזה כאן :arrow: על כבאית אספנות ישנה שהעלתי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כרגע עדיין לא מותקן הטורבו דיזל אבל עדיין איין אישור לפרסם פרטים לגבי המפרט בגרסה זו ולמען האמת זה גם לא מגובש סופית

פורסם

לא ראיתי בתמונות זכר לאמצעי תאורה.

כדאי להוסיף mud guards בנקודות אסטרטגיות. זה לא רק עניין אסתטי - יש גם שיקול בטיחות.

ברור לי שמדובר באב טיפוס אבל אני מציע שתשלבו מעצב תעשייתי בפיתוח הדגם האזרחי.

גם בגרסה ה"ערומה" של הרכב יש כמה פרטים של חיבור ב Roll cage ומסגרת החלון שמבקשים תשומת לב.

• תוכן חדש...