Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים נסעתי וכשעצרתי ברמזור האוטו נכבה ולא נתן לי להניע. אחרי דקה האוטו הניע , ומאז כל עצירה עם הברקס האוטו נכבה. יש לי חבר מכונאי שבדק ואמר שזה כנראה משאבת ווקאום, שהיא מלוכלכת וצריך לנקות אותה. מה אתם חושבים? האוטו מודל 98 והוא ידני.

פורסם

הרכב נכבה רק בלחיצה על הברקס ?

צריך לבדוק את כל מערכת הבלמים כולל מגבר בלם/צינוריות מתחברות אליו /שסתום חד כיווני או יותר מכך הקשור אליו אם קיים ברכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בלחיצה על הברקס הטורים יורדים והאוטו נכבה. זה קורה אחד ל.. אבל כמעט בכל לחיצה הטורים יורדים קצת, ובלחיצה חזקה הטוררים יורדים עד למטה והאוטו מקרטע ונכבה, או שהאוטו מקרטע והטורים מתייצבים.

• תוכן חדש...