Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם אני ציפיתי לקצת יותר תאוצה מהדבר הזה, קיוויתי שייתן פייט לרכבי ה- 7 שניות, ולא שיהיה איטי יותר (בתיאוריה) מג'טה או גולף 160... אבל, אולי הדבר שיכול לצאת מהרכב הזה זו אולי הוזלה ו/או שיפור אבזור של רכבים אחרים בתחום המחיר.

מצטער. עדיין - לא קניתי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא מספיק אטרקטיבית ביחס למתחרות. אם הייתי מחפש קופה נאה - למרות שהיא נפוצה עד מידי - הייתי בוחר בשירוקו TSI הידנית.

אם לא אכפת לוותר על תא מטען, נוחות נסיעה נורמלית, תא נוסעים גדול - אבל לקבל יותר בתחום הדינמי, ללא ספק הייתי הולך על 500 אבארת' בגוון אפור מלט או אפור כהה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

האפור מלט זה ה-צבע הבא. בגרמניה רואים לא מעט אבארת'ז בצבע הזה, אבל הלהיט האמיתי היא אסטרה GTC בגוון הזה - יש המון, אבל המון ממנה בגרמניה - וזה מגניב! :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איזה כיף לראות יונדאי גודשת!

צ'יפ קטן בטוח יעלה את ההספק מעבר לרף 200 הסוסים ויוריד את המיאוץ לאיזור ה-7 שניות.

לדעתי גרסת הטורבו נראית ממש טוב, אחת ההאצ'יות היפות על כבישי הארץ.

אבל אולי זה רק אני... :wink:

פורסם

המחיר הזה מכניס אותה לקטגוריה צפופה. חובבי הפוזה יסתפקו באחת אטמוספרית. חובבי הספורטיביות יעדיפו כנראה משהו אחר.

emotion of motion

פורסם

אם אנשים חושבים שללא האבזור הנדיב זה יוריד את המחיר ב 20 K אז חיים בסרט, אולי ב 5-8 K ...

ובכלל אני אישיתי לא הייתי חושב לקנות רכב ללא אבזור

אוטו-מאניה :-)

פורסם

תסלח לי על הצרפתית אבל אתה מדבר מהעכוז.

לפי ההגיון שלך העילית צריכה לעלות בדיוק 5~8K מעל האינספייר?

כלומר 123K לולוסטר הכי מאובזרת? :shock:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
המחיר הזה מכניס אותה לקטגוריה צפופה. חובבי הפוזה יסתפקו באחת אטמוספרית. חובבי הספורטיביות יעדיפו כנראה משהו אחר.

כמה שזה נכון,ממש נופלת בין לבין.

פורסם

דווקא ממבחנים בחו"ל היא יורדת מה-8 שניות ויותר באיזור ה-7 (כנראה גרסת ה-200 למרות ש-15 כ"ס לא אמורים להשפיע משמעותית). וגם אם כן, ציפ קטן והכל נפתר.

דרך אגב, על הנייר לפחות לא רואה למה שירוקו או פונטו אבארת או בכלל אסטרה GTC עדיפות עליה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

צר לי לאכזב אתכם, חברים, אבל נהגתי בה בתערוכת פריז האחרונה והיא ממש לא ביג דיל. השהיית טורבו מעיקה, מהסוג שכבר לא נתקלים בו במנועי טורבו מודרניים, נסיעה קשה יותר מהולוסטר הרגילה וניהוג לא ממש שונה.

עיצובית? הדגם האטמוספרי נראה יותר טוב, לטעמי. הגריל של המוגדשת מוגזם לחלוטין.

קחו נקודה למחשבה: ולוסטר אטמוספרי ידני ב-113K(או כמה שהוא עולה היום - ואיבזורו מספק לחלוטין), מול טורבו ידני ב-160K. שווה?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...