Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך עזרה בפתרון של רעש מוזר ובלתי מוסבר.

הדרך הכי טובה שיש לי לתאר את הרעש:

מעין ציוץ מתכתי, כמו חריקה של מתכת על גבי מתכת.

קורה יותר בבוקר אבל גם בערב.

כשזה קורה כמעט תמיד מדובר בנסיעה על כביש משובש או פסי האטה. לפעמים קורה גם בעת העברת הילוך.

שמתי לב שכשאני בלי חגורת הבטיחות אני לא שומע את הרעשים הללו ולכן כרגע אני חושד בתפס של החגורה.

יש סיכוי שזה מקור החריקה??

האם מותר להשפריץ קצת WD40 לתוך התפס של חגורת הבטיחות על מנת לבדוק אם יש השפעה?

If you wanna turn, turn, don't brake

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בן כמה הרכב? במכוניות ישנות יחסית הקפיצים שבתוך משענת הכיסא "מצייצים" בקפיצות וברעידות.

נסה גם למשוך את חגורת הבטיחות בזויות שונות ותראה אם אתה שומע משהו. יכול להיות שזה מהמנגנון קפיץ שמחזיר אותה ולא מהתפס.

לקרקושים וציקצוקים ברכב יש המון סיבות, וככל שהרכב מתבגר נוסף עוד אחד חדש :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קורה לי ברעידות ב 100 קמ"ש הכיסא ליד הנהג מתחיל לרעוד ואז יש רעש של מיטה (כמו רעש של זוג שעושה כיף עליה). לזה אתה מתכוון?

Opel Adam S 2017

פורסם
קורה לי ברעידות ב 100 קמ"ש הכיסא ליד הנהג מתחיל לרעוד ואז יש רעש של מיטה (כמו רעש של זוג שעושה כיף עליה). לזה אתה מתכוון?

לא ממש. הרעש קורה ללא קשר למהירות או סל"ד מסויים. זה קורה כשיש נסיעה על מהמורה, באמפר או כביש משובש.

קשה לי להגיד בוודאות מאיזה כיוון מגיע הרעש.

נסיבתית הבחנתי שזה קורה כשאני חגור ולא קורה כשאני לא חגור בחגורת הבטיחות.

בנסיעה הקרובה אני אערוך כמה בדיקות ואנסה לעדכן.

הרכב יחסית ישן - שנת 1999, אבל לדעתי יש לו מותחנים לחגורת הבטיחות.

השאלה שלי היא כזו:

האם מותר להשפריץ WD40 אל תוך התפס של חגורת הבטיחות?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זהו זה סופי. מדובר ברעש המגיע מחגורת הבטיחות כנראה משפשוף של התפס באבזם (מהאזור שעושה את ה"קליק").

יש למישהו רעיון איך ניתן למנוע את הציוץ?

האם מותר לנסות ולשמן את האבזם עם WD40 בעדינות?

מישהו שמכיר בוודאות את המנגנון המכני, מדובר בחלק בטיחותי ולא הייתי רוצה לקחת סיכון.

תודה,

• תוכן חדש...