Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי. אולי הרעשים המתכתיים שאתה שומע אינם קשורים כלל למנוע? מי קבע שמדובר בצלצולים?

איתמר.

נכון מאוד !

לאשתי היה (במאזדה) זמזום מטריף ב 3000 סל"ד בלבד.

הייתי בטוח שזה ממנגנוני הרמת השמשות בדלתות הקידמיות (מיותר לציין שפירקתי ולא מצאתי כלום).

לבסוף נמצא הצרצר בדמות תהודה שמתקבלת מויברציות של הפסקאל (המכשיר של כביש 6 ) בתושבת שלו ...

רענן

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשהצלצולים הופיעו בפעם הראשונה אז הגעתי למוסך ועשו נסיעת מבחן ביחד איתי, אמרתי להם בדיוק על מה אני מדבר והם אמרו לי שזה צלצולים במנוע אני אישית לא ידעתי מזה בכלל..ככה שזה מה שאמרו לי במוסך

למרות שגם הם יכלו לטעות אבל אני מאמין שלא...

פורסם

שווה ללכת למוסך מקצועי שיאבחן את התקלה, יש צורך גם בבדיקה ע"י מחשב, גם חיישן נקישות תקול יכול לגרום לתופעה הזאת.

• תוכן חדש...