Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה שאני רואה שישנם משרות ספציפיות בתחום שלי, שאני שולח להם קורות חיים ואף אחד לא חוזר אליי, למרות שאני מתאים לדרישות התפקיד.

וסתם עניין אותי שחברות ההשמה השונות ממשיכות לפרסם ולהקפיץ את המשרות הנ"ל.

אז סתם מתוך עניין נכנסתי לאתרים של חברות ההשמה השונות, לראות את המשרות הנ"ל ואולי גם אחרות שיכול להיות שלא הגיעו למודעות אתרי העבודה השונים.

להפתעתי הרבה, רוב המשרות שמפורסמות באתרי חיפוש העבודה השונים, כלל אינן מופיעות באתרים של החברות ההשמה שכביכול מפרסמות שם. למישהו יש הסבר כלשהו מעבר למה שכתבתי בכותרת?

פורסם

יותר קל לחברה לשלוח מייל אחד לכלב= חברות ההשמה עם משרות לפרסום מאשר לשים מישהו שידאג לעדכן כל יום באתר שלהם את המשרות.

לא רק זה, באתרים של החברות עצמן אין משרות ספציפיות, יש תפקידים קבועים שכל מי שנכנס רואה כל הזמן ואם מוצא לנכון שולח קורות חיים, זה לא אומר שיש משרה פנויה בפועל.

זה שלא חוזרים אליך... תסתכל על השרשור של THE ONE ותבין מה המצב בשוק.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מניסיון שלי, חברות ההשמה מפרסמות הרבה משרות זוהרות שלא כולן אמיתיות. המטרה היא להשיג את מספר הטלפון שלך ואז להציע לך משרות פחות זוהרות.

יש לציין שהניסיון שלי הוא בחיפוש משרות לא מקצועיות

אני לא יודע מה הולך בשוק המקצועי

פורסם

בשוק המקצועי המצב זהה. חברות ההשמה מרויחות כסף משידוך עובד למעסיק ולכן רוצות במאגר שלהן כמה שיותר מועמדים, כדי שיוכלו להציע ללקוחותיהן (החברות) מגוון מועמדים ראויים לכאורה. בדרך לזה, כל האמצעים כשרים.

:turn-l:
  • תוכן חדש...