Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום נתפסתי על ידי שוטר שטען שעברתי באדום, למרות שלא היה כך. השוטר לא שייך למשטרת התנועה וטוען שהוא מהמודיעין או משהו כזה, הוא היה עם רכב אזרחי וללא מדים, שוטר על אזרחי. הוא זימן לי ניידת שנתנה לי קנס על מעבר ברמזור אדום ונקודות כמובן.

האם דבר זה הוא חוקי? לפני שאני נכנס איתם למשפט על העניין שלא עברתי את הרמזור באור אדום?

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

אםן הוא זימן ניידת, אז אני מניח שזה באמת שוטר, ומן הסתם שזה חוקי.

איפה עמד השוטר ביחס לצומת? האם הוא היה בנסיעה אחריך או משהו?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הייתי בנתיב לפניה שמאלה, והוא היה ליידי בישר. כאשר עברתי הוא סטה ופנה אחרי שמאלה.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

פורסם

לא ברור מי רשם לך את הדו"ח.

האם השוטר מהמודיעין שפשוט זימן למקום ניידת שנתנה לו פנקס דוחות והוא זה שרשם את הדו"ח או שמא השוטר במדים שזומן למקום רשם לך את הדו"ח?

אם מדובר במקרה א', הדו"ח חוקי אך מכיוון שמדובר בשוטר שאני מניח אין לו הרבה ידע מקצועי מבחינה תעבורתית מכיוון שהוא לא בא מתחום התנועה אזיי ככל הנראה יש הרבה כשלים בדו"ח (דו"ח על רמזור אדום הוא מאוד מסובך לרישום מכיוון שיש מספר נתונים חשובים שיש לרשום ולדייק בהם וחלקם ספציפיים לעבירה הנ"ל).

אם מדובר במקרה ב' והשוטר שזומן למקום לא ראה את העבירה הוא זה שרשם את הדו"ח, צריך לראות את הדו"ח ומה שרשום בנסיבות שלו.

יכול להיות שהשוטר במדים פשוט רשם ש"דו"ח זה נרשם בעקבות כך ששוטר א' קרא לי למקום ואמר לי שהנהג הנ"ל שנהג ברכב הנ"ל לא ציית לרמזור האדום... וכו' וכו'"

השוטר שראה את העבירה צריך להוסיף לדו"ח שכזה מזכר ואז הדו"ח חוקי למהדרין.

הכי טוב שתעלה סריקה של הדו"ח כדי שננסה לעזור לך.

פורסם

השוטר שהוזעק למקום רשם את הדו"ח, יותר מאוחר העלה סריקה שלו תודה חברים

פורסם

לעובדה שאין מדובר בשוטר תנועה יש חשיבות (אבל לא רבה..) שכן אין

מדובר בעניין מקצועי אשר רק שוטר מתחום התנועה יכול להיות בקיא בו.

בעצם, כל שוטר שהיה עד לביצוע עבירה יכול להביא לכך כי יוגש נגדך

דו"ח או כתב אישום, ולא רק, אלא גם אזרח שהיה עד לביצוע עבירה

יכול לגשת ולהתלונן ואם גירסתו סבירה ומהימנה יש סיכוי כי גם במקרה

כזה יוגש נגד נהג דו"ח או כתב אישום.

מאחר ואתה טוען כי לא ביצעת את העבירה אני ממליץ שתפנה בכתב

בבקשה למחיקה או סגירה של התיק ואם התשובה תהיה שלילית

תוכל כמובן להגיש בקשה ולהשפט על המקרה בבית משפט

פורסם

היי לצערי לא הספקתי בימים האחרונים להעלות את הדו"ח. אז אני מעלה אותו עכשיו.

תודה לכולם על העזרה אשמח שתעיינו בדו"ח.

כמו כן רציתי תשובה לעניין של האם לשוטר שהוא לא שוטר תנועה מותר לעבור ברמזור אדום? שוטר מיחידת המודיעין במשטרה?

ואם אקח עורך דין מה הסיכוי שלי שהשופט יאמין לי שלא עברתי באדום, לעומת מיליותיו של השוטר?

ccf2410201200000.jpg

http://imageshack.us/photo/my-images/840/ccf2410201200000.jpg/

פורסם

לא הצלחתי לפענח אפילו מילה ממה שרשום שם.

זה כתוצאה מסריקה גרועה או שככה העותק שקיבלת?

האם אתה יכול לנסות ולרשום מה כתוב שם בנסיבות?

פורסם

לאחר מאמץ רב פרשתי כמה משפטים שבהם מצויין ששוטר ראה אותי עובר באדום עבר אחריי, עצר אותי והזמין ניידת.

ישנם כמה פרטים על המקום שבו זה קרה, וזהו זה בערך מה שהצלחתי להבין.

• תוכן חדש...