Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל שיווק הולוסטר טורבו, ידנית ב-160 אלף שקלים ואוטומטית ב-170, לדעתי תמחור מאוד מוצלח שלא מרחיק אותה יותר מדי מהדגם האטמוספרי.

מה אתם אומרים?

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היית קרוב, ולוסטר לא הולוסטר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הרכב עצמו נשמע מאוד מעניין יצא לי לנסוע בולוסטר הרגילה עם 140 כ"ס והרכב מאוד מהנה וזריז יחסית ליונדאי, יהיה מעניין לנסות את ה-186 כ"ס המוגדש, במיוחד שיצא בטח צ'יפ בקרוב לדעתי לדעתי יעבור בקלות את רף ה-200 כוח סוס

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חבל חבל חבל.

עושים את אותה הטעות שעשו עם הGT86.

תנו inspire במחיר קצת יותר יקר מה1.6 הרגיל ונסגור עניין, למה צריך רמת אבזור כל כך גבוהה?

בארה"ב אפשר לקנות טורבו בסיסית (עדיין עם אבזור יותר גבוהה מהאטמוספרי הבסיסי) בכ10% פחות מהעילית הרגיל, בתרגום לעברית זה בערך 140K.

פה יצאו מפגרים, מציעים אותה עם everything and the kitchen sink וסתם עשו אותה יקרה.

160K?

קורסה OPC, אסטרה GTC, פולו GTI, איביזה FR, פונטו אבארת', 500 אבארת'. הייתי שוקל את כולן לפני הולוסטר טורבו בגרסא הנוכחית.

פשוט חבל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

^

אפשר להוסיף גם את הפוקוס טורבו ידנית לרשימה.

סה"כ מחיר סביר.

ועוד משהו, האם נפתחה תחרות כותרות שלא שמעתי עליה?

אם לא, אז איך אפשר להסביר שלושה שרשורים אשר נפתחים באותו הנושא שכל מה שמפריד בניהם הוא נוסח הכותרת (אשר מטופש ומתאמץ בפני עצמו)?

פורסם

מיאוץ עצל למדי מ-0 ל-100... 8.4 שניות זה נתון מאוד מאכזב, ציפיתי לפחות לכיוון ה-7 שניות פלוס מינוס. כל זה עם קרוב ל-190 כ"ס כן?! הזוי!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ה Tiburon (אטמוספרית) עשתה את זה ב 8.5, אאל"ט. אני אפילו זוכר את ה Flash שדחפו בזמנו לאתרים בו רואים את מד המהירות מגיע ל 100 קמ"ש כשבמקביל אליו יש Counter שסופר בדיוק 8.5 שניות. מהיר זה לא הרגיש, מביך בהחלט כן.

*עדכון* - ה Tiburon הידנית ששווקה בארץ (2 ל', 138 כ"ס) האיצה ב 8.7 שניות. הייתי קרוב. :-)

פורסם

גם אני ציפיתי לקצת יותר תאוצה מהדבר הזה, קיוויתי שייתן פייט לרכבי ה- 7 שניות, ולא שיהיה איטי יותר (בתיאוריה) מג'טה או גולף 160... אבל, אולי הדבר שיכול לצאת מהרכב הזה זו אולי הוזלה ו/או שיפור אבזור של רכבים אחרים בתחום המחיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...