Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם חניה ואיום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה דירות יש בבנין? אני במקומך הייתי מוצא זמן ועובר בין השכנים לשאול מי השאיר את הפתק ובמה הפרעתי לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תכתוב מודעה בכניסה לבניין שאתה דייר חדש והאוטו איקס שייך לך, ותשאל בנימוס אם אין בעיה להחנות בחניות שבחוץ או שהן שמורות?

תשאיר כמובן מקום שימישהו יענה לך באותו הדף ,ותציין שיענו לך על הדף שם.

אופציה שניה, תבדוק מי חונה בדרך כלל במשבצת של החניה שם, אולי זו חניה של איזה שכן שהתאהב בידיוק במשבצת החניה הספציפית ההיא בלבד.

דבר שלישי, מאיפה אתה?

פורסם

פשוט מאד, תבדוק בקביעות מי חונה בחניה הזו שהוא פיתח אליה רגשות כל כך עזים ופשוט תשאל אותו בשיא התמימות "תגיד גם לך שמו פתקים על השמשה (מבלי לציין מה מהות הפתק) בסופו של דבר לא נראה כי הבחור שאיים הוא בעל אינטיליגנציה גבוהה משהו, וסביר להניח שהוא יפלוט משהו.

האופציה השניה זה להתאמץ טיפה יותר ולארוב... אין מה לעשות רק ככה מגלים.

פורסם
פעם הבאה שאתה מחנה שם תשאיר פתק על השמשה של עצמך שבו תכתוב שאתה דייר בבניין ואין מה לקרוא לך מאנייק כי זו חניה משותפת - אולי זה יעזור...

אולי גם שישאיר נצנצנים ודובוני אכפת לי על הפתק. בטוח שיישבה את ליבו של האדון המאיים והנחמד.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תרשום על הרצפה של החניה "שמור משפחת אברג'יל"

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אסביר: הפתק עצמו מכיל את טביעות האצבעות של המאיים, ולכן המשטרה יכולה לגלות בקלות מיהו האדם מאחורי הפתק

איך?

אם לכותב הפתק אין תיק פלילי אזי שלא לקחו לו טביעות אצבעות מעולם ואין אותן במאגר המשטרתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בצבא לוקחים לך טביעות אצבעות ביום הגיוס. למשטרה אין גישה לחומר הזה?

פורסם

ממש לא, רק אדם אשר נפתח לו תיק פלילי, טביעות האצבע שלו נמצאות במאגר המשטרתי. מעבר לזה זאת פגיעה בחופש הפרט של האדם.

פורסם

השכלתי. תודה.

בעצם מה שאתם אומרים, אני עכשיו יכול לעשות טבח המוני ברחוב, לרצוח כל בנאדם שאני רואה, ואז כל מה שאני עושה זה לזרוק את הנשק על הריצפה ובורח, ואף אחד לא ידע שזה אני?

כמובן שאין שום דרך לזהות אותי, עם מסיכה, ומעיל. נכנסתי לרכב גנוב, בלי לוחית זיהוי, ונסעתי משם, כעבור כמה ק"מ נפתרתי גם מהרכב.

והמשטרה לא תוכל להתבסס על תביעות אצבעותיי על הנשק/ברכב?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כמה דירות יש בבנין? אני במקומך הייתי מוצא זמן ועובר בין השכנים לשאול מי השאיר את הפתק ובמה הפרעתי לו.

הפתרון הכי נורמלי להתחיל איתו.

Gn'f'R

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ממש לא, רק אדם אשר נפתח לו תיק פלילי, טביעות האצבע שלו נמצאות במאגר המשטרתי. מעבר לזה זאת פגיעה בחופש הפרט של האדם.

אני לא מבין יותר מדי בעניין הזה, אבל איפה הפגיעה בחופש הפרט פה? המדינה כבר יודעת עליך הכל. מקום לידה, סוג דם, הורים, כתובות וכו'...

השכלתי. תודה.

בעצם מה שאתם אומרים, אני עכשיו יכול לעשות טבח המוני ברחוב, לרצוח כל בנאדם שאני רואה, ואז כל מה שאני עושה זה לזרוק את הנשק על הריצפה ובורח, ואף אחד לא ידע שזה אני?

כמובן שאין שום דרך לזהות אותי, עם מסיכה, ומעיל. נכנסתי לרכב גנוב, בלי לוחית זיהוי, ונסעתי משם, כעבור כמה ק"מ נפתרתי גם מהרכב.

והמשטרה לא תוכל להתבסס על תביעות אצבעותיי על הנשק/ברכב?

אהבתי:lol: 

GTA logic

אפילו לא צריך להיפטר מהרכב, אפשר רק לצבוע אותו...

פורסם

למי שלא יודע הם עברו ל X6

ויש ניצנים של פרארי...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

גם אם אין חנייה פרטית, כניראה בין התושבים יש הסכם לא כתוב מי חונה היכן. כניראה שפותח השרשור חנה בחנייה "קבועה" של דייר עצבני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...