Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא מחבב את העיצוב של הוולוסטר. נחמד שמישהו מנסה להכניס קצת צבע.

אבל 160 הרבה. הייתי מעדיף את הקורסה OPC, שלדעתי גם יותר חמודה, גם יותר קטנה, וגם יותר חזקה.

תמיד אהבתי קטנות וחזקות. :) בגלל זה אני נוהג ב 306.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוא תגיד לי למה. איוו אבארט אפשר למכור במחיר הזה אבל ולוסטר טורבו לא? תגיד לי למה לא? וכנ"ל מיטו, שירוקו, אסטרה גיטיסי וכו' וכו'...

גם האיבו אבארת' יקרה מידי והמכירות שלה בהתאם. למיטו ובמיוחד לשירוקו יש מותג נחשב יותר והשירוקו גם טובה יותר ברוב הפרמטרים. אסטרה לא מכיר, נראה איך ילך להם, בינתיים לא ראיתי אפילו אחת על הכביש.

emotion of motion

פורסם

לפחות אחת..

548197_514353391911869_719757938_n.jpg

(יש עוד המון בפייסבוק של אופל, קצת התגאו בזה שסלב קונה GTC כנראה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אלכס, ה-איוו זולה יותר מהמיטו QV. איזה הצדקה בדיוק יש לתמחור של ה-QV? הן מאוד דומות - ולמיטו עיצוב חיצוני פחות "גברי" :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא מבין איך הולוסטר סופגת פה כל כך הרבה ביקורת (כשאף אחד עוד לא נהג עליה, כן?) והאסטרה הופכת ללגיטימית.

אם הולוסטר כל כך איטית בשבילכם אז איך האסטרה שאיטית מהדגם הרובוטי בכ-2 שניות כן מתאימה לכם?

בנוסף הולוסטר מאובזרת יותר (וזה חלק מהעניין) ותא הנוסעים שלה נעים הרבה יותר מהבלגאן באופל שגם לא מתאפיין ב-"איכות גרמנית" או אבזור מעבר לדגם המשפחתי הרגיל.

פורסם
בוא תגיד לי למה. איוו אבארט אפשר למכור במחיר הזה אבל ולוסטר טורבו לא? תגיד לי למה לא? וכנ"ל מיטו, שירוקו, אסטרה גיטיסי וכו' וכו'...

התכוונתי לתגובה הזו:

דרך אגב, על הנייר לפחות לא רואה למה שירוקו או פונטו אבארת או בכלל אסטרה GTC עדיפות עליה.

שאחריה גם באה תגובה כי 113K לידנית רגילה זה טוב, אבל גם 160K לידנית טורבו זה טוב בשבילך.

כל זה, אחרי ששמרון (504L) כבר ציין שהיא לא אי-אי-אי אחרי נהיגה בה.

משכנתא זה קל

פורסם

עם האיבזור הזה בטח שטוב. אבל אני אישית בטורבו לא אחפש איבזור, אלא מחיר נמוך יותר עם איבזור כמו באינספייר הבסיסית. זה הכל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אלכס זו אותה אחת שהובאה לתקינה. אין עדיין פרטיות שמסתובבות (בקרוב יהיו).

אגב, יש אפשרות לקבל את הרכב עם יותר איבזור בתוספת של כ-5K ש"ח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אלכס, ה-איוו זולה יותר מהמיטו QV. איזה הצדקה בדיוק יש לתמחור של ה-QV? הן מאוד דומות - ולמיטו עיצוב חיצוני פחות "גברי" :wink:

הצדקה של מותג. עובדתית מיטו QV נמכרת פי כמה מול האיוו. בכל מקרה בשוק של היום שתיהן יקרות מידי. חבל שאופל לא עושים מאמצים לשווק את הקורסה OPC. במחיר שלה היא קנייה מעולה ועדיין היא בקושי נמכרת.

emotion of motion

פורסם
גם האיבו אבארת' יקרה מידי והמכירות שלה בהתאם. למיטו ובמיוחד לשירוקו יש מותג נחשב יותר והשירוקו גם טובה יותר ברוב הפרמטרים. אסטרה לא מכיר, נראה איך ילך להם, בינתיים לא ראיתי אפילו אחת על הכביש.

המכירות של הפונטו לא נמוכות בגלל המחיר, אלא בגלל בעיית מלאי שאמורה להיפתר בקרוב. הדרישה לרכב דיי גדולה.

!AWDSOME

פורסם

אלכס, הרשה לי לגחך - הצדקה של המותג? נו, באמת...

לדעתי האיוו מוצלחת יותר מה-QV כחבילה. ואהבתי את ה-QV (למרות שהמיטו הטובה ביותר - מבחינתי - הייתה כמו האקסית שלך, ה-155 הידנית :-)).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתם בטוחים שנמכרו יותר QV מהאבארט'? יש יותר מיטו על הכבישים, אבל מיטו בגרסאות הפשוטות בכלל פונה לקהל יעד שונה, שלאו דווקא מכיר את המותג מהכניסה ליד ביגאל אלון :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...