Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"פסי הרעדה" כביש 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני תמיד חשבתי שהפסים האלה בכבישים מהירים הם בשביל שאם הנהג נרדם על ההגה, יש את הרעידות האלה שיעזרו לו לפני שהוא יהיה פיתה.

ואני מדבר על הסימנים הצהובים בדרכים הארוכות לצפון לדרום ולעוד כמה מקומות.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני לא הבנתי את המטרה שלהם. בכל מקרה, המצלמות כולן דמה ואין מה לחשוש מהן.

לכיוון דרום מנקודה של חיבור כביש 20 עם כביש 4 עד צומת אשדוד דרום יש רק מצלמה אחת אמיתית שהיא מעט לפני מחלף יבנה.

כל האחרות דמה.

קובי

:-)

פורסם

אין שום קשר לפסי הרעדה, פסי הרעדה מתבצעים ע"י חירוץ הכביש וכמעט ולא נפוצים בארץ(בזמנו בחו"ל עשו תבנית שמנגנת מוזיקה נעימה במהירות מסויימת ואם תעבור אותה זה ישמע צורם ומעיק).

מה שאתם רואים בכבישים(וגם אני נסעתי שם מספר פעמים לאחרונה) אלו הם חוטים(בד"כ 3) אשר מודדים את המהירות הממוצעת ואת כמות הרכבים שעוברים באותו קטע כביש(שימו מלב שהם מחוברים לקופסאות בקצה שלהן).

כמו כן הדבר הגיוני ביותר מאחר ובמלצמה הפעילה שלפני העליה למחלף אשדוד יש חוטים כמה עשרות מטרים לפני ושוב יש חוטים כמה מטרים אחריי.

משמע שהם רוצים לבדוק איך הנהג מגיב בקרבת מצלמה(מבחינת מהירות).

בשביל להנות מכביש נקי מפקקים צריך קצת לסבול לפני...אומנם הפרוייקט הזה לוקח שנים, אבל בסוף יהיה משתלם(אני מקווה :roll: )

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
אין שום קשר לפסי הרעדה, פסי הרעדה מתבצעים ע"י חירוץ הכביש וכמעט ולא נפוצים בארץ(בזמנו בחו"ל עשו תבנית שמנגנת מוזיקה נעימה במהירות מסויימת ואם תעבור אותה זה ישמע צורם ומעיק).

מה שאתם רואים בכבישים(וגם אני נסעתי שם מספר פעמים לאחרונה) אלו הם חוטים(בד"כ 3) אשר מודדים את המהירות הממוצעת ואת כמות הרכבים שעוברים באותו קטע כביש(שימו מלב שהם מחוברים לקופסאות בקצה שלהן).

כמו כן הדבר הגיוני ביותר מאחר ובמלצמה הפעילה שלפני העליה למחלף אשדוד יש חוטים כמה עשרות מטרים לפני ושוב יש חוטים כמה מטרים אחריי.

משמע שהם רוצים לבדוק איך הנהג מגיב בקרבת מצלמה(מבחינת מהירות).

בשביל להנות מכביש נקי מפקקים צריך קצת לסבול לפני...אומנם הפרוייקט הזה לוקח שנים, אבל בסוף יהיה משתלם(אני מקווה :roll: )

ידידי , אתה טועה, במוצ"ש האחרון עמדתי בפקק על הכביש הזה לכיוון דרום וראיתי בדיוק את החריצים ברוחב הכביש ואורך כ30 ס"מ , אלו לא צינורות הגומי שאתה מדבר עליהם. אלו חריצים ממש כמו כביש שחורצים אותו לפני אספלט מחדש.

תסע על הכביש לכל כיון , צפון דרום ותבין על מה מדברים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
ידידי , אתה טועה, במוצ"ש האחרון עמדתי בפקק על הכביש הזה לכיוון דרום וראיתי בדיוק את החריצים ברוחב הכביש ואורך כ30 ס"מ , אלו לא צינורות הגומי שאתה מדבר עליהם. אלו חריצים ממש כמו כביש שחורצים אותו לפני אספלט מחדש.

תסע על הכביש לכל כיון , צפון דרום ותבין על מה מדברים.

פעם אחרונה נסעתי ביום חמישי שבוע שעבר ולא נתקלתי בחריצים, ואני נוסע על רכב שבו כל גרגיר מורגש...אנסה לבדוק פעם הבאה.

אם מדובר על חירוץ, אז אכן הוא נועד להאטת מהירות הרכבים.

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
ואני תמיד חשבתי שהפסים האלה בכבישים מהירים הם בשביל שאם הנהג נרדם על ההגה, יש את הרעידות האלה שיעזרו לו לפני שהוא יהיה פיתה.

ואני מדבר על הסימנים הצהובים בדרכים הארוכות לצפון לדרום ולעוד כמה מקומות.

מה שאתה מדבר עליו קיים גם בכביש החוף, ובעוד כמה כבישים. עכשיו כשהפכו את השול לנתיב נסיעה, שמו שם פסי הרעדה בשול, בכדי שתדע שאתה סוטה מנתיב ונכנס לשול.

פסדי ההרהדה המדוברים בשרשור, הוא פסים דומים, ששמו לרוחב הכביש (ולא לאורך ובשול), בכדי לגרום לך להאט. לא דבר חכם במיוחד. טוב שלא שמו באמפר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סעו לעכו ותקבלו באמפרים באורך 5 מ' בכניסה לעיר - כנראה כדי להאט את התנועה ליד מסילת הברזל החדשה - ועד שישלימו את ההפרדה המפלסית (פרוייקט שלוקח איזה 4 שנים - יותר ממנהרות הכרמל או כביש 22).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לכיוון דרום מנקודה של חיבור כביש 20 עם כביש 4 עד צומת אשדוד דרום יש רק מצלמה אחת אמיתית שהיא מעט לפני מחלף יבנה.

כל האחרות דמה.

יצא לי לעבור על פניה במהירויות 140-170 והמצלמה לא צילמה כלום.(לילה - שום פלאש ושום דבר, זה קרה מזמן כך ששום דו"ח לא הגיע) המון רכבים מדי יום עוברים שם במהירויות גבוהות (130-140) והיא לא מצלמת.

אולי פעם הייתה אמיתית אבל כיום לא חושב שהיא מתפקדת.

פורסם

לכל אלה שלא יצא לנסוע בכביש הזה לאחרונה או מי שלא הבין על מה מדובר בשרשור, אני מצרף לינק לסרטון שצולם אתמול על מנת להמחיש על מה מדובר (וכמה זה מעצבן!!! - בייחוד עם המתלים שלי)

http://www.youtube.com/watch?v=VyrYB6oS_Vs&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

נ.ב ב- 0:20 בסרטון עוברת אותי משמאל ניידת תנועה שבדקה שאני מרוכז בנהיגה (ולא בשימוש בנייד...), אם למישהו עדיין אין דיבורית/אוזניות לפלא רוצו לקנות!!

פורסם
פעם אחרונה נסעתי ביום חמישי שבוע שעבר ולא נתקלתי בחריצים, ואני נוסע על רכב שבו כל גרגיר מורגש...אנסה לבדוק פעם הבאה.

אם מדובר על חירוץ, אז אכן הוא נועד להאטת מהירות הרכבים.

אני נסעתי על הכביש בשישי ומוצ"ש לאחר מכן. החריצים בשני הכיוונים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הפסים האלו כל כך גרועים שהחלטתי להמנע מלרכב בקטע הכביש הזה עם האופנוע עד שהעבודות בו יסתיימו.

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

איפה מתלוננים?

נסעתי שם עם האלפא אתמול, לראשון הגעתי במהירות של בערך 90 (מהירות הנסיעה באותו קטע). יש לי חשש שנגרם נזק, זה פשוט מרבע גלגלים גדולים עם צמיגים בעלי חתך נמוך.

כמובן שבבאים כבר נסעתי לאט וקיבלתי קללות מנהגי מוניות עצבניים.

• תוכן חדש...