Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עמיקם.

שמע, לא חשוב מה תקנה, תקנה קודם כל בשביל לנהוג ולהנות ורק אחר כך בשביל למכור.

והוא יהנה יותר לנהוג בקליאו :twisted:

מגאן 265

פורסם
והוא יהנה יותר לנהוג בקליאו :twisted:

משה נתן פה הצהרה חותכת... צריך ללכת ללכת לראות את הרנו.

השאלה היחידה אם זה לא יהיה יותר מידי לקפוץ ממ85 ל203 כ"ס...

כוח שהיה בידיי עד עכשיו הוא לא מורגש, כי בוא נודה גם בהונדה אקורד (2007) של המשפחה שנסעתי, היא כבדה, אז אתה לא מרגיש את זה כמו ברכב קל.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
כן, הפונטו אבארט' השחורה. רוב הקילומטראג' שלה נצבר בידיו האמונות של עומר גלברט והיא קניה מצוינת.

מחזק,

כמי שמכיר את הרכב, הרכב שמור בקפידה (חיצונית ומכנית) - ולרב ננהג ע"י המנהלים / עומר גלברט.

נהגתי בשירוקו TSI160 ובפונטו אבארת' - השירוקו איכותית ו"פולקסווגנית" יותר בתא הנוסעים. לטעמי - עיצובית - היא מאוסה, יש אותה לכל ערס / ילד בשכונה והמנוע ששוכן בה צבר מוניטין אמינות מעורער עד מאוד. בצער רב, גרסת ה-2.0TSI משודכת אך ורק ל-DSG6 (בארץ).

תעשה סיבוב בפונטו - לדעתי היא אופציה הגיונית מכולן בשיקלול כולל (נוחות / תא נוסעים / מנוע / התנהגות). אז היא פחות מתנהגת מהקליאו, אך ביום יום היא תספק נוחות נסיעה עדיפה / תא נוסעים נעים ועשיר יותר לשהייה וכמובן יותר כוח זמין (אין מה לעשות, לקליאו יתרון הסוסים - לפונטו יתרון המומנט והכוח הזמין. הפער של אטמוספרי מול טורבו).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא כ"כ אוהב את המחיר של האבארט אבל היא נוסעת נחמד, מתנהגת נחמד, הגה חשמלי, זנב קצת שמח, מתלים טיפה רכים מדי, מושבים חביבים, איכות פנים סבירה, והרבה מדבקות של "אבארט".

השירוקו באמת מאוסה, גם עליי. אני מניח שהיא תהיה מעט חזקה יותר בסלד נמוך בגלל המגדש על. אם כבר VW אז רק GTI.

ה-OPC והקליאו יותר הארדקור והאמת שגם יותר הטעם שלי. האופל קצת לא נוחה ליומיום.

פורסם

אני, אישית, הייתי נוהג כך:

1. מנסה להוציא את הקליאו RS השחורה 2011 באותו מחיר מקרסו.

2. מנסה להוציא את ה-OPC משמלצר כמה שיותר קרוב לאותו מחיר.

3. בוחן קניה של הקליאו-ספורט יד 2.

4. מחפש רכבים באמת טובים שנת 2008~.

.

.

112. בודק את הפונטו איבו אבארט'.

משכנתא זה קל

פורסם
לא הבנתי: אתה מציין את ההגה החשמלי לחיוב או לשלילה?

אני מציין שמדובר על הגה חשמלי עם כל המשתמע מכך. מבחינה ספורטיבית שלא יצפה להגה מתקשר, מראות עיניי דיי ברור שזה לשלילה.

בכל הואגיות המצב לא יותר טוב מהבחינה הזאת. בקורסה, כן.

פורסם

תבדוק אבארט 500, כיף שך רכב.

החיוך לא ירד לך מהפרצוף

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

טוב,

אז הייתי ב-רנו, הייתי באלפא, הייתי שוב ב-אבארט'.

ברנו הציעו לי את דגם 2011 ב140 (עם 3 שנים אחריות) ומי שאמר שהיא מאוד בסיסית... פירגן, זה כמו לנהוג בקליאו 1.2 ידנית מבחינת הפנים רק עם מנוע של 2 ליטר אטמוספרי. שאגב, לא מתאפשר לי בכלל לבדוק אותו כיוון שאין רכבים בארץ למבחן! (גאונים נכון?).

אצל אופל לא הספקתי להיות, אבל אני מתכנן לעשות גיחה בימים הקרובים.

לגבי האופל, אני חושב שיהיה קשה להוציא אותה במחיר כזה, כיוון שאין כאלה 2011 כיוון שהדגם הושק השנה.

הייתי בודק את ה500, אם היה לה תא מטען כלשהו... כי אני צריך להכניס לשם מידי שבוע עוד מזוודה ובתוכה 3 כדורי באולינג...

ככה שקצת קשה לי לראות איך זה קורה. מה גם שאני 1.86, לא ברור לי איך אני אדחס לשם כ"כ.

משימה שמתאפשרת לי כרגע עם הפיקנטו בתא מטען של 200 ליטר.

פורסם

לא הייתי פוסל את ה500

חבר שלי 1.85 ואין לו בעיה של מקום שם וגם בתא המטען לא יהיה חסר לך מקום.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
לא הייתי פוסל את ה500

חבר שלי 1.85 ואין לו בעיה של מקום שם וגם בתא המטען לא יהיה חסר לך מקום.

אני אעיף מבט...

פורסם

טוב, הפור נפל:

אני הולך על האיבו...

קולאז' בקרוב.

• תוכן חדש...