Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהו, נגמרו התירוצים; BRZ מול GT86

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן 8)

אין ספק שאתה יסודי בבחינת החלופות שלך.

נו, אז זה אומר שאתה קונה ?

אני החלטתי לחכות לגרסא המוגדשת (בשאיפה שהיא תעמוד בציפיות ותפתור את המינוס המרכזי מבחינתי של עגלתיות יתר יחסית לספורטיביות שהתרגלנו לקבל) ובינתיים להתחדש במגאן קאפ :twisted:

פורסם

עיצוב-כמעט טוב מאוד.

ביצועים-טוב.

מחיר-לא טוב.

לסיכום:

גרסה מוגדשת ב-2013 ותג מחיר שפוי יכול לגרום למכונית להימכר מעבר ל-6 חתיכות בשנה.

פורסם

ניר,

בשאיפה, בשנה הקרובה.

יצורן של המכוניות החל באמצע מרץ, השנה. אלו מכוניות חדשות לחלוטין, לרבות יחידת הכח שלהן - ואין לי ספק שיתגלו באגים כאלו ואחרים(פעם אחת ניצלתי מזה, כשכמעט קניתי STI חדשה ב-2008 - מהסדרה ש"אכלה" מנועים לאחר כמה עשרות אלפי ק"מ).

אחד מבעלי ה-GT86 ששוחחתי עימו סיפר על חדירת מים לפנסי הרכב הקדמיים והאחוריים. הפנסים הוחלפו ע"י היבואן, אך כמובן שאין המדובר בתקלה אופיינית לסובארו(המייצרת את שתי המכוניות).

כך שאני מעדיף לדחות את הסיפוק בעוד מספר חודשים ולקוות שנסיונם של אחרים יסייע לי לקבל מכונית אמינה ובנויה כהלכה, קל וחומר שיש בכוונתי לשמור את (ועל) המכונית לתקופה ארוכה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כל הכבוד על הבדיקה המעמיקה ותודה על השיתוף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה וכל הכבוד על הסקירה המעניינת.

במשך תקופה ארוכה חיכיתי לתאומות בציפייה ושאיפה שיגיעו לארץ במחיר שממוקם דרומית ל 180 אש"ח.

לא יודע באיזה סרט חייתי אבל כשהופיעו הכתוביות בסיום הבנתי שהסוף, כצפוי, מאכזב משהו.

מאז נכנסתי לסרט חדש ואשמח לחוות דעת על התסריט ממבקרים בעלי נסיון בתחום.

עוד כשנה, כשהאבק ישקע, הזמנות יסופקו וכושר הייצור יפגוש את הביקוש - מה הסיכוי שניתן יהיה לרכוש סובארו (או סאיון?!) משומשת קלות מיבוא אישי במחיר סביב 150 אש"ח?

פורסם

אחלה של כתבה שימרון - אני מבין שאחרי 10K ק"מ המנוע סוף סוף קולט שהוא לא בקורולה\אימפרזה וצריך לתת עבודה :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=xa6-Z8fcPjQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=cjq75ZCHmvs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בדקה ה 3:02 של הסרטון השני הוא משווה ביניהן, אבל מומלץ לראות הכל.

.Your average Notepad

פורסם

כתבה יפה שמרון, מסכים איתך כמעט על הכל :wink:

הבחור בסרטון קצת אובר-מתלהב, אבל זה לא מפתיע... בכל מקרה, כל הדיבור על "זה או זה" די חסר משמעות כיוון שבסופו של דבר, לא מסובך להחליף מתלים, לעשות כיוון פרונט או אפילו סתם להחליף צמיגים, ולשנות את האוטו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תודה וכל הכבוד על הסקירה המעניינת.

במשך תקופה ארוכה חיכיתי לתאומות בציפייה ושאיפה שיגיעו לארץ במחיר שממוקם דרומית ל 180 אש"ח.

לא יודע באיזה סרט חייתי אבל כשהופיעו הכתוביות בסיום הבנתי שהסוף, כצפוי, מאכזב משהו.

מאז נכנסתי לסרט חדש ואשמח לחוות דעת על התסריט ממבקרים בעלי נסיון בתחום.

עוד כשנה, כשהאבק ישקע, הזמנות יסופקו וכושר הייצור יפגוש את הביקוש - מה הסיכוי שניתן יהיה לרכוש סובארו (או סאיון?!) משומשת קלות מיבוא אישי במחיר סביב 150 אש"ח?

רק אני במחיר כזה היתי קונה שירוקו?

Opel Adam S 2017

פורסם

אתה ממש לא היחיד. אבל אם אתה מחפש רכב ספורטיבי הנעה אחורית וצריך תא מטען ומושבים מאחורה אין לך הרבה ברירות אחרות.

פורסם

שמרון תודה על הכתבה (למרות שמרוב שיחות איתך, כבר ידעתי מה אתה חושב על הצמד).

חגיגית, פתחתי בתוך פורום סובארוהוליק תת פורום נסיוני המוקדש לצמד: http://www.subaruholic.co.il/forumdisplay.php?f=34

בהתחשב בכך שכרגע רק 11 רכבים כאלה נמסרו ללקוחות והנטייה הטבעית להימשך לכיוון מועדון הרודסטרים אני לא כל כך אופטימי לגבי ההיענות, אבל צריך להתחיל מאיפה שהוא!

אז בעלי טויובארו, אתם מוזמנים.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...