Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה ב YNET.

אם משרד התחבורה יצליח ביוזמה שלו, תהיה פה הוזלה מסיבית בעלות התיקונים/טיפולים לרכב, ומי יודע? אולי עלות הטיפולים/תיקונים תוזל עוד יותר.

אני בהחלט מקווה שזה ייצא לפועל.

פורסם

מצטער על הסקפטיות אבל אם תנטרל מוסכים של רמאים או של לא יוצלחים[ נניח שאנו יודעים לסנן אותם].

נישאר עם מוסכים הוגנים ומקצוענים שלוקחים מחיר סביר על עבודה ומחיר מופרך על חלקים שכן במרבית החלקים הם תלויים ביבואן. דהינו החלקים הם בלב הבעייה.לעיתים מחירים של פי חמש מן החלק באירופה.

מי שמנסה להביא לבד, עשוי להיתקל בצורך בשלל אשורים ואישורים לאישורים. תכליתם אינה בטיחות אלא שמירת יתרונם הלא הוגן של היבואנים.

פורסם

אחחח, האופטימיות...

אוקיי, יכניסו רשת "מוסכים מומחים". למה שבעל המוסך המומחה יגבה פחות עבור השירותים שלו ממוסך מורשה? הרי המורשה מרוויח נהדר, גם המומחה ירצה. בפועל מה שנקבל זה קרטל מחירים מתואם היטב של החדשים שנמצאים באותה רמה של הישנים, ולא שום דבר טוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מי שהיה בקורס של בוש כבר שמע את זה מזמן.

אז כן, בסוף השנה אמור להיפתח ה bosch service הראשון בארץ שיהיה מוסך מומחה אבל כמובן לא מורשה יבואן. למיטב הבנתי מוסך אמ הדרך (חבר פורום, כבוד!) יהיה המוסל הראשון בסדרה ואחריו מוסכים נוספים שאיני מוסמך לגלות את שמם :-D

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רעיון מצוין,במיוחד לבעלי רכבי סקודה,סיאט ו וואג.

מוסכים מורשי גובים צחירים גבוהים על העבודה,לפעמים דימיונים,פה יגיע החיסכון אני חושב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הנה רעיון מטורף - לא חייבים לטפל במוסך מורשה אחרי שנגמרת אחריות יצרן.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הנה רעיון מטורף - לא חייבים לטפל במוסך מורשה אחרי שנגמרת אחריות יצרן.

אפשרות מדהימה! רק שיש צורך להכיר מוסך אחר לפני שמטפלים בו. בכל זאת, למי שאכפת מהרכב שלו, ירצה שרמת הטיפולים תהיה גבוהה בדומה למוסך יבואן, ועם מחיר שפוי.

מוסך רון הוא הראשון שעלה לי באוסציאציה של הכתבה הזו

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...