Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות המסלול של TOP GEAR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה-CL65 AMG,עם כל המומנט,עם כל הכ"ס,כל הכוח שלה ואיוו,שיחסית מאוד צנועה לעומתה,עשתה פחות ממנה!...נו טוב...לא בהפרש גדול...:lol:

Mercedes CL65 - 1.29

Mitsubishi Evo VIII - 1.28.9

התפלאתי מזה-

Mercedes SL 55 AMG - 1.33.2

Volkswagen Golf R32 - 1.33.2

יכולים להסביר?

ברור שיכולים.

ה-CL שוקלת בערך שני טון. האיוו פחות מטון וחצי. ה-CL גם איננה מכונית ספורט אלא GT, המסלול הזה צפוף מדי בשבילה. בשביל האיוו הוא מושלם.

אותו הדבר עם ה-SL והגולף.

ולשחר בנוגע לקורבט - היא בהחלט לא עולה עשירית מה-GT3, אלא חצי מחיר. את המחיר הזה אתה משלם באיכות כמובן, אבל לקורבט מנוע מאוד חזק (יותר מלפורשה) ואחיזה מצוינת, ולכן הביצועים על המסלול. אותו הדבר אתה יכול להגיד על וייפר שעולה חצי מלמבורגיני ומציגה ביצועים דומים - זו עדיין מכונית שרירים אמריקאית ותו לא. יש סיבה שהיא עולה חצי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אני לא טועה לאלפא147 GTA יש מנוע 3.2 ולא מנוע 3.7 כפי שכתוב.
ה-GTA הרגילה היא 3.2 ליטר 250 כ"ס. יש גרסא של סדנה בשם אוטודלתא עם מנוע משופר בעל 3.7 ליטר ו-328 כ"ס.

שים לב שהאלפא מופיע פעמיים ברשימה, פעם בגרסה הרגילה ופעם בגרסה המשופרת.

פורסם
אתה יודע מי זה הסטיג? זה הבחור שעבד בשביל סאאב

תמצא תשם שלו בגוגל, תקרא עליו קצת

אני בטוח שהזלזול יירד

זלזול ?

אתה מוזמן לצטט דברים שלי איפה שאתה חושב שהבעתי זלזול

:roll:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...