Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי פורד פוקוס 2012 סטיישן

לפני זה הייתי עם שברולט קורז, בקרוז אף פעם לא הייתי מכבה או מדליק את המנורות, אלא כאשר הייתי מכבה את הרכב גם המנורות היו מתכבות

בפוקוס לעומת זאת בכל פעם שאני משאיר את האורות דלוקים ונועל את הרכב האורות עדיין נשארים דלוקים...יש דרך לעשות שהם יתכבו כאשר אני נועל את הרכב וכאשר אדליק את הרכב הם ידלקו?

פשוט מעכשיו צריך להשאיר את המנורות דלוקות גם ביום ואני תמיד שוכח!

בקורז לא היה לי את הדבר הזה

אשמח לעזרה מכל אחד שיש לו את הרכב הנ"ל

תודה

פורסם

יש אופציה לעבוד עם החיישן אורות עם מסקנטייפ שחור.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הי תודה על התגובה...

לא הבנתי אותך כל כך:

קודם כל איפה נמצא החיישן אור הזה?

שנית, אם אני נועל את הרכב( מכבה את הרכב ונועל אותו) אזי האם האור יתכבה לבד? או שעדיין אני יצטרך לכבות ידנית את התאורה?

פורסם

הכוונה היתה שככל שיש חיישן מצב תאורה חיצונית ברכב שלך, הרי שאם תכסה את העינית שלו, ולאחר שתניע את הרכב ותחל בנסיעה, החיישן ימסור נתון של מצב חשיכה מחוץ לרכב עת הרכב בנסיעה ואורות המעבר ידלקו . יש להשאיר את בורר האורות על AUTO , או במיקום הייעודי לכך לפי סוג הרכב, ובתנאי שאכן מותקן חיישן כזה.

לא ידוע לי בוודאות האם קיים בפורד פוקוס. בדיקה בספר הרכב ולפי דגם הפוקוס שלך, יש שתתן תשובה לעניין.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
הכוונה היתה שככל שיש חיישן מצב תאורה חיצונית ברכב שלך, הרי שאם תכסה את העינית שלו, ולאחר שתניע את הרכב ותחל בנסיעה, החיישן ימסור נתון של מצב חשיכה מחוץ לרכב עת הרכב בנסיעה ואורות המעבר ידלקו . יש להשאיר את בורר האורות על AUTO , או במיקום הייעודי לכך לפי סוג הרכב, ובתנאי שאכן מותקן חיישן כזה.

לא ידוע לי בוודאות האם קיים בפורד פוקוס. בדיקה בספר הרכב ולפי דגם הפוקוס שלך, יש שתתן תשובה לעניין.

בברכה

להערכתי, אם היה חיישן אור לפעלת התאורה היא הייה כבית כאשר מכבים מתג הצתה.

יתכן כי ניתן לבצע שינוי הגדרות מצבי תאורה באמצעות סורק תקלות ולכן כדאי להרים טלפון למוסך מורשה או לשירות לקוחות של היבואן ולברר.

• תוכן חדש...