Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בר מים - המלצות בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים , אנחנו מחפשים בר מים שיחליף את השישיות המסורבלות והיקרות הללו

כמה שאלות:

על איזה בר אתם ממליצים

מה חשוב לבדוק לפני שקונים בר מים , אחריות , איכות , מסננים , טיפולים אם יש וכו' וכו' כל דבר שיעזור

כמה חשמל צורך בר מים כזה? מדובר על הברים כמו תמי 4 ולא הבר הענקי עם הג'ריקנים של נביעות.

מה עוד כדאי לדעת , תשלומים חודשיים? לקנות בפעם אחת?

כדאי לקנות בכלל? כמה חסכון זה באמת נותן? האם המים איכותיים?

הרבה שאלות , תודה :)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מי ברווז מומלצים מאד :-)

מי ברז מומלצים לא פחות. זמינים בעלות מינימלית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשיצאו לי מהברז מים מסוננים בטמפ' רתיחה, בבנין שעוד בתהליכי בניה, אולי אחשוב כמוך.

בינתיים אני וחבריי למשרד נהנים מאד ממים נקיים וזמינים, גם לקפה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אהלן חברים , אנחנו מחפשים בר מים שיחליף את השישיות המסורבלות והיקרות הללו

כמה שאלות:

על איזה בר אתם ממליצים

מה חשוב לבדוק לפני שקונים בר מים , אחריות , איכות , מסננים , טיפולים אם יש וכו' וכו' כל דבר שיעזור

כמה חשמל צורך בר מים כזה? מדובר על הברים כמו תמי 4 ולא הבר הענקי עם הג'ריקנים של נביעות.

מה עוד כדאי לדעת , תשלומים חודשיים? לקנות בפעם אחת?

כדאי לקנות בכלל? כמה חסכון זה באמת נותן? האם המים איכותיים?

הרבה שאלות , תודה :)

נהג מתחיל, תודה על ההמלצה! 8):mm_yeah:

מי ברווז... :roflmao: :roflmao: :roflmao:

maxcher, אני מפנה אותך לשירשור של "חלופה לתמי" שהעלו כאן, יש שם את רוב התשובות לשאלות שלך.

לגבי צריכת החשמל, קשה לי לענות לך. זה משתנה מבר לבר. זה עדיין יותר זול מלקנות שישיות מינרלים. בפרופיל שלי יש קישור לאתר שלי, שם תוכל לראות טבלה פלוס ווידאו שלי עם כמה הסברים בנידון. אם אתה יודע כמה מים אתה שותה ביום, פלוס כמה מים כל אחד מבני ביתך שותה, תוכל לחשב לעצמך את הנתון הזה לפי הנוסחא שנתתי שם.

לגבי תשלומים חודשיים: לדעתי, תימנע מזה כמו מאש בשנה הראשונה. אני מניח שאתה מתכוון למסלול שירות ואחריות מורחב, ולא לתשלומים על המכשיר. זו מסחטת כספים מיותרת לחלוטין בשנה הראשונה, שבה המכשיר עם אחריות יצרן.

איכות: איך תבדוק איכות ברשת? :shock: לפי כמות הפיקסלים?...:lol: ואיך אתה מגדיר איכות? מהם הפרמטרים?

"טיפולים": החלפת מסנן אחת לחצי שנה.

שים לב, שהמסנן היחיד שמורכב על בר לא נותן מענה טוב לסינון המים, אלא רק מענה סביר. אני ממליץ לכל מי שחושב על בר, לקחת גם מערכת סינון פשוטה שתוריד את הטיפולים לפעם אחת בשנה, תעלה את כושר הסינון באופן משמעותי ותמנע אבנית שהורגת את הבר מהר מאד. המסנן היחיד שמגיע עם הבר לא יעיל במיוחד בסינון אבנית. זה נכון לגבי כל בר, גם אלו של ה"גדולים".

למה אתה חושב דווקא על בר ולא על מערכת סינון מים או מערכת אוסמוזה? בר נותן מים קרים וחמים, וזה פחות או יותר היתרון העיקרי שלו- נוחות. מערכות סינון נותנות מים באיכות יותר גבוהה (אותה רמת איכות של מים מינרלים), ללא צריכת חשמל כלל, ומערכות אוסמוזה נותנות את המים האיכותיים (הנקיים) ביותר, גם כן ללא צריכת חשמל (למעט במקרים נדירים ביותר של לחץ מים נמוך במיוחד, מתחת ל-2.5 בר, ואז יש צורך במשאבה להגברת הלחץ).

יש עוד הרבה מידע אצלי באתר, אתה מוזמן לבקר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הצצתי בפרופיל לא מצאתי קישור לאתר, אשמח לקבל אם בפרטי או בדרך אחרת.. רכשתי דירה מקבלן ואני מעוניין לדעת עוד קצת בנושא של מסננים לפני הכניסה :)

פורסם

תמי 4 לא רואה בהרבה מדינות אפריקה (התחיל מדרא"פ) את המתחרים הסיניים ממטר. בכל בית של לבנים, וגם של מקומיים מהמעמד הבינוני ומעלה, יש תמי 4. למי שאין כסף לתמי 4 יש עדיין את פילטר הקרמיקה ההודי העתיק.

פורסם
נהג מתחיל, תודה על ההמלצה! 8):mm_yeah:

מי ברווז... :roflmao: :roflmao: :roflmao:

maxcher, אני מפנה אותך לשירשור של "חלופה לתמי" שהעלו כאן, יש שם את רוב התשובות לשאלות שלך.

לגבי צריכת החשמל, קשה לי לענות לך. זה משתנה מבר לבר. זה עדיין יותר זול מלקנות שישיות מינרלים. בפרופיל שלי יש קישור לאתר שלי, שם תוכל לראות טבלה פלוס ווידאו שלי עם כמה הסברים בנידון. אם אתה יודע כמה מים אתה שותה ביום, פלוס כמה מים כל אחד מבני ביתך שותה, תוכל לחשב לעצמך את הנתון הזה לפי הנוסחא שנתתי שם.

לגבי תשלומים חודשיים: לדעתי, תימנע מזה כמו מאש בשנה הראשונה. אני מניח שאתה מתכוון למסלול שירות ואחריות מורחב, ולא לתשלומים על המכשיר. זו מסחטת כספים מיותרת לחלוטין בשנה הראשונה, שבה המכשיר עם אחריות יצרן.

איכות: איך תבדוק איכות ברשת? :shock: לפי כמות הפיקסלים?...:lol: ואיך אתה מגדיר איכות? מהם הפרמטרים?

"טיפולים": החלפת מסנן אחת לחצי שנה.

שים לב, שהמסנן היחיד שמורכב על בר לא נותן מענה טוב לסינון המים, אלא רק מענה סביר. אני ממליץ לכל מי שחושב על בר, לקחת גם מערכת סינון פשוטה שתוריד את הטיפולים לפעם אחת בשנה, תעלה את כושר הסינון באופן משמעותי ותמנע אבנית שהורגת את הבר מהר מאד. המסנן היחיד שמגיע עם הבר לא יעיל במיוחד בסינון אבנית. זה נכון לגבי כל בר, גם אלו של ה"גדולים".

למה אתה חושב דווקא על בר ולא על מערכת סינון מים או מערכת אוסמוזה? בר נותן מים קרים וחמים, וזה פחות או יותר היתרון העיקרי שלו- נוחות. מערכות סינון נותנות מים באיכות יותר גבוהה (אותה רמת איכות של מים מינרלים), ללא צריכת חשמל כלל, ומערכות אוסמוזה נותנות את המים האיכותיים (הנקיים) ביותר, גם כן ללא צריכת חשמל (למעט במקרים נדירים ביותר של לחץ מים נמוך במיוחד, מתחת ל-2.5 בר, ואז יש צורך במשאבה להגברת הלחץ).

יש עוד הרבה מידע אצלי באתר, אתה מוזמן לבקר.

כן כבר קראתי את השרשור והחכמתי , הבעיה במערכת סינון שזה לא נותן לי מים קרים ברגע , וזה בעצם תחליף לשישיות מים רק שלא צריך לקנות אותן ולהעלות לבית. אני רוצה מים קרים בכל רגע נתון ולא להתבאס כשאני פותח מקרר ורואה ששכחתי\נו לשים בפנים בקבוק. , החמים לא כל כך חשובים לי כי יש מכונת קפה , ויש קומקום ^_^

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם כך, אז אני חוזר על ההמלצה לבר פלוס מערכת סינון. כל היתרונות בלי החסרונות של אף אחד מהם בנפרד: מים נקיים, קרים וחמים (לא חייב להפעיל את החימום- אבל מאד מאד מומלץ לרוקן את המיכל שלהם אחת לשבוע לפחות אם אתה לא משתמש.) זמינים ברגע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...