Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שומע רעש של שריקה בזמן נסיעה,שמתגבר עם המהירות.

מה יכולה להיות הסיבה לכך ומה ניתן לעשות?

תודה לעוזרים.

פורסם

רובוטי / אוטומטי / ידני ? (אני מאמין שידני לא, ורובוטי - זו הסבירות הכי גבוהה, אבל צריך שיירשם כדי שיהיה ניתן להתייחס בהתאם).

כמה ק"מ הרכב עבר ? האם בעמידה - אין את הרעש ?

נבדק שמן גיר ? (היתה איזו "התעסקות" עם הגיר לאחרונה ? בהנחה וזה מקור הרעש)

alfa 156 2.5.

• ספונסר פורום
פורסם

הרעש יכול לנבוע מהרבה סיבות, חוץ מהסיבה שציינת יכול להיות גם ממיסבי הגלגלים.

יש לגשת למוסך שיבחן את הרעש במציאות כדי לקבוע בדיוק מה המקור שלו.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לאבחון ותיקון התקלה.

פורסם

אז ככה:

גיר אוטומט(לא רובוטי),עבר 165K, יד 1, לא עשו שום טיפול לגיר.

בזמן עמידה לא מופיע הרעש,מתחיל רק בזמן נסיעה (מעל 40 קמ"ש בערך) ומתגבר עם המהירות.

אני גר באזור הצפון (נהריה).

תודה.

פורסם

שלום לאון...

אבקש שתפרט יותר בכל זאת מול מסך קצת קשה לנו להבין. מאיזה כיוון שלך מגיעה השריקה ובאיזה תסמינים הכוונה

באיזה מצבים ומה קורה כשאתה עומד ברמזור הטורים יציבים? ואיך אתה מרגיש עם גיר ההילוכים?

פורסם

בדוק סביב הרכב ומתחת אם יש משהו הגורם לשריקה אם לא בדוק את הרדיאטור אולי זה הגורם בינתיים שטף אותנו בעוד תסמינים אולי נצליח לפתור את הבעיה..

פורסם

כפי שכבר ציינתי הרעש הוא רק בזמן נסיעה.

הייתי במורשה של טויוטה,לאחר בדיקה(נסיעה קצרה) אמרו לי שזה מכיוון הגיר,אבל הבדיקה היתה די שטחית,לכן לא יודע עד כמה זה מדויק.

פורסם

יש רעידות כלשהן איבוד איזון? אם כן גש למוסך וגם אם כפי שציינת עשו בדיקה שטחית אז איך ידעו שזה מגיעה מהגיר אם אתה אומר שזה רק בזמן נסיעה זה אומר שהם יודעים מה התקלה?

• תוכן חדש...