Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בנוגע לרכב החדש שלי (מאזדה 3 2006)

HiTRuN
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי, יש לי מאזדה 3 שנת 2006 קניתי אותה לפני כחודש במצב מעולה.

הרכב נקנה ממגרש של חבר טוב של אבא שלי ,לא עבר תאונות , יד שניה(אני שלישית) , קילומטראז 107אלף .

לפני שהרכב הגיע אלי הוא היה של זוג זקנים , האם הם התמידו לעשות טיפולים? אני לא יודע.

לא קיבלתי ספר טיפולים (-בעיה-) , אין לי ממש איך ליצור איתם קשר.

ככה שאין לי מושג מתי הרכב עשה טיפול אחרון .

עכשיו לשאלות שלי:

- מתי אני צריך לעשות טיפול לרכב? .

- אני רוצה להתחיל ספר טיפולים חדש , איך אני עושה את זה? (כדי שבעתיד שאני ירצה למכור יהיה לי מה לתת לקונה) .

- במידה ורכב טופל במוסך של מאזדה יהיה להם רישום של הטיפולים? , איך אני יכל לברר את זה? .

- איך אני יכל לבדוק בעצמי את מצב השמן מנוע,ברקס, ועוד .. (זה רכב ראשון שלי ואין לי ידע ברכבים!) .

- איזה טיפולים הרכב צריך לעבור? , כל כמה זמן/קילומטר ? .

תודה לחברה הטובים שיש פה בפורום , שהיה אחלה של שבוע.

איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיפול לרכב תמיד מומלץ לעשות בעת קניית ברכב ( מה שנקרא יישור קו ).

לפני הטיפול תפנה למוסך מורשה של מזדה כדי לקבל היסטוריית טיפולים של הרכב במידה ויש, אולי תגלה שהרכב כבר עבר את הטיפול האחרון שלו ואין צורך ביישור קו.

ספר טיפולים אתה יכול להתחיל עצמאית על ידי רשימת כל הטיפולים שאתה עושה ולהצמיד קבלות של חלפים וקבלות של מוסך על טיפולים למיניהם.

בדיקה של מכלולי הרכב רצוי שיבצע לך מוסכניק שאתה סומך עליו כיוון שכמו שאמרת אינך מבין ברכבים וחבל שתקבל רשמים מוטעים על האוטו. ציין איזור מגורים ויוכלו כאן חברי הפורום להמליץ לך על מוסך הוגן.

מקווה שעניתי לך על כל השאלות בהצלחה עם הרכב ושתדע רק נחת ממנו!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טיפול לרכב תמיד מומלץ לעשות בעת קניית ברכב ( מה שנקרא יישור קו ).

לפני הטיפול תפנה למוסך מורשה של מזדה כדי לקבל היסטוריית טיפולים של הרכב במידה ויש, אולי תגלה שהרכב כבר עבר את הטיפול האחרון שלו ואין צורך ביישור קו.

ספר טיפולים אתה יכול להתחיל עצמאית על ידי רשימת כל הטיפולים שאתה עושה ולהצמיד קבלות של חלפים וקבלות של מוסך על טיפולים למיניהם.

בדיקה של מכלולי הרכב רצוי שיבצע לך מוסכניק שאתה סומך עליו כיוון שכמו שאמרת אינך מבין ברכבים וחבל שתקבל רשמים מוטעים על האוטו. ציין איזור מגורים ויוכלו כאן חברי הפורום להמליץ לך על מוסך הוגן.

מקווה שעניתי לך על כל השאלות בהצלחה עם הרכב ושתדע רק נחת ממנו!

תודה רבה על התגובה המהירה שלך! , אני מראשון לציון .

אשמח לדעת גם איפה נמצא מוסך מורשה של מאזדה כדי לגשת למקום.

אני לא חושב שאני יעשה טיפולים במוסך של מאזדה כי מאוד יקר שם(המשכורת הצבאית שלי לא תעמוד בזה חח), יש מוסך מומלץ באזור ראשון לציון לביצוע טיפולים לרכב?

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי היסטוריית טיפולים תוכל ללכת לאחד מהמוסכים המורשים של מאזדה על תנאי שהוא טופל שם תוכל לראות במדויק את כל ההיסטוריה כל מה שאתה צריך זה רק את המס׳ רישוי בכל סניף שלהם תוכל לראות. לגבי מרווחי הטיפולים זה כל15000 קמ׳ או שנה לקודם מבינהם. במידה ואתה לא רוצה לטפל במורשה תקפיד על פילטר שמן מקורי ושמן 5/30 איכותי.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...