Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין אותי לדעת אם יישמתם בפעם הראשונה ווקס לבד או עם חבר בעל ניסיון?

על פניו זה תהליך פשוט, אבל אותי זה טיפה מרתיע...

:-P תרגיעו אותי

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

אני עשיתי לבד,זה לא מסובך,מורחים,מחכים דקה ומנגבים,רק נזהרים שלא יתייבש על פלסטיק לא צבוע,אחרת הוא מקבל גוון לבן וצריך חומר לניקוי פלסטיקים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני עשיתי לבד,זה לא מסובך,מורחים,מחכים דקה ומנגבים,רק נזהרים שלא יתייבש על פלסטיק לא צבוע,אחרת הוא מקבל גוון לבן וצריך חומר לניקוי פלסטיקים.

ועל הפנסים של הרכב אפשר לעשות? זה נראה, בעיקר באחוריים, עשוי פלסטיק (או שאני טועה)

נוהג בפיג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2007.

פורסם

לבד? מה פתאום?!

girls-in-bikini-car-washing.jpg

קודם הן עזרו לשטוף את האוטו, אחרי זה עשו את מה שרשום בהודעה השניה ואז כדי לוודא שהווקס נמרח טוב עשו תחרות למי התחתונים מחליקות מהר יותר מהמכסה הקדמי...:twisted:

פורסם

אני לא רואה טעם לעשות לפנסים,היו פה כמה שירשורים,לא יודע אם זה עוזר למנוע מהצהבה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני משתמש בווקס נוזלי של אופטימום (נרכש באוטוסטור :-D) עליו אני ממליץ בחום. המוצר לא מלכלך, נוח מאוד לשימוש ומשאיר תוצאות טובות מאוד.

קישור: http://www.autostore.co.il/151426/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-OPTIMUM

א. אני אכן עשיתי ווקס לבד בפעם הראשונה וגם בשניה וגם בשלישית 8).

ב. בגלל שהווקס הנ"ל הוא תרסיס עם הגנת UV, אני אכן מורח אותו על הפנסים הקדמיים וגם האחוריים במטרה לשמור על שכבת ההגנה של פנסי הפלסטיק הדאבל-אופטיים.

כמובן שיש להתייחס לגופו של כל ווקס, הרי שהסוגים רבים ויש לקרוא בעיון רב את הוראות\אזהרות היצרן טרם שימוש !

זמין 8)

פורסם

לכמה זמן את מעריך יספיק לך הווקס של אופטימום?

פורסם

^ מדובר בתרסיס בנפח סטנדרטי (כמו ספריי מנקה חלונות) .

בלהתחשב בעובדה שאני עושה ווקס כל שלוש שבועות בתקופת הקיץ בלבד, להערכתי הוא יספיק לי לתקופה בת שנה אחת לערך.

זמין 8)

פורסם

הייתי מתחיל בווקס פשוט, אני אישית בפעם הראשונה עשיתי לבד אבל הטעות שלי הייתה ששכחתי שצריך לחכות שזה קצת יתייבש ובאותו הרגע שמרחתי ישר הורדתי , מטעויות לומדים ובווקס השני שעשיתי לרכב אחר יצא מדהים...

בנוסף בווקס הראשון לא השתמשתי במטלית ייעודית למריחה ובשני הבנתי עד כמה זה חשוב ומקל על העבודה( מטלית ארוכה מאוד ב25 שקל מאוטוסטור שחוסכת המון כאב ראש)

Miata ND2

פורסם

בפעם הראשונה לא עשיתי לבד - עזרתי לאבא (הייתי בן 8).

סה"כ מדובר בפעולה פשוטה מאוד, אבל צריך לשים לב לכמה דברים:

1. לרחוץ את הרכב היטב לפני מריחת הווקס, אחרת הוקס ייקבע לכלוך.

2. לייבש את הרכב היטב לפני מריחת הוקס - הווקס שומני ונפגם אם הוא מתערבב עם מים, וכן "סימני מים" (משקעים מרחיצת הרכב) מתקבעים מתחת לווקס, ולכן יש לנגב היטב לפני מריחת הוקס, כולל במקומות נסתרים כמו השוליים התחתונים של דלתות ומרזבים.

3. אישית אני משתמש במוצרי ווקס נוזלי של Turtle (או טפלון או וקס לצבע מטאלי) - שופך קצת על המשטח (אם מדובר באופקי) או על המטלית (למשטחים אנכיים), מורח על כל המשטח ומנגב כעבור מספר דקות. אני מורח את הווקס בעיקר כדי להגן על הצבע ולא כדי שהרכב יבריק, כך שאני מקפיד פחות על הניגוב - לא אכפת לי אם נשארים קצת סימנים לבנים. הם יורדים בשטיפה הבאה.

4. הוקס חשוב דווקא בחורף, מגן על הרכב מפני נזקי מים וחומרים הניתזים מהשלוליות. בד"כ אני מורח פעם ב-2-3 חודשים, בכל עונות השנה.

5. אני משתדל לא למרוח על הפנסים אבל אם נוזל קצת אני מנגב מייד, כדי לא ללכלך את הפנס (בטיחות!).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעם ראשונה שלי עם ווקס היה של טרטל ווקס פשוט שלא מחזיק הרבה זמן.

הזמנתי מebay את הווקס של מגוויר אבל לא הנוזלי, העבודה איתו ממש קלה כמו עם נוזלי נמרח ממש בקלות וכך גם יורד והתוצאות פשוט משאיר את הרכב מבריק ונוצץ.

*נקודה חשובה ווקס כל אחד יכול לעשות פשוט וקל, במידה ותחליט לעשות פלסטלינה יש להתייעץ מי שלא יודע להשתמש יכול לעשות נזק לצבע.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

גם אני עשיתי לבד בפעם הראשונה.

ואז הבנתי שהצבע שלי הוא מטאלי, הורדתי את כל מה שמרחתי מהר מאוד, ורצתי לקנות וואקס לצבע מטאלי. :D

• תוכן חדש...