Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגזין CAR מאשר- ב.מ.וו סדרה 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והנה, כפי שהובטח, הבכורה של הסדרה 4:

(בערך, זה סוג של קונספט אחרון לפני ייצור סדרתי)

432279_449805035066851_850986158_n.jpg

302740_449805545066800_2141610968_n.jpg

532508_449805358400152_702805075_n.jpg

486373_449806485066706_1691962570_n.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

האמת היא לא מציפה לי את הספינות,יש בה משהו קצת אובר מעוצב,אך עם זאת היא דיי משעממת למראה.

מה שכן האמת זה את העור החום הזה,מאוד רטרו.

היי הודעה 1000 :).

עריכה:לאחר הסתכלות נוספות,המאחורה שלה פשוט מכוער.

Porsche 944 turbo

פורסם

אולי נראה טיפה אובר מעוצב - אבל זהו אופי הצילום.

יראה טיפה יותר סולידי בתמונה רגילה / במציאות.

בכל מקרה, לדעתי, יפיפייה !

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

עיצוב מתאמץ...

...שופוני...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נראית ממש טוב, ולמעשה זאת הב.מ.וו הראשונה מאז ספטמבר 2001 שבה הוצגה הסדרה 7 בידועה לשמצה של כריס באנגל, שבמבט ראשון היא נראית לא רע ואין צורך "להתרגל" לעיצוב שלה.

למרות הכל נראה שב.מ.וו נהיו מס' 2 בתחום מבחינת חידושים, אחרי ה CLS הם הוציאו את סדרה 6, ועכשיו אחרי ה A5 הם מוציאים את סדרה 4.

פורסם

לאון, בוא ואגלה לך משהו; הסדרה 7 המקורית של כריס באנגל (לא זו שלאחר מתיחת הפנים) היא בעיניי, ללא ספק, הרכב הכי מכוער שב.מ.וו ייצרו אי-פעם, מאז תחילת ייצור המכוניות שלהם ב-1927...

מצד שני, באנגל הביא לנו גם כמה עיצובים מוצלחים. יאמר לזכותו שהרכב שקיבל ביקורת רבה על העיצוב שלו, סדרה 5 E60, עמד יפה במבחן הזמן ואיכשהו נראה קביל יותר היום מאשר כשהיה חדש.

בכל אופן, אני לא חושב שזה הרכב הראשון של ב.מ.וו מזה עשור שנראה "לא רע". אני די אוהב את הליין החדש (ע"ע F10,F12,F30). נראה איך תראה הסדרה 4 כשתגיע לייצור סדרתי, בכל אופן.

בקשר ל"פיגור" שלהם- ב.מ.וו השתעשעו ברעיון סדרה 4 כבר זמן, אך קיבלו לחץ מסויים לשמור על מסורת סדרה 3. לי אישית חורה הרעיון שלא תהיה יותר M3 קופה.. (מה-E30 עד היום, למה להרוס!?)

ול"פיגור" השני- הסדרה 6 גראן קופה. מאז 1976, הסדרה 6 הייתה ספינת הדגל של ב.מ.וו בכל הנוגע למכוניות קופה גדולות, GT בהגדרתן.

אני אומנם משוחד מעט, אבל בתור בעלים של סדרה 6, אני לא אוהב את הרעיון של הגראן קופה. כמובן שיש לגיטימציה לייצר מתחרה ל-CLS ול-A7, אבל למה על חשבון ליין מכוניות הקופה שקיים כבר עשרות שנים? חסרות לכם שם בבוואריה פלטפורמות ושמות?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תוכן חדש...