Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט קורדובה (2001) ואני מעוניין להחליף לה את המגבים הקדמיים בחדשים. הואיל ולרכב שלי לא נותרו חורפים רבים במיוחד אני מעדיף לקנות זוג מגבים זולים ככל האפשר ומקסימום להחליף בחורף הבא מאשר לרכוש זוג מגבים איכותיים ויקרים.

מכיוון שזו פעם ראשונה שאני מחליף מגבים, שאלתי היא האם אפשר בכלל להרכיב מגבים זולים/סיניים בסיאט קורדובה (סיגנו 2001) או שזה חייב להיות מגבים מקוריים, ואם כן איפה אפשר למצוא מגבים זולים במחיר עד 50-60 ש"ח כולל שירות החלפת המגבים (אין לי מיומנות לעשות את זה בעצמי).

תודה

פורסם

גם אני נוהג באותו רכב ואני יכול להבטיח לך שכל עוד אתה מרכיב מגבים מאיכות טובה גם אם לא נורא יקרה, והם במידה המתאימה הכל בסדר גמור. אני לא חושב שיש בכלל דבר כזה מגבים "מקוריים" לרכב כ"כ ישן ואם תבקש את זה ממוסך מורשה הוא פשוט יתן לך מגבים יקרים ומיוקרים. רק שים לב שאתה מבין איך לפרק ולהרכיב את המגבים- זו לא פעולה מסובכת ועדיף לעשות אותה לבד מאשר לשלם עליה.

אגב, אל תהיה כזה קטן אמונה - המכוניות האלה ממשיכות לנוע גם כשהן מקפצצות ומקרקשות.. לך תדע עוד כמה חורפים תהנה מהקסם ומהתקלות המעצבנות-אך-חינניות שלה.

פורסם

אתה מסכן את הבטיחות שלך בשביל כמה עשרות שקלים שזה כל ההבדל בין המגב הכי איכותי שיש בשוק לבין סיני זול. זה לא להחליף מנוע וגיר, כולה חתיכה גומי שעולה בין 40 שקל ל-100 וקצת אם תלך ליקרים והאיכותיים. תשקיע עוד 50 שקל ותהנה משמשה נקייה בגשם במקום להתקמצן ולראות פסים ובוץ מרוחים כל הזמן. לא חבל?!

פורסם

מנסיוני אין שום בעייה עם מגבים סיניים, ואני האחרון שיזלזל בחלקים מקוריים, יקרים ואיכותיים. כבר שלוש שנים שאני משתמש במגבי VISION ומחליף אותם כל שנה. הם מנגבים מצויין ומחזיקים בדיוק שנה של שימוש. הם עולים כ 30 ש"ח ושווים בדיוק את מחירם.

מהנסיון שלי מגבים יקרים כמו בוש או אמריקן איגל (למען השם) הם בעלי אותו אורך חיים כמו של מגבי VISION רק יקרים פי 2 או 3.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...