Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני אשמח להמלצות לרכישת רכב חדש

תקציב - איזור ה120,000 אבל כמובן שאשמח לחסוך כמה שיותר

בעיקר לנסיעה יומיומית לעבודה(בעיר ומחוץ לה) ונסיעות פנאי

מחפש רכב עם כיוון יותר ספורטיבי,3 דלתות, בעל ביצועים טובים ושיהיה מהנה לנהיגה(רווק וזה לא ישתנה בקרוב אז תא מטען וכאלה זה לא שיקול) וחשוב שיהיה ידני.

מה האופציות במחיר כזה?

תודה רבה מראש לעוזרים

פורסם

אם אתה לא מחפש רכב חדש בקטגוריה של מהנה לנהיגה יש לך את כך הצרפתיות כמו 206 XS או GTI או רנו ספורט,

אם אתה מחפש יותר כוח אז יש לך את הגרסאות GTI של הגולף והפולו או הלאון והאיביזה...

פורסם

תודה לעונים.

הבנתי שהוולוסטר ממש לא ספורטיבית מבחינת נהיגה, אלא רק נראית כזאת(והאמת היא קצת מצועצעת מדי לטעמי).

יש אמת בדברים?

פורסם

השאלה מה אתה מגדיר כרכב ספורטיבי?

מה יותר עושה לך את זה - תקיפת סיבובים ופניות או שמא מהר בקו ישר?

הוולוסטר מספקת 140 סוסים וביצועים סטנדרטים פלוס, היא לא באמת ספורטיבית,

מה שכן - לא יתעלמו ממך על הכביש.

פורסם

ראשית הוולוסטר המצויה בארצנו הינה אטמוספרית - משמע ללא מגדש טורבו,המנוע חסר כוח מוחץ ומומנט ,היא היא יודעת לנסוע מהר שסוחטים את דוושת הגז אך היא מתאמצת מאוד למרות כל ה1600 סמ''ק שהיא מחביאה מתחת למכסה המנוע חחח.

מרבית המתחרות מהירות,זריזות ומחודדות ממנה.

ההגה שלה אילם וקליל מה שמשפיע על הרגשת הביטחון והדיוק,ובכלל היא הרבה יותר SHOW מאשר GO..

לאמי ישנה אחת ויוצא לי מדי פעם לנהוג עליה אולי המעבר מהוולקן הפטפטנית שלי מעיב על השמחה.

נפתח שרשור דומה לשלך ושם המלצתי על אלפא רומיאו מיטו ועל אבארט 500 ,אולי אפילו גרסאות מסוימות של המיני ייכנסו בתקציבך.

בהצלחה!

• תוכן חדש...