Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

אני מתלבט בין ISUZU DMAX LS 4*4 2012 במחיר של 237900

לבין TOYOTA HILUX VIGO 2012 אוטומט במחיר של 252500

אני נוסע היום על דימקס 2004 אוטומט למעט שיפוץ גיר יקר אין תקלות הרכב משמש אותי לעבודות שיפוצים ובניה ( לא מעמיס משקלים) כ-20000 ק"מ בשנה בעיקר בעיר

אין לי ניסיון בכלל בנסיעת שטח וזאת הקניה הראשונה שלי של רכב 4*4

הדימקס החדשה עברה מתיחת פנים חיצונית ופנימית וכמו כן מנוע TWINTURBO אמין ? יש ניסיון עם מנועים דומים ?

הטויוטה גם כן עברה שינויים יותר קוסמטיים פנים וחוץ

יש הצדקה להפרש המחירים פרט לעובדה שבמכירה טיוטה קלה יותר

כמו כן באיסוזו מוכנים לתת חבילת תוספות איבזור בערך של 10000 מתנה כדוגמאת אמבטיה קשת וו גרירה וכד'

וטיוטה יותר קשיחים במדיניות ההנחות ועד כו לא הצלחתי לקבל הנחה למעט אמבטיה לארגז קצת מגוחח לא

האם היילקס ויגו מצדיק את ההפרש

אשמח לעזרה

מתלבט קשות

פורסם

האמת שאני לא מכיר ואין לי ניסיון עם הדגמים החדשים של הטנדרים האלו.

אך יש לי ניסיון מהעבר עם שני איסוזו וביו 9-10 היילקסים.

מהניסיון שלי יש הצדקה לשלם על היילקס גם 40% יותר מהאיסוזו, אבל שוב זה רק מניסיון של הדגמים הישנים.

יכול להיות שהיום כבר אין הרבה הבדלים.

אני פשוט לא רואה הצדקה בכלל למחירים שלהם כרכבים חדשים, בטח לא כרכב עבודה.

שניתן לרדת גם 5-6 שנים אחורה (2005, בהיילקס הוא מאוד מוצלח) ולקבל רכב אמין מאוד, מניסיון.

במחיר של 60-70 אלף ש"ח, שהביטוח שלא זול ביותר מחצי ובטח ירידת הערך.

ולכן אין לי אפילו איזה מידע על הטנדים החדשים, אולי בעוד 5-6 שנים שנתקדם קצת, כבר היה לי.

שהיה בהצלחה.

בכל מקרה כדי להמתין לאנשים עם יותר ניסיון בדגמים אלו.

יש לי חבר על היילקס 2007, שהיא כבר עברה אצלו 260 אלף ק"מ, הוא מאוד מרוצה מהטנדר, אבל זה מה שהוא אומר ולא מניסיון שלי.

פורסם

יש לי את הטנדר שבתמונה. כרגע על המד 122 אלף קילומטר.

אני מאוד מאוד מרוצה. לא הייתה אפילו תקלה אחת. המנוע חזק מאוד וזכה אף לשיפור בדגם האחרון - תוספת מומנט של כמעט 10 קג"מ בגרסת ה2.5 ליטר.

מעבר לזה - המרווח והנוחות שאני מקבל בטנדר היו טובים בהרבה מהדימקסים ושאר הטנדרים של אותה תקופה. לא יודע להשוות לדימקס החדש. טויוטה, בראייה חד צדדית, בהחלט רכב מדהים, גם בשטח. בהצלחה!

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

שתי הטנדרים המדוברים הם הפופולאריים בשוק הדימקס אף יותר פופולארי.

ההיילקס רכש לעצמו עם השנים שם של רכב אמין וסחיר בצורה יוצאת דופן.

2 הכלים הם יקרים,ומכיוון שכבר טיפסת ל-237000 ש"ח 252000 לא יסבו לך נזק.

עדיף את הויגו.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

ההיילקס רכש לעצמו עם השנים שם של רכב אמין וסחיר בצורה יוצאת דופן.

לעומתו שמעתי כה רבות על היסטוריה מפוקפקת של תקלות במנועי איסוזו בפרט ורכבי איסוזו בכלל (במיוחד הטרופר), כאשר אלו היוו סיבה עיקרית לכך שקנינו דווקא היילקס.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...