Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מדובר על על פיג'ו 206 שנת 2004 שבעל הרכב הואיל בטובו להראות לי את טופס הבדיקה שהוא קיבל כשקנה את הרכב בינואר 2011..

מה דעתכם על סעיפי שילדה ומנוע? להתרחק כמו מאש מסיבות בטיחותיות או שיש על מה לדבר בתנאי שמורידים משמעותית מהערך? ואיך מחשבים את ירידת הערך?

חשוב לי לציין שבעל הרכב הוא פרטי ועושה רושם מאוד אמין - לראיה הראה לי טפסי העברת בעלות וטיפולים של הרכב מאז עלייתו לכביש ב-2004 שלו ושל השניים שהחזיקו את הרכב לפניו (הוא יד 3) כולל טופס הבדיקה הנ"ל.

קילומטראז' הרכב -102000 ק"מ.

תודה מראש!

DSC_0205.jpg

פורסם

זה שהמוכר בחור נחמד וכנראה השחילו אותו עם רכב שאכל פצצה רצינית, לא אומר שאתה גם צריך להיות בחור נחמד שישחילו אותו עם רכב שאכל פצצה רצינית.

תגיד לו יפה תודה, שלום ולהתראות בפעם הבאה שירצה למכור רכב נורמלי ולא נבלה שעברה שיקום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הי

התושבת מנוע זה ממש לא רציני 500 שקל כולל עבודה.

אבל אתה קונה רכב שהיה במצב ממש רע , תאונה נזילות וחלקים פנימים מתפרקים

(הידיות איתות)

מה מצב הרכב היום ?

במקרה מכרתי את הרכב שלי לפני יומיים ועברתי ביחד אם הקונה במוסך שהסביר לנו על מה חייבים לתקן (מה אני צריך להוריד במחיר).

קח את הרכב למוסך ואת הטופס.

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

פורסם

הרכב טופל מאז במוסך לא בדקתי בדיוק מה תוקן ואיפה כי אחרי שראיתי את טופס הבדיקה הבנתי שלבדיקה משלי אין מה לקחת אותו לפני שאברר מה משמעות התאונה והפגיעה בשילדה.

לפי הבחור הראשון שהגיב לי (מודה לך) אני מבין שאין טעם בכלל להתעסק עם מצב הרכב היום. בוא לא נשכח שאני אהיה יד רביעית ואחר כך אני אצטרך למכור יד רביעית עם תאונת שילדה.. לא רואה את זה קורה בלי להוריד את התחתונים.

אגב, בלי קשר, בנסיעה הקצרה שעשיתי עם הרכב בשתי הדקות האחרונות היה רעש מחריד כאילו אני גורר את הטמבון על הכביש.. כשיצאנו מהרכב לבדוק לא ראינו שום דבר מה שאומר שהרעש המזעזע הוא פנימי ככה שבלי קשר אליי בעלת הרכב המשיכה איתו למוסך.. לא יודע אם זה קשור לעבר של הרכב אבל חשק לקנות זה בטח לא עושה..

פורסם
לפי הבחור הראשון שהגיב לי (מודה לך) אני מבין שאין טעם בכלל להתעסק עם מצב הרכב היום. בוא לא נשכח שאני אהיה יד רביעית ואחר כך אני אצטרך למכור יד רביעית עם תאונת שילדה.. לא רואה את זה קורה בלי להוריד את התחתונים.

טעית טיפה בניסוח, לא למכור אלא לגרוט.

יש בבדיקה תמיד התקטתננויות שהן כסת"ח, וגם אצלי דיברו על סטרטר פגום ציריות דופקות ומצמד פגום (ועוד הרבה). באיזהו שלב כשעשיתי יישור קו כבד באוטו החלפתי מצמד וציריות. חוצמזה הסטרטר עד היום מגרגר כמו חתול שבע. את שאר התקלות לכאורה אני אפילו לא זוכר. חלק מהבעיות כאן זה בעיות של כסף (ואולי הפחות חמורות תוקנו), אבל יש גם כמה בעיות אמיתיות ולא פתירות. אם אתה רוצה הסבר פרטני יותר אשמח, אבל רכב עם בעיית נזילות, תאונת שילדה ועוד כמה רעות חולות (מה זה אומר גלגל הגה פגום? אם זה מה שאני חושב שזה זה יכול להכניס אותך לתוך גדר הפרדה, או גרוע מזה, במהירות 100 קמ"ש).

בקיצור, מדובר ברכב שלא רחוק מדרכו לפירוק, ושווה לדעתי פחות מסך חלקיו, ובהרבה.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

מאחר והרכב מטופל במוסך מורשה - מרום צמרת בבני ברק (ע"פ הניירת מתחת לדו"ח הבדיקה).

ניתן לגשת למוסך לברר את מצב הרכב וכיצד טופל בתקופה האחרונה.

איל

פורסם

הרכב עבר תאונה ממש לא מינורית, ויש ליקויים שאם אינם בטיחותיים (ייתכן שכן וייתכן שלא), הרי שלפחות יש משמעות מסחרית - קרי הפחתה דיי משמעותית במחיר (הראו לך אולי הערכת שמאי ל-% אובדן ערך של הרכב ?).

מצטרף לדעת קודמיי - אל תיגע ברכב הספציפי הזה. יש מספיק 206 למכירה ושלא עברו תאונות משמעותיות.

alfa 156 2.5.

פורסם

כבר הרבה זמן שלא עלה טופס בדיקה כה חמור לפורום.

הרכב הזה הוא פצצה מתקתקת שאני כלל לא אתפלא אם הוגדר כאובדן להלכה ושוקם באיזו קומבינה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תתקדם לרכב אחר. הסבירו את הסיבה בהודעות הקודמות.

אין מה ללכת למוסך ולבדוק וכו' וכו', חבל על הזמן שלך.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

לפי הבדיקה ברור שהרכב עבר תאונה משמעותית.

יש גם יותר מדי הערות בסעיף המנוע , בקיצור נראה ממש לא טוב.

לוותר!

• תוכן חדש...