Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אבקש לקבל המלצה על:

סט קומפוננט מורל וירטוס 602 - 6.5"

רמקולים אחוריים 6X9 בוסטון אקוסטיקס - 60RMS

מגבר הייפוניקס 100.4

סה"כ עלות כולל התקנה (ללא רדיו דיסק) - 3600 ש"ח.

1. האם המחיר סביר? הוסבר לי שאוכל לקבל ברמה דומה גם רמקולים אחוריים מסוג אינפיניטי 100RMS או הרץ 50 RMS (אין לי את הדגמים המדוייקים)

2. האם ישנו שילוב מומלץ יותר? אני קורא לא מעט על מגבר GTO1004 ועל רמקולים אחוריים של מורל (במקום הבוסטון), קומפוננטים אחרים? אשמח לקבל חוות דעת מהימנה בנושא.

3. איזה רדיו דיסק כדאי להתקין? המתקין אמר לי שאבחר רדיו דיסק לשיקול דעתי בעל 3 יציאות RCA (בהמשך אוסיף סאב) וכן המליץ לי על אלפיין / קלריון / פיוניר.

4. זה סדר גודל התקציב. אוכל להוסיף עוד כ-500-1000 ש"ח באם רכיב מסויים שווה את ההפרש.

תודה רבה

פורסם

המחיר גבוהה ולא סביר.

יהיה לך יותר זול בהרבה אם תקנה רכיבים פה בפורום ביד 2,

א: תקנה רכיבים יותר טובים במחיר נמוך יותר.

ב: יש פה אנשים שמוכרים ששומרים בפדנטיות על הציוד.

ג: ככה ישאר לך עוד כסף להתקנה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

או קיי, תודה.

תוכל להמליץ לי על הרכבת מערכת בשילוב איכות ועוצמה עם דגש על העוצמה ובתקציב עד 4,500 ש"ח כולל התקנה וללא סאב?

תודה

פורסם

אין לי,

גם את זה צריך לקנות. הומלץ לי על אלפיין / קלריון / פיוניר בעלי 3 יציאות RCA. אילו דגמים מומלצים? עד 1000 ש"ח

פורסם

המורל וירטוס הוא מורל דוטק אוביישן משודרג והוא אמור להיות בחירה טובה.

לא הייתי ממליץ לך על הבוסטון אקוסטיקס 6X9 הנ"ל אני מהמר שמדובר ב-Boston Acoustics SC95

שהם רמקולים סידרת פתיחה פשוטים ביותר ולא עוצמתיים כמו שאתה מחפש וניתן למצוא רמקולים טוב בהרבה לדעתי.

אם אתה הולך על המורל וירטוס אז מומלץ בשילוב עם מורל טמפו 6X9 רמקולים טובים וחזקים בהרבה מהבוסטון.

בנוגע למגבר אם מדובר ב-BRE 100.4 מסידרת הברוטוס עילית ,אז הוא מגבר לא רע ,אם מדובר ב-HFI100.4

לא ממליץ עליו ,שקול גם JBL GTO 1004 באותה קטגוריה.

בנוגע לרדיודיסק ,תלוי מה אתה מחפש.

כול חברה מציעה פיצ'רים שונים סאונד שונה וממשק שונה.

• תוכן חדש...