Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה ב-112K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין לדעת אם שלמה ישברו את השוק וישאירו את המחיר הזה.

כי למיטב ידיעתי גם הרבה מקומות עבודה כבר מציעים לעובדים שלהם את דגם הטורבו.

מה שמעניין זה שבניגוד למגאן הטורקית שמוצעת גם במבצע, כאן מדובר ברכב מערב אירופאי לחלוטין.

אם המחיר הזה יישאר קבוע, הדבר הזה הולך לעשות חיים קשים ל-MG350, יונדאי i25 וקיה ריו.

רק חבל שאין מחיר מיוחד לסטיישן שעדין מוצעת עם המנוע 1600 במחיר של 129,000 שקלים (בעוד הסדאן עם מנוע טורבו עולה 125,000).

http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=9&id=3901&current_lang=1&machine_news=1

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בזמנו הפנתי את השאלה הזו למנכ"ל אופל ישראל (אילן טל) והוא אמר לי שהם פשוט לא מצליחים לקבל מחיר טוב יותר על הסטיישן מהיצרן בגרמניה. באמת חבל שלאופל אין תשובה לפוקוס סטיישן ול-i30 סטיישן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מעורר השראה שיש יבואנים בלי הראש בתחת שבאמת מנסים למכור.

תראו כמה מהלכים קרסו עשו בחודשיים האחרונים, ושמלצר שמתמחר את כל הרכבים שלו באופן הכי תחרותי שיכול. (OPC, GTC, ובכלל)

חבל שהאחרים לא לומדים מהם שיווק. ממש חבל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חבל שהאחרים לא לומדים מהם שיווק. ממש חבל.

האחרים לא צריכים לשווק כך, ולא צריכים ללמוד שום דבר מאף אחד, פשוט כי הם מוכרים מספיק גם כך. אולי למעט סמל"ת, שאת מה שקורה שם אני באמת לא מבין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ה-1.4 עולה יותר מעשרת אלפים ש"ח יותר. זה סכום לא קטן ובגלל זה למי שגם ככה לוקח הלוואה (כמעט כולם אם לא כולם?) זה בהחלט יכול לחסוך יפה מאוד.

אחרים באמת לא צריכים לתמחר ככה. הם יצטרכו אם פשוט הציבור בארץ יחליט שבמשך תקופה מסוימת הוא לא קונה... אבל כולנו יודעים שזה לעולם לא יקרה, אז המחירים כאן והם, לצערי, לא ישתנו.

פורסם
מעורר השראה שיש יבואנים בלי הראש בתחת שבאמת מנסים למכור.

תראו כמה מהלכים קרסו עשו בחודשיים האחרונים, ושמלצר שמתמחר את כל הרכבים שלו באופן הכי תחרותי שיכול. (OPC, GTC, ובכלל)

מה בדיוק מעורר השראה פה,

זה שהם לא העריכו נכון את הביקוש בשוק, נתקעו עם סטוקים של אסטרות במחסנים ועכשיו מנסים להעיף אותם ויהי מה לפני סוף השנה?

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

@bar72 אז הוא קצת יותר עגלתי מכל השילובים של קטן-טורבו-רובוטי, אבל יש אנשים שיעדיפו את האסטרה.

הגיר הוא אוטומטי רגיל ונוח משמעותית מDCT/DSG/TCT וכו' בנסיעה בעיר ובפקקים.

המנוע עצמו 1.6 אטמוספרי ישן וטוב ולא חסר אנשים שמחזיקים עד היום בדעה שלילית על כל המנועים הקטנים והמוגדשים למיניהם.

בקיצור; ממש לא חסר שוק לרכב מהסוג הזה, ואני אישית מאוד מקווה שיצליחו לנגוס בפלח השוק של הפוקוס.

(אולי זה ידרבן אותם לתמחר גם את האסטרה VXR במחיר תחרותי כשתגיע בעתיד)

@shayBB תמיד רואה את חצי הכוס הריקה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אגב, המחיר לא כזה מיוחד.

בפחות מזה ניתן לרכוש רנו מגאן האצ׳בק אוטומטית או סיטרואן c4, שתיהן עם מנוע 1.6 ליטר וגיר אוטומטי. אפילו מאזדה 3 חדשה כבר נכנסת בתקציב הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מי שלא נהג ברכב, שלא יביע דעה על המנוע והביצועים סתם. המנוע 1.6 עצל והביצועים שלו בינוניים ועוד היית עדין. לחלק גדול מהנהגים בארץ זה לא מפריע, לי כן.

ד"א, לאלו שלא סובלים את התיבות כפולות המצמדים, יכולים לרכוש את האסטרה 1.4 טורבו עם גיר אוטומטי פלנטרי ולהנות מרכב עם ביצועים הרבה יותר טובים מה- 1.6 ואם הם לוקחים הלוואה מדובר בעוד 200 ש"ח לחודש :wink:

פורסם

מחיר טוב לעגלת קניות.

מגנזיום כלול? לפי התמונה כן, לפי הטקסט לא ברור.

בכל אופן נשמע כמו רכב מפנק ביחס למחיר, אבל 13.3, מומנט נמוך, לא כיף.

אני יכול לדמיין מה קורה כשרכב כזה צריך להשתלב בכביש מהיר בארץ, כל הנהגים בכביש המהיר יעשו לו דווקא והוא לא יוכל לתת Fight. הוא יאלץ לחכות לנצח או פשוט להתפרץ.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...