Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מאחר ואני מבלה בשבועות האחרונים ימים כלילות בחיפוש עקשני אחר חלקים לפנטיק האיטלקי שלי, רק טבעי היה ש"על הדרך" אנסה שוב את מזלי בחיפוש מקביל אחר חלקים חדשים לדרבי (דרבים...) שלי.

כמו תמיד, החיים מזמנים לי הפתעות. באיביי ספרד נתקלתי במודעה למכירת בולמים אחוריים למונטסה (כן, אני יודע שזה לא דרבי....). לא יודע למה, אולי מתוך יאוש בגלל שלא הצלחתי למצוא בולמים אחוריים לדרבי בשום מקום אחר, שלחתי אל המוכר הודעת דוא"ל ושאלתי אולי במקרה יש לו גם בולמים לדרבי.

ובכן, מסתבר שנפלתי על עורק זהב, באר נפט, מצבור גז, אראלה ממפעל הפייס עם ביקיני......לא יאומן. לא רק שהבחור נחמד ואדיב, לא רק שהוא יודע להשתמש בתרגומון מספרדית לאנגלית וגם קצת מנסה לכתוב לבד באנגלית (ותאמינו לי מניסיון של כמה שנים עם החבר'ה מספרד - זה בכלל לא פשוט למצוא ספרדי שמדבר אנגלית או כותב בה...), הוא ענה מיד שכמובן שיש לו בולמים מקוריים לדרבי, ואם אני מעוניין בחלקים נוספים.

כאן התעלפתי. 3 שנים שאני משוטט באיביי ולא מוצא אפילו גורנישט אחד לרפואה, פתאום הבחור מפציץ אותי בתמונות של חלקים לדרבי שגרמו להפעלה מיידית של בלוטת הדמעות שלי, ולאובדן הכנסות סילוני לנשמה שאיתי......מובן מאליו שמיד רכשתי זוג בולמים חדשים דנדשים במידה המקורית של הדרבי.......לא זול התענוג, אבל קיבינימט - חיים רק פעם אחת, ובמקרה שלי היא תהיה ככל הנראה קצרה מאוד ברגע שהנשמה תגלה מה עוללתי הפעם.

בקיצור, לחבר הזה קוראים פרנק, והמומחיות שלו (באופן מסתורי ומופלא) היא חלקים לאופנועים מתוצרת ספרד כגון דרבי מונטסה, בולטקו, מאייקו, אוסה, ואני חושב שאפילו בטה (לידיעת הקורא גנאדי....) .

שאלתי בנימוס אם זה בסדר מבחינתו שאפנה אליו חבר שלי מישראל (חלקים עבור ישי מיודענו ששאל אותי אם במקרה יש לספרדי גם חלקים עבור המונטסה שלו), וכאן פרנק התעלף (מה לעשות, המצב הכלכלי בספרד על הפנים), וכאשר הוא התעורר הוא מיד רשם את המייל הבא:

Yes of course!!! I have all parts for spanish bikes!!!! Wellcome yr friends and coleagues pls!!! I m waitt impatience from recived thid email n part list montesa cota 348 T pls. I m very apreciatte with you for this action.Frank

כפי שכתבתי למעלה, אנגלית ברמה סבירה לחלוטין. אני מצרף לנוחותכם את כתובת הדוא"ל שלו:

[email protected]

הוא זמין כל הזמן בדוא"ל ועונה גם מבלאקברי. אתם מוזמנים לפנות אליו. אם תרצו, ציינו ששלומי מישראל נתן לכם את הכתובת, סתם כדי שהוא לא ייבהל מהצפת המייל הפתאומית שבוודאי תנחת עליו (בספרד חיים בקצב מעט יותר רגוע מאשר אצלנו).

אז זהו, תהנו חברים.

שלומי

נ.ב - רק להבהיר, זה ממש שירות לציבור ולחברי הפורום. אני לא מרוויח דבר ולא רוצה להרוויח דבר. פרנק הוא אחלה גבר, כיף לקנות ממנו, ולכן אני שמח לעדכן אתכם על קיומו.

• תוכן חדש...