Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות המסלול של TOP GEAR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אם כן, אבל תוצאה כה גרועה?, ה-M3CSL למשל עשתה את התוצאה שלה כאשר המסלול רטוב והיא עם צמידי חצי סליקס!

אם זה מסלול רטוב או לח אתה צריך להוריד איזה 2 - 3 שניות לפחות ...

ואם זה לא מספיק לך , כנראה שאו פרארי פישלו שאני בספק , או שסטיגי פשוט היה חולה באותו יום ולא

עשה סיבוב טוב ... :lol:

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ראיתי את התוכנית של "היום" (בסוף התוכנית נאמר חג מולד שמח כמה שאגו מעדכנים תוכניות).

הם בחנו את הסובארו פורסטר את הג'יפ של וולבו ועוד כמה מכוניות.

לפי דעתי זאת טעות לבחון עם אותו נהג כי בכל פעם שהוא עולה על המסלול מחדש הוא מכיר אותו יותר טוב ויודע את כל הקווי פנייה ואת המהירויות הנוחות לו.

הפורד פוקוס אר אס עברה את האימפרצה sti ב4 שניות באותו מסלול.

אני מניח שלא ראית את הפרק שבחנו את ה RS ואת אסתי אחרת הייתה מבין למה יש כזה הבדל !

במבחן של האסתי הייתה רואה שיש לה תת היגוי מוגזם וה - RS הייתה הרבה יותר מהירה בפניות ולכן

ההפרש הגדול .

Mitsubishi Colt 2003

פורסם

אני לא מתפלא או משהו היום היה מבחן בין הrs לאיביזה לפולקסווגן גולף 3.2 והונדה משהו.

תוך כדיי מבחן הם ציינו שה rs עשתה תוצאה יותר טובה מהאסתי במסלול הזה.

פורסם

Mitsubishi Evo VIII

איזה יופי, העיפה את כולם.... STI, RX8 וכל שאר הירקות!

Mitsubishi Evo VIII Ownage.

205GTI

Definitely the most fun you can have with your clothes on!

פורסם

ה-CL65 AMG,עם כל המומנט,עם כל הכ"ס,כל הכוח שלה ואיוו,שיחסית מאוד צנועה לעומתה,עשתה פחות ממנה!...נו טוב...לא בהפרש גדול...:lol:

Mercedes CL65 - 1.29

Mitsubishi Evo VIII - 1.28.9

התפלאתי מזה-

Mercedes SL 55 AMG - 1.33.2

Volkswagen Golf R32 - 1.33.2

יכולים להסביר?

פורסם

אין להסיק מסקנות פזיזות בקשר לכל רכב ורכב מהרשימה הנ"ל ע"פ "תוצאות מסלול" !

כבר הוכח כי התוכנית הזאת ממוסחרת מאוד (ובכל זאת מצליחה להשפיע רבות על עולם הרכב..), וגם "פטריוטית" ! (משמע - בריטי = רמה מעל כולם!).

תהנו מהתכנית ומהתוכן הבידורי שלה, לא יותר מזה...

פורסם

אחח..איזה תאווה לעיניים

קורבט- בערך חצי שניה פחות מפורשה GT3.

ושתבינו שקורבט עולה אולי עשירית מחיר...בגלל זה אני כל כך חולה על קורבט :)

סה"כ שניה יותר מלמבורגיני....

פורסם
וגם "פטריוטית" ! (משמע - בריטי = רמה מעל כולם!).

לאורך השנים (ועדין) TG קטלו וקוטלים רכבים בריטים על ימין ועל שמאל (רובר, לנד-רובר, יגואר, אסטון, לוטוס, TVR ועוד...). קראת פעם מגזין רכב צרפתי? אמריקאי? אני ממליץ לך לקרוא מספר מגזינים ואז לחזור ולדבר על אובייקטיביות (אומנם הם השתפרו בשנים האחרונות אבל עדין...).

נ.ב.

בהודעתי הקודמת התבלבלתי בכתיבה "הוסיפו" ואני מניח שהבנתם שכוונתי היתה ש"הורידו" 4 שניות לרטובים.

פורסם

הטבלה שלך היא מהפרקים האחרונים וחסר הסימון של WET.

אני לא יודע לה העונה הראשונה לא מופיעה בטבלה הזאת.

הרדיקל באמת הייתה 1.19

וההסבר לאהבה שלי ללוטוס זה שהאקסיג' על כביש רטוב עם מנוע 1.8 הייתה יותר מהירה מכונית עם 8-12 צילינדר בכביש יבש

אייל

פורסם

הטבלה הזאת (כמו כל שאר המבחנים בטופ גיר) רחוקה מלהראות את האמת. קודם כל תרשו לי להזכיר שהחליפו נהגים באמצע (יש עכשיו סטיג חדש ונראה שהוא נהג הרבה יותר טוב מהקודם) ודבר שני כל הזמן תנאים על המסלול משתנים, החל מצמיגים וכיוון מתלים (זוכרים את ה-TVR ?) ועד לתנאי מזג האויר. לפעמים יום שמש חם לפעמים גשם מבול שוטף...זה לא רציני זה :?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
ה-CL65 AMG,עם כל המומנט,עם כל הכ"ס,כל הכוח שלה ואיוו,שיחסית מאוד צנועה לעומתה,עשתה פחות ממנה!...נו טוב...לא בהפרש גדול...:lol:

Mercedes CL65 - 1.29

Mitsubishi Evo VIII - 1.28.9

התפלאתי מזה-

Mercedes SL 55 AMG - 1.33.2

Volkswagen Golf R32 - 1.33.2

יכולים להסביר?

רק שתשע , זאת לא האיוו 8 הרגילה שיש בארץ כן ? זאת ה FQ330 ... שהיא הרבה יותר חזקה ויציבה בגלל מתלים משופרים חישוקים גדולים יותר וצמיגים רחבים יותר , אז אני לא מתפלא יותר מידי .

בקשר לגולף ול SL כנראה שה SL היה על מסלול רטוב ...

Mitsubishi Colt 2003

פורסם
הטבלה הזאת (כמו כל שאר המבחנים בטופ גיר) רחוקה מלהראות את האמת. קודם כל תרשו לי להזכיר שהחליפו נהגים באמצע (יש עכשיו סטיג חדש ונראה שהוא נהג הרבה יותר טוב מהקודם) ודבר שני כל הזמן תנאים על המסלול משתנים, החל מצמיגים וכיוון מתלים (זוכרים את ה-TVR ?) ועד לתנאי מזג האויר. לפעמים יום שמש חם לפעמים גשם מבול שוטף...זה לא רציני זה :?

אתה יודע מי זה הסטיג? זה הבחור שעבד בשביל סאאב

תמצא תשם שלו בגוגל, תקרא עליו קצת

אני בטוח שהזלזול יירד

פורסם
רק שתשע , זאת לא האיוו 8 הרגילה שיש בארץ כן ? זאת ה FQ330 ... שהיא הרבה יותר חזקה ויציבה בגלל מתלים משופרים חישוקים גדולים יותר וצמיגים רחבים יותר , אז אני לא מתפלא יותר מידי .

ה 330 בשם קשור להספק.זה הבדל העיקרי

אתה יודע מי זה הסטיג? זה הבחור שעבד בשביל סאאב

תמצא תשם שלו בגוגל, תקרא עליו קצת

אני בטוח שהזלזול יירד

מי זה הסטיג?

הראשון היה נהג מרוצים מפורסם.

אני לא מוצא באינטרנט מי החדש

אייל

פורסם

אם אני לא טועה לאלפא147 GTA יש מנוע 3.2 ולא מנוע 3.7 כפי שכתוב.

106GTI -"this is the sort of car you steal of your 18 "years old daughter

( Top Gear best handling car test 98 )

• תוכן חדש...