Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים איתך, הרבה שוללים את יונדאי רק כי זו יונדאי

אבל אתה חייב להסכים שכדי להכנס לשוק כמתחרה חדשה

הם חייבים מחירים אטרקטיביים יותר משל המתחרות.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שכתבתי, אותי הם היו מרוויחים כלקוח של הטורבו במידה והיא הייתה זולה יותר\מגיעה באיבזור דל יותר, מה שהיה גורם ליותר לקוחות לקנות אותה (מנסיון עם הנוכחית, כמה וכמה מכרים קנו כי התלהבו מהרכב שלי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
^

לאילן יוחסין טוב יש שווי. פלצני, אבל שווי.

ליונדאי אין...

שי, צר לי - זאת תשובה די חסרת טעם :|

גיא, כל אחד בוחר במה שמתאים לו - ולך (לצורך העניין) יש רצון בפרקטיות מסויימת, כך ש-500 אבארת' לא תתאים לך לעולם (גם אם תיובא וורסיה רובוטית שלא בגרסת קבריו). לך (למשל) חשוב מרחב הפנים - גם מאחור, תא מטען מספק ותיבה שאינה ידנית.

מצד שני, יש את הבחור שפרקטיות לא מעניינת אותו והרצון שלו הוא להנאה מנהיגה - בחור כזה ימצא את מובקשו באבארת' (באם באיוו הפרקטית, נוחה והנעימה יותר - או באחת מהוורסיות של 500, היותר הארדקוריסטיות). זאת סתם ניתנה כדוגמה כמובן, ניתן לומר זאת גם על הקורסה OPC המדליקה או הקליאו ספורט היוצאת.

בקיצור, כל אחד והעדפות / הרצונות והדרישות שלו. מבחינה דינמית - אם שם ההתמקדות של הקונה הפוטנציאלי, מבלי להתחשב בדברים שאותך מענייינים - הולוסטר פחות טובה מהאופציות שהועלו כאן. גם מהשירוקו - אותה אינך מחבב (ולטעמי מאוסה בדיוק כמו הולוסטר - שתיהן הפכו להיות רכב של ילדונים מתלהבים / ערסונים ופוזאיסטים. ולא, אתה לא נמנה על האנשים הללו - וטוב שכך).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

@שומאכר, בדיוק, שים לב למה שאתה רושם; אם היא הייתה זולה יותר היית קונה אתמול.

את הולוסטר המקורית קנית בגלל המחיר, שום סיבה אחרת. (ב140K לא היית מסתכל לכיוון שלה בכלל, שלא תטעה)

זו בעצם גם הסיבה שרוב האנשים קונים ולוסטר, המחיר כל כך נמוך שפשוט אין לו מתחרים. שים לב שרוב המבקרים\עיתונות ממליצים לקחת את האינספייר ולא לחשוב על הרמות היותר גבוהות, ששם יש רכבים עדיפים בהרבה.

כזו הייתה צריכה להישאר הטורבו; זולה ונגישה.

אבל בתמחור המטופש הזה הם מנסים להראות שהם יותר טובים מזה:

Opel_AstraGTC_ExteriorView_992x425_asgtc125_e02_006.jpg

וזה:

11.jpg

וזה:

10.jpg

וזה:

citroen-ds3-black.jpg

(והשמטתי את תוצרת VAG כי אישית לא היית שוקל לקנות ואגית ספורטיבית חדשה, אמינות מוטלת בספק שלא מגובה באחריות מספיק ארוכה, אבל זה לדיון אחר)

בחייך, מה נראה להם?

תקרא קצת ביקורות על הטורבו מחו"ל, לא היה עיתונאי אחד שלא קרא לה פושרת שמנצחת בזכות מחיר ו"אמינות יונדאי".

אבל זה בסדר, זה לגמרי לגיטימי להיות פושר - כשהמחיר פושר, לא כשאתה עולה 10K יותר ממישהו שלוקח אותך בכל פרמטר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתה טועה. את שלי קניתי במחיר שקרוב ל-140 אלף, כי רציתי יותר איבזור בנוסף למה שהרכב מספק. מבחינתי הוא היה עדיף על המתחרות לאו דווקא בגלל המחיר והאיבזור, אלא בגלל מה שהוא מביא עימו - שמחת חיים (הן בעיצוב ועד להתנהגות השובבה יחסית שלו). כמובן שבנוסף יש את עניין הגיר (העדפה שלי אישית) ופרקטיות יחסית, שעל כן נשללו רכבים אחרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לאבא שלי יש את הדגם אטמוספרי, ידני.

בכלל לא התלהבתי מהרכב, בימר הישנה שלי עושה לי את זה יותר ובהרבה.

בוולוסטר יש נוחות גבוהה כמו בכל רכב חדש מה שחסר לי בבמוו ישנה שלי.

החסרונות הבולטים בולוסטר- הישיבה מאחורה** אם אתה יושב מאחורה אתה מפחד שהרכב יתקל במכמורת או בור כביש כי תקבל מכה רצינית מהגג\ זכוכית של תא מטען, ותצטרך לעקם את הצוואר כל הדרך.

חד משמעית מתאים הישיבה מאחורה לנמוכים או לילדים בלבד.

האצה מאד נחמדה רק אם מושכים את האוטו בסלד גבוה- בכל זאת אטמוספרי- כוח מגיע בסלד גבוה..

עליות בירושלים- אין לה את זה בכלל, חוסר כוח מורגש מאד.

כשנוהגים שמים לב כמה שהאוטו גדול.

שורה תחתונה, אוטו פוזה במחיר סביר

אם הכסף שלי הייתי בהחלט קונה רכב הרבה יותר אקרטיבי בן 4 שנים ככה. אבא שלי רצה פעם אחד בחיים לקנות רכב חדש מהניילון מהחברה. מבין את ההרגשה .

ואם לחשוב, מנועי אקסנט ישנות 1500 גיר ידני מאיצות ממש טוב כמו מנועי יפן של הונדה ומאזדה.

החדשות מאכזבות. ונתונים על הנייר של הטורבו גם לא ירשימו אותי כפי שהיה בולוסטר 1600. ומדובר על אותו מנוע ששמו לו טורבו.

חומר למחשבה למי שרוצה לקנות 8)

פורסם

מתלהבים מקצת עיצוב ומנוע קוריאני שידוע באיכות סוסיו. כל סוס קוריאני שווה לפחות 2 אירופאים.

כולה רכב פוזה.

ב 160 אלף שקל עדיף לקנות יד שניה ספורטיבית.

הכי מצחיק זה הכיתוב TURBO על המושבים.

חזרנו לשנות ה 80.

פורסם
ל

החדשות מאכזבות. ונתונים על הנייר של הטורבו גם לא ירשימו אותי כפי שהיה בולוסטר 1600. ומדובר על אותו מנוע ששמו לו טורבו.

חומר למחשבה למי שרוצה לקנות 8)

אז אתה מוזמן לשבת איתי ברכב ולעלות לירושלים במהירויות לא חוקיות בעליל בלי להגיע למנתק אפילו :-) (במקרה אני בקורס שבועיים בירושלים).

CEYAL, בשבילך:

לצערי הסרטון שמצולם שם הורד כנראה מהיוטיוב (אני ראיתי אותו לא מזמן), אבל מישהו צילם בביתו את הסרטון הנ"ל. הינה, מיני קופר S עם ולוסטר טורבו.

1300 קילו בולוסטר מול 1100 של המיני, 184 כ"ס למיני ו-200 כ"ס לולוסטר. קג"מ כמעט זהה (26-7) שמגיע נמוך בשניהם (1500,1700).

ZOOM-ZOOM

פורסם

עוד עשיריה (10,000 ש"ח) ואתה מקבל מנוע 2.0T עם 210 כוחות ופוטנציאל שיפורים מטורף...

אז אם משהו דביל מספיק בשביל לקנות כזה רכב, מגיע לו!

:)

פורסם
שי, צר לי - זאת תשובה די חסרת טעם :|

תקרא את התגובה של שומכאר שאליה התייחסתי. הוא דווקא הביא דוגמאות מעניינות.

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה.

זה לא סוד שיש קטגוריה של צעצועי פוזה. בתוכה יש תת קטגוריה של צעצועי פוזה עם (קצת) ביצועים.

לחלק מהצרכנים של הנ"ל יש משמעות (שווי) לסמל. יש יבואנים שיכולים לנצל זאת ויש שפחות...טענתי שיונדאי פחות. (להלן-המחיר מוגזם לטעמי)

מה אתה חושב?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בוא תגיד לי למה. איוו אבארט אפשר למכור במחיר הזה אבל ולוסטר טורבו לא? תגיד לי למה לא? וכנ"ל מיטו, שירוקו, אסטרה גיטיסי וכו' וכו'...

שמע, בתור בעלים של מיטו, אני חושב שהרכבים האלו (וולסטור ומיטו) יש להם קהל משותף מאוד מובהק. אני רואה את זה (או חושב שאני רואה את זה :) ) לפי הנהגים שאני נתקל בהם גם בוולסטור וגם במיטו. זה נכון שבמיטו אתה מקבל פיאט באריזה יותר יפה, וכך גם באבארט', אך בכל זאת, מבחינת המיתוג אלפא היא מותג שאנשים יהיו מוכנים לשלם עליו יותר מאשר על יונדאי. אני לא נהגתי בוולסטור, קשה לי כמובן למדוד על הנייר כמה היא מרגישה זריזה או כייפית, אבל לפי הנתונים היבשים שמספקים לנו מרשיהמ היא לא.

בשורה התחתונה, כמו שכתבו כבר, מי שהפוזה חשובה לו כנראה יעדיף אלפא, שנראת יוקרית יותר ולו רק בגלל הסמל של אלפא בכל פינה אפשרית :) מי שרוצה מכונית ספורטיבית נטו, אפילו לא יפזול לכיוון של הוולסטר, לאור התחרות שיש בשוק הזה והיצע הדגמים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
עוד עשיריה (10,000 ש"ח) ואתה מקבל מנוע 2.0T עם 210 כוחות ופוטנציאל שיפורים מטורף...

אז אם משהו דביל מספיק בשביל לקנות כזה רכב, מגיע לו!

:)

על איזה רכב אתה מדבר?

פורסם

אני דווקא חושב על הקופרה, דווח פה המון שאת הFR אפשר לקבל דרומה מ140K וקופרה במחיר יותר נמוך ממחירון של FR (פחות מ170K)...

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני דווקא חושב על הקופרה, דווח פה המון שאת הFR אפשר לקבל דרומה מ140K וקופרה במחיר יותר נמוך ממחירון של FR (פחות מ170K)...

ללאון קופרה יש 240 סוסים, ל-FR ולגולף GTI יש 210/211.

למרות שנפתח פה שרשור לא מזמן על כך שכבר אין קופרות ו-FR למכירה.

הלאון FR האחרונה שנמכרה הייתה בכלל מתצוגה ונמכרה במחיר של 143K. (לפי המשתמש Pronella)

• תוכן חדש...