Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קרטייה לנשים

ההפרשים (בגלל שהם בדולרים) הם פסיכיים. לך תמכור את השעון, תזמין אחד חדש ותתפלל ששוב "ידפקו" אותך בהזמנה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אני מוכר פה את השעון לחנות יד שניה אני מקבל את מה ששילמתי על השעון הזול. מי שירוויח יהיה בעל החנות.

באיביי אני מניח שאקבל מחיר גבוה יותר אבל זה שוב עניין של זמן וגם סיכון.

מבחינתי הכי טוב אם אמזון יקבלו את השעון וישלחו לי חדש. היות והם לא עובדים בסופש אני ממתין לתשובה מחר. אם זה לא יראה לי אני אמכור את השעון לחנות יד שניה. הבעיה היא שבמחיר ששילמתי על השעון שרציתי אי אפשר לקנות שעון חדש. זה שקניתי היה אחרון במחיר ששילמתי. המחיר שאמזון מוכרת אותו עכשיו הוא אלף דולר יותר...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טוב... אז ככה.

היות והשעון לא נשלח ישירות לביתי אלא דרך חברת mustop כזו או אחרת.

היותו במקור הם לא שולחים את המוצר הזה לחו"ל זה מעניין להם את ה תח*ת.

כבר שבוע אני רודף אחריהם לשווא. מילים, טלפונים...אין עם מי לדבר.

לא מפצים על כלום.

מוכנים להחזיר את הכסף בלי דמי המשלוח והמע"מ ששילמתי (300$)

לא אכפת להם שהם שלחו פריט יקר יותר.

אני כנראה אנסה למכור אותו באיביי, אולי יצא גם רווח קטן על עוגמת הנפש.

פעם שלישית שאני קונה מאמזון.

ראשונה, אחרונה ואחת יותר מדי.

פשוט לא להאמין שהם לא משתינים על רוכש שהשקיע אלפי דולרים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שמע, בסה״כ תחמנת אותם ע״י השימוש בVPost, זו לא הבעיה שלהם. הם מאוד בסדר איתך בכך שהם לא דורשים את השעון היקר חזרה.

גם כשאני מזמין דברים ע״י חברות מהסוג הזה, אני יודע שהסיכון עלי. קניתי ממישהו מוצר שהגיע פגום. הוא שלח לי עוד אחד, אבל לא עלה בדעתי לדרוש ממנו שישלם על המשלוח הנוסף.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תראה,

הפשלה היא שלהם.

הם חברה גדולה ומכובדת וצריכה לקחת אחריות בעיקר על מכירות הפרימיום שלהם.

ההתנהלות שלהם היא שלא אכפת להם... לא מעניין אותם מה נשלח ומה השווי שלו שזה פשוט מדהים.

נתקלתי בקיר של אטימות שלא הצלחתי לחדור.

אני מניח שבסוף הכל יבוא על מקומו בשלום אבל למדתי דבר או שתיים על אמזון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לעדכן ולסכם את הארוע.

חנויות יד 2 - מזמברות במחיר. עד כדי רבי ממחיר חדש בחנות.

אפשרות אחרת היא להשאיר את השעון בחנות למשך שלושה חודשים ולקבל מחיר קצת יותר טוב אם הוא ימכר.

למכור באיבי...אפשר במחיר גבוהה יותר, אבל המשלוח מאוד יקר וצריך גם לבטח ואנשים מבלבלים את המוח.

אז אחרי שבחנתי את כל האפשרויות, השארתי את השעון בחנות ויצאתי עם צק והפסד של 10% שהוא שכר לימוד שלא לקנות דברים יקרים באינטרנט ובטח שלא באמזון

שבת שלום.

פורסם

אתה סתם נטפל לאמזון. אני לא מכיר שום מקרה ביקום

שבו השולח של הפריט הלא נכון מזכה אותך על המכס המקומי.

זה כתוב בכל מקום באותיות קידוש לבנה.

יש מוכרים שיוצאים מגדרם ומזכים אותך על המשלוח חזרה

אבל גם הם לא הרוב וזאת לא הנורמה.

מבחינה חוקית לאמזון אסור לשלוח את המוצר הזה לחו"ל.

אנחנו בארץ "נהנים" מהפיתרון של MUSTOP וכיו"ב

אבל כפי שכתב מר דה פינס, יש פה סיכון מסוים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא נטפל לאף אחד.

כשאתה שולח מוצר שעוה אלפי דולרים אתה חייב להבטיח שטעויות לא קורות ואם כן, בתור גוף גדול לקחת אחריות.

זה לא איזה מטען USB לרכב של שלושה דולר, זה שעון של אלפי דולרים, אז לכל הפחות תוודאו שמה ששלחתם זה מה שהזמנתי.

אמזון לא ספרו אותי ממטר כבר מהשניה הראשונה.

באיביי יש מנגנון של פדיבק וסנקציות נגד מוכרים רשלניים.

יש לי מאות רכישות באיביי ומעולם לא התאכזבתי.

כל מה שכתבתי הוא על סמך נסיוני האישי על מנת לתרום אותו לטובת קהילת הפורום.

רוצים... תקנו! לא רוצים על תקנו!

פורסם

זה נמכר ישירות דרך אמזון? או מוכר צד שלישי שמציע את הסחורה דרך האתר של אמזון?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה נמכר דרך צד שלישי.... אבל!

המוצר אוחסן פיסית במחסנים של אמזון. לא המוכר ולא אמזון לוקחים אחריות מבלי להזכיר שהמוצר הגיע עם קופסה שבורה, עם דיסק שרוט שנראה משומש וללא תעודת מקוריות. חובבנות לשמה.

פורסם

מצטרף לדעה החיובית על אמאזון.

אתה צריך לזכור כמה דברים:

1. קנית את השעון שלא דרך הצינורות המקובלים שלהם, ובניגוד לתנאי השימוש המוצהרים שקיבלת על עצמך באתר. לא הוגן לצפות מהם שיקחו אחריות על השכבות הנוספות שהוספת ללא ידיעתם (מס, משלוח לסינגפור).

2. אתה מציין כי קנית מוצר פרימיום וציפית לשירות פרימיום. אני מרשה לעצמי להניח שהמחיר שקיבלת היה נמוך משמעותית מהמחיר הקמעונאי הרגיל. אמאזון היא לא חנות פרימיום, וכשאתה לא משלם את הפרמיה על השירות היחודי בדמות מחיר גבוה יותר, אין מה לצפות לשירות בהתאם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נכון המחיר היה מאוד אטרקטיבי

אבל עדיין מדובר באלפי דולרים.

גם מבחינה כלכלית, שלחו לי שעון שערכו התאורתי כפול

וזה בכלל לא עניין אותם לקבל אותו חזרה.

אם היו מקבלים אותו, מזכים אותי ומוכרים אותו במחירו הרגיל כולם היו מרוצים והספק עדיין היה מרוויח עוד אלפי דולרים

ההתנהלות שלהם היתה אטימות מוחלטת שזה מאוד מעצבן.

הכסף...כפרות

פורסם

רגע, לא אמרת שהיו מוכנים לקבל אותו חזרה ולזכות אותך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...