Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לצאת מחר בבוקר לטיול ג'פים עצמי - זה אומר שהוא צריך להיות קל בגלל סוג הרכב, אבל גם מאתגר ככל הניתן לסוג הרכב הנ"ל.

העדיפות למסלול עם מים ונוף יפה, האיזור לא כל כך משנה, אגיע לאן שצריך. עדיפות לאיזור ירושלים/לטרון/הצפון, לא מעוניין בדרום כיוון ששירתתי מספיק בדרום ונמאס לי מהנוף :)

נ.ב

הרכב דימקס שנת 2011, אוטומטית , הנעה אחורית בלבד.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא מדובר ברכב 4X4 אז קח בחשבון שטיול גיפים לא יצא לך מזה,מקסימום תוכל לעלות על שבילי קק"ל ואני מאד ממליץ על יער בן שמן לטיול כזה.

בכל זאת,אני ממליץ גם לרכבי 4X4 לצאת לטייל בזוגות ולא עם כלי רכב אחד, בטח עם מזג האוויר היום שהשטח מלא בבוץ והגם הסלעים מחליקים.

פורסם

לבד עם רכב הנעה אחורית ללא הילוך כוח ונעילות לצאת לטיול שטח כאשר כל האדמה הפכה לבוץ? צריך לא מאט אומץ בשביל זה. על ייבש בשבילים לא צריך הנעה כפולה ולא נעילת דיפ'. לפחות צמיגי שטח שיכולים להתמודד עם בוץ דרושים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכבים אלו הנעה אחורית, החלק האחורי מאוד קל,החלק הקדימי לעומת זאת כבד.

יש סיכוי שעם קורולה תגיעה יותר רחוק.

אני מדבר עם המון ניסיון.

יש המון אזורים בהרי ירושלים, בנוסךף לזה המון מסללולים די מהודקים, שאתה יכול לטייל בהם בכייף, יש לך יתרון קטן של גובה.

אבל עכשיו שהעדמה רטובה.

מספיק קטע קטן בל בוץ (אפילו לא מאלו שמאיימים) כדי להשאיר אותך שם.

הצפון לרוב יותר בוצי לדעתי וזה כבר בעיה

• אחראי פורום
פורסם

הייתי נשאר על כורכר ולא מעמיק מעבר לסימון של 4x4.

סע כמה שתוכל בביטחה, תעשה פיקניק נחמד, אל תסתכן עם הרכב הזה.

שטח (ובטח לא בוץ שרלוונטי יותר) הוא לא.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

את דרך בורמה אין בעייה לעשות עם טנדר הנעה אחורית בקיץ, לגבי החורף אני לא בטוח.

באמת שאין לי מושג איך השבילים נראים כרגע ולדעתי יציאה ל"שטח" במזג אוויר כזה עם טנדר 2X4 היא בגדר הימור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה אתם אומרים על המסלול של דרך בורמה, אפשרי? באתר כתוב שתחילת המסלול אפשרי לרכב משפחתי אפילו וההמשך כתוב רכב ארבע על ארבע.

זה נכון אולי לימים בהם המסלול יבש. אבל על רטוב ועם בוץ כל מכשול קטן הופך לשקיעה פוטוגנית.

בכל אופן, בחלק הראשון של דרך בורמה יש שניים או שלושה קטעים בעייתים בלבד. בעייתים זה במרכאות, כי עברתי אותם גם עם ג'יפונים מאוד רכבים ואין בעיה של ממש לטפס אותם, לדעתי עם קצת תנופה ותכנון גם עם רכב הנעה אחורית. בחלק השני, מה שנקרא "דרך הג'יפים" יש עלייה קצרה הצלבות - בעייתי מאוד לרכב הנעה אחורית. אולי סדרו אותו מאז שהייתי שם לאחרונה לפני כמה חודשים, אבל אני די בספק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...