Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שקרה לחבר שלי היום בדרך לאילת:

הוא בן 19, נהג חדש + צעיר.

נהג בצבא.

המקרה:

בכביש הערבה,

הראשונה משאית, מאחוריה שתי מכוניות פרטיות ולאחר מכן הרכב של חבר שלי.

כביש ארוך עם שדה ראייה למרחק גדול, קו הפרדה מקווקו.

שתי המכוניות הפרטיות מאותתות שמאלה בכדי לעקוף את המשאית ויוצאות לנתיב הנגדי (כולם בערך על 100 קמ"ש - יש שדה ראייה למרחק).

כנ"ל גם חבר שלי מאותת שמאלה כדי לעקוף ויוצא לנתיב הנגדי.

מכונית אחת מסיימת עקיפה ונעמדת אחרי המשאית, השנייה מאיצה עוד קצת בנתיב השמאלי ולבסוף מבצעת עקיפה.

חבר שלי מנסה לעקוף את הרכב השני ומאיץ כדי להיכנס מלפניו, שניהם כבר במהירות בערך של 140 קמ"ש.

הנהג ברכב השני לא נותן לו להשתלב והוא בנתיב הנגדי ואין לו הרבה ברירה הוא מנסה להאיץ כדי להשתלב, בקיצור אחרי שהצליח לעקוף אותו, אחרי כמה מאות מטרים הרכב הנעקף מתחיל לאותת לו עם אורות גבוהים ולסמן לו משהו, הוא לא מבין במה מדובר וממשיך בנסיעה, לאחר מכן הרכב הנעקף יוצא לנתיב השמאלי ומבקש בכריזה לעצור בצד.

מסתבר שזהו היה שוטר ברכב אזרחי עם מספר אזרחי.

השוטר טוען שהוא עקף אותו בקו הפרדה רצוף, ונתן לו הזמנה לבית משפט (באילת).

מה העונש המירבי? אפשר לצאת בקנס כספי בלבד?

להצטייד בעורך דין? יש המלצה לעורך דין לתעבורה טוב באשדוד?

האם אפשר להוכיח כאן את התנהגתו של השוטר גם? או שזאת מילה שלו מול מילה של שוטר.

פורסם

לא הבנתי דבר אחד, היה קו רצוף או לא?

השוטר ביצע עבירת תנועה בכך שלא נתן לחברך להשתלב.

חברך ביצע עבירת תנועה בכך שנסע 60 מעל המותר, ולכאורה עבר קו רצוף.

במשפט זו מילה מול מילה, אתה כן יכול להתעייץ עם עו"ד, אבל אם באמת החבר עבר קו רצוף (וזה לא משנה אם השוטר נתן או לא נתן לעקוף, אם לא נותן, אז סע אחריו אין צורך ללכת ראש בראש), אז אני לא יודע אם שווה לבזבז כל כך הרבה כסף (עו"ד).

לעתים לעבירות במסגרת צבאית, יש נטייה להפחתת עונשים, אבל היות ומדובר בעבירה חמורה, שעוד לא נתקלתי בנהג כל כך לא אחראי בצבא שביצע אותה, ולכן אין לי מושג אם שיטת צה"ל תעבוד במקרה הנ"ל.

תסרוק, ותעלה את הדו"ח לכאן, והמומחים יוכלו לעזור לך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בהזמנה לבית משפט אין את נסיבות המקרה,

יש רק תאריך מקום שעה ותיאור סמל העבירה.

את נסיבות המקרה הא יכל לבקש מהתביעות לפני המשפט.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא הבנתי דבר אחד, היה קו רצוף או לא?

השוטר ביצע עבירת תנועה בכך שלא נתן לחברך להשתלב.

חברך ביצע עבירת תנועה בכך שנסע 60 מעל המותר, ולכאורה עבר קו רצוף.

במשפט זו מילה מול מילה, אתה כן יכול להתעייץ עם עו"ד, אבל אם באמת החבר עבר קו רצוף (וזה לא משנה אם השוטר נתן או לא נתן לעקוף, אם לא נותן, אז סע אחריו אין צורך ללכת ראש בראש), אז אני לא יודע אם שווה לבזבז כל כך הרבה כסף (עו"ד).

לעתים לעבירות במסגרת צבאית, יש נטייה להפחתת עונשים, אבל היות ומדובר בעבירה חמורה, שעוד לא נתקלתי בנהג כל כך לא אחראי בצבא שביצע אותה, ולכן אין לי מושג אם שיטת צה"ל תעבוד במקרה הנ"ל.

תסרוק, ותעלה את הדו"ח לכאן, והמומחים יוכלו לעזור לך.

הוא לא זוכר אם באמת המקווקו התחלף לרצוף אבל ככל הנראה שכן והוא לא שם לב כי הוא היה עסוק בעקיפה.

והוא לא היה על מדים.

עוד מעט נסרוק את הדו"ח ונעלה לפה.

בהזמנה לבית משפט אין את נסיבות המקרה,

יש רק תאריך מקום שעה ותיאור סמל העבירה.

את נסיבות המקרה הא יכל לבקש מהתביעות לפני המשפט.

ל'

יש אפשרות ע"י עורך דין להמיר את הזימון של הבית משפט לקנס כספי? (מבלי להגיע למשפט באילת).

ידוע לי שעקיפה בקו הפרדה רצוף זה 500 ש"ח קנס ו 6 נקודות.

פורסם

איזה סעיף הוא קיבל בהזמנה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סמל הסעיף הוא הזמנה לדין ו 10 נקודות.

הסמל סעיף השני שאותו כתבת הוא 5440,

אכן 500 ש"ח ו 6 נקודות.

יכל להיות שהיתה סכנה שכותב הדוח ראה וציין אותה בדוח,

ולכן הוא בחר בהזמנה לדין ולא בקנס כספי.

ל'

פורסם

ידוע לי שעקיפה בקו הפרדה רצוף זה 500 ש"ח קנס ו 6 נקודות.

6153 עקיפה בקו רצוף.

לא, סעיף 6153 זה הזמנה לדין+10 נקודות.

עקיפה תוך חציית קו הפרדה רצוף

נהגת ברכב הנ"ל ועקפת/ניסית לעקוף/הסטת רכבך כדי לעקוף רכב אחר, תוך

חציית קו הפרדה רצוף שלא נמצא לצידו הימני קו קטעים, בניגוד לתקנה 47(ה)(5)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי הבנתי.

אפשרי דרך עורך דין להגיע להסדר כלשהו? קנס כספי כלשהו? אין לו בעיה לשלם גם סכום גדול על קנס העיקר לא להגיע למשפט עד אילת.

פורסם

אם אני לא טועה אז התשובה היא כן.

שיצור קשר עם התביעות ויבקש להגיע לעסקה,

לפני המשפט.

ל'

פורסם

זו עבירה,שבגינה גם מחרימים את הרכב,שוללים רישיון נהיגה מנהלית ל- 30 יום ומוציאים צו איסור שימוש ברכב ל-30 יום (חופף לפסילה אם לא היה שינוי מאז לפני 4 שנים ..

קח בחשבון שזו עבירה חמורה,שבגינה ללא ייצוג עו"ד יש פסילת מינימום בחוק של 60 יום.

שופט,שיקום בבוקר על צד שמאל יכוטל בקלות גם לתת עד 10 חודשי פסילה בשקט +סוכריות ותופינים ע"ח הבית כמו הארכת נהג חדש/תיאוריה מחדש.

יש בפורום עו"ד בשם אסף שמיר,ממליץ להתייעץ איתו מה כדאי לעשות.

שם המשחק כאן הוא כסף-הייתי מעורב בתיק כזה לפני 4 שנים.

שלב ראשון- לחתי עו"ד והגשתי בקשה לשיפוט מהיר.

המשפט התקיים 4 ימים לאחר הגשת הבקשה ולאחר תשלום של -3,000 ש"ח לעו"ד ופטרו אותי מהבלגן (אבל לי היו 10 שנות וותק עם 2 עבירות קלות ברזומה- 16 מעל המותר בעיר מס' שנים קודם ונסיעה בנת"צ).

בית משפט קנס אותי ב-750 ש"ח,קיבלתי את הנקודות (שבינתיים הוקפאו) ואת הרישיון לאחר 5 ימים חזרה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה המקרה שלי ויש עוד צדדים למקרה.

הנסיעה הייתה מהמהרכז לאילת , יצאנו באיחור ברכב צבאי שקוף. , זה אומר שיש לו רשיון אזרחי מס' אזרחי והוא רגיל.

מיהרנו לפעילות מבצעית בדרום , בקטע כביש איזה 50-60 ק"מ מאילת. היה כביש ישר ישר והיה שדה ריאה ל 5ק"מ אם מסתכלים במבט רחוק ואין רכב בנתיב הנגדי , נסעתי על 80-90 בערך מאחורי 2 מכוניות ומשאית , 2 המכוניות עברו לנתיב הנגדי ולעקיפה.

בקו קטעים -מותר לעקוף ! אני האצתי כדי לעקוף את המשאית גם שנסעה על 90 בערך , הייתי רביעי בשורה

הרכב שהיה צמוד לתחת של המשאית חזר לנתיב הימיני , הרכב שלישי המשיך בעקיפה ואני אחריו, היה לו טיוטה מסכנה ולי דימקס אז החלטתי להשתלב אחריו בגלל ש : הנתיב הנגדי פנוי ל 5ק"מ אני לא מהווה סכנה ועדיין יש קו קטעים שמותר לעקוף!

הוא האיץ כאילו ממש הדביק תדוושה (הוא היה על 140בערך) ולא נתן לי להשתלב ומשך אותי להשאיר בנתיב הנגדי , אחרי שעקפתי אותו וחזרתי לנתיב הייתי עסוק בלהסתכל על הכביש עצמו ,אחרי כמה שניות אני קולט במראה שהוא מהבהב לי עם אור גבווה כמו מטורף , חשבתי שהוא מסומן שיש שוטר בהמשך או שהוא מעוצבן שעקפתי אותו , האטתי את המהירות , הוא עבר לנתיב הנגדי כדי לעקוף אותי , טיפה הבאתי גז כדי לא להביא לו ואז חשבתי לעצמי , הוא רוצה לנסוע מהר? שיסע , האטתי כדי לתת לו להשתלב והסתבר שהוא שוטר סמוי וסה"כ הוא התקרב אלי כדי לקרוא בכריזה "עצור בצד"

לא הבנתי על מה הוא עצר אותי בהתחלה.

חשבתי על מהירות מופרזת אבל הוא נסע בדיוק על המהירות שלי לפני אז לא יכול להיות , וחבר שישב לידי אמר שחזרתי לנתיב כ10 מטר לפני הקו רצוף, השוטר טען שחזרתי לנתיב הימיני בקו רצוף לפני צומת , וחזרתי כ 100-200 מטר לפני הצומת וזה גם בגלל ש"השוטר הסמוי" משך אותי להשאר בנתיב הנגדי!

פעם ראשונה שעוצר אותי שוטר אז לא ידעתי למה לצפות , הוא טען שחזרתי מעקיפה בקו רצוף וזה נחשב כעקיפה מסוכנת (מילא עקיפה אבל למה מסוכנת? יש 5 קמ שדה ריאה , ) לא התווכחתי איתו או משהו כי חשבתי שבסהכ אני עשיתי טעות והוא צודק.

יכלנו לצאת מזה , יש לנו תעודת ביטחון העדפנו לא להשתמש בה , הוא נתן לי הזמנה לבית משפט ו10נק'

הבעיה העיקרית כאן זה :

הבית משפט באילת.

אני נהג חדש יש לי רשיון שנה וחצי על C1.

אני נהג בצבא ולכן הרשיון חשוב לי.

אני מבין את הטעות , אני ברוצה לצאת מן המצב שנכנסתי אליו.

מה עלי לעשות?

לפנות לעורך דין? , אפשר לצאת מזה בכלל ? או שזה שלילה?

אפשר איכשהו לדחות את המשפט מ חודש דצמבר ללפחות חודש אפריל?

להגיש עירעור? לבקש לשנות את מקום המשפט לתל אביב?

פורסם

אמרת לשוטר שאתה בדרך לפעילות מבצעית? אם זה באמת מוצדק, ואתה לוחם שאמור לזנק לפעילות, והוקפצת, אמור להיות לך ברכב "כרטיס פחע", שמאפשר לך בהתאם לצורך לנסוע עם צ'קלקות\כריזה\מהר ושאר ירקות, כמו כן פעילות צריכה להיות מתועדת באג"מ היחידה, בקש מהם דו"ח על כך שבאמת הוקפצת, העו"ד יכול להעיזר בזה.

אם זו הייתה פעילות מתוכננת, וסתם נסעת מהר כדי להרגיש רמבו, שום תירוץ לא יעזור לדעתי (מנסיון).

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...