Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

התחלתי לעשות חיפוש ברשת והתחלתי למצוא מספר רכבים הרכבים שהכי קרצו לי הם מיצובישי לנסר החדשה 2008/אופל קורסה החדשה 2010 בגלל המחיר הזול והתמורה למחיר מבחינת אמינות

רוב הרכבים שראיתי עד עכשיו הם עם 100,000 קילומטר ללנסר החדשה ו 65,000 קילומטר לאופל קורסה.

אופל קורסה עולה שנת 2010 כ 65,000 קילומטר ב59,900 שקל עם נפח מנוע 1400.

לנסר החדשה שנת 2008 עם נפח מנוע 1600 ו 100,000 קילומטר עולה 40,000 שקל.

התקציב גג שלי הוא 60,000 שקל.

נסיעות שנתיות שלי מוערכות ב 20,000 קילומטר בשנה +

האם המנוע של האופל קורסה מספיק חזק לנסיעות בינעירוניות?

השאלה שלי היא בעיקר האם שווה להחזיק אוטו יפני או גרמני?

האם להחזיק גרמני עולה יותר כסף ואם כן אז כמה? איזה אוטו יותר טוב?

שמעתי שהשחיקה של האוטו הגרמני היא לטווח ארוך הרבה פחות מאוטו רגיל ,איך זה מתבטא מבחינת נתונים? חלק באוטו יפני צריך להחליף כל 3 שנים ובגרמני 6?

כמה עולה להחזיק רכב חוץ מדלק ,מבחינת טיפולים ותיקונים שנתיים כולל צמיגים והכל?

תוך כמה זמן מומלץ להחליף רכב ולמה להחליף אותו?האם רכב יסחוב 200,000 קילומטר ?

הנסיעות שלי הם 99% בינעירוניות -בדרך כלל 37.6 קילומטר ביום.

אני מחפש אוטו טוב שישרת אותי אשמח לקבל המלצות גם לרכבים אחרים.

שווה בכלל לקנות רכב עם 100,000 קילומטר? הוא יסחוב ?

אני ממש חדש בתחום הרכב אשמח לקבל את העצות שלכם!

תודה יאיר.

פורסם

המנוע של הקורסה הוא 1400 טורבו המפיק 140 כוחות סוס(זהה לזה הקיים בקרוז),הרכב סוחב טוב(אמנם אין לי נסיון על האוטומט אבל הידנית מספקת בהחלט).

מן הסתם רכבים ייסעו גם 250 אלף,רק שבעוד 100000 ק"מ יהיה לך יותר קל למכור את האסטרה עם 150KKM מאשר את המיצובישי עם 200KKM.

האסטרה הרבה יותר נוחה ויפה מהלאנסר ואיכות החומרים בפנים בדרגה אחרת לגמרי.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הוא התכוון לקורסה ואתה מביא נתונים של אסטרה, לקורסה מנוע 1.4 אטמוספרי עם 100 כ"ס.

Auto9981, לא ממש ציינת דרישות מעבר לאמינות ולקילומטראז' שלך שהוא דיי ממוצע ככה שכל רכב מהשנים האחרונות יכול להתאים לך.

ציין העדפות אישיות שלך לגבי הרכב, כמה נוסעים אמורים לנסוע בו באיזה תדירות ולאן ואז יהיה קל יותר לעזור לך.

פורסם

היי MIKE,

הנוסעים שאמורים לנסוע ברכב הם בעיקר אני (אני רווק) ,מדי פעם עם המשפחה שלי(2 נפשות נוספות) ,וזהו .

בעיקר אני צריך אוטו שישמש אותי בלבד,הייתי שמח לדעת איזה רכבים מומלצים,איזה שנה כדאי לקנות,תודה על העזרה מראש!

פורסם
יש לך ב-60K+ את הפיקנטו של קיה כשהחברה נותנת לך מימון מלא מעל 30K ללא ריבית,גם רכב חדש ופלוס של 7 שנות אחריות !

רכב כזה יספק אותי?אני צריך רכב תאכלס לבינעירוני ,אני אמנם חדש בתחום הרכב ולא מבין גדול בנפחי מנוע וכוס סוס ,אבל נראה לי שהמנוע שלו נמוך מאוד לנסיעות בינעירוניות לא ככה? או שאני טועה?

פורסם

אני חושב שלנסיעות בין עירוניות סופר מיני תתאים יותר, נסה יונדאי i20 פרטית מ-2009 או יוצאת ליסינג מ-2010.

פורסם
אני חושב שלנסיעות בין עירוניות סופר מיני תתאים יותר, נסה יונדאי i20 פרטית מ-2009 או יוצאת ליסינג מ-2010.

נשמע רכב טוב אך עולה אצלי השאלה האם לא עדיף במחיר הזה של ה I20 50,000 שקל לקנות כבר אופל קורסה ,הגרמנים ידועים באיכות שהם מייצרים ,מה אתם חושבים שיותר כדאי ? I20 ,אופל קורסה,לנסר? ומה בבחינת עלויות התחזוקה של ה I20 לעומת האופל קורסה?

תודה מראש :)

פורסם

ללאנסר אתה לא זקוק, היא גדולה ובזבזנית יותר.

לגבי עניין הגרמנים או לא, אני חושב שחלפו הימים בהם רכב נמדד על פי מוצאו, אני לא מוצא את הקורסה כרכב שמייצג את נקודות החוזק המסורתיות של הרכבים הגרמניים בכבוד. תא הנוסעים מורכ בצורה מרושלת למדי והוא לא איכותי במיוחד, הנסיעה רועשת וגם לא נוחה והיא נופלת מהיונדאי גם בסעיפי האבזור.

• תוכן חדש...